2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kanamam benim de aynen öyle. 2 yıl önce dış gebelik geçirmiştim o zaman da 40 hin boyunca böyle kanamam oldu. Normal olduğunu düşünüyorum o yüzden.
Peki sezeryan acısı devam ediyor mu? Dikişlerim içeriden acıyor daha benim. Dışardan o kadar büyük bir acısı yok

Peki sezeryan acısı devam ediyor mu? Dikişlerim içeriden acıyor daha benim. Dışardan o kadar büyük bir acısı yok
Dikiş üstü şişlik duruyor hala geçmedi acı da ara ara içim acıyo karnım acıyo
38. Güne kadar reglmişim gibi her çişte ped değiştiriyodum çok çok yoğundu sonra bir anda kesildi daha yeni yani

Ediyor arada fark ediyorum. Mesela karnıma baskı gelirse acıyor. Dikiş tarafı sert. Düzelmek 40 günü bulacak demek.

Dikiş üstü şişlik duruyor hala geçmedi acı da ara ara içim acıyo karnım acıyo
38. Güne kadar reglmişim gibi her çişte ped değiştiriyodum çok çok yoğundu sonra bir anda kesildi daha yeni yani

Ediyor arada fark ediyorum. Mesela karnıma baskı gelirse acıyor. Dikiş tarafı sert. Düzelmek 40 günü bulacak demek.
Beni de bebek çok tekmeledi geçen günlerde gaz sancısıyla. Hem emmek istiyordu hem ağlıyordu gazı vardı, o sırada mahvetti beni ayaklarıyla ondan sonra daha da acımaya başladı. Benim de sol tarafta biraz şişlik var.

Süt nasıl sağım yapıyorsun manuel benim birşey çıkmıyor

Kızlar gaz için NBL probiyotik drop verdi bize kullanan var mı kutunun üstünde 3 10 yaş yazıyor

Kızlar gaz için NBL probiyotik drop verdi bize kullanan var mı kutunun üstünde 3 10 yaş yazıyor
Biz kullanıyoruz. Günde 5 damla damlatıyorum. Doktor özellikle onu verdi gazına iyi gelir dedi.Aynı zamanda d vitamini

Canım mavi kutu drop dimi kafama takıldı çünkü
Bizimkinin kutusu böyle canım. Ama üzerinde aynı şekilde 3-10 yaş yazıyor. Bende merak edip araştırdım kullanan bebekler varmış.

Eklentiler

• IMG_20220412_115133.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 40
Biz kullanıyoruz. Günde 5 damla damlatıyorum. Doktor özellikle onu verdi gazına iyi gelir dedi.Aynı zamanda d vitamini

Bizimkinin kutusu böyle canım. Ama üzerinde aynı şekilde 3-10 yaş yazıyor. Bende merak edip araştırdım kullanan bebekler varmış.
Bendeki sade drop D3 ayrıca veriyoruz sağolasın bende dedim yanlışlık olmasın
Saf zeytinyağı iyi geliyor benim doktor birde hametan krem yazdı oda iyi geldi
Az önce banyo yaptırdım zeytinyağı sürdüm sağolasın kıpkırmızı pütürlü görsen canı acıyor olmalı banyo bir gün arayla yaptırdım aslında hep onun dışında pamuk kullanıyordum ıslak mendile geçtim o mu yaptı bez mi bilemiyorum

Bunun için damla aldık bugün.
Bizimki de böyle.
Ya esas sorun şu ben bugün kontrole götürdüm bebişi 3250 doğmuştu hastaneden çıkarken 3 kiloya inmişti. 12 günlük an itibariyle 3360 olmuş çok az kilo almış deyip 20 cc günde 3 kez mama başlayalım diyen bir doktorla çok şaşırdım. Bebeğim çok güzel emiyor sarılığı yok sütüm yeterli sadece gaz sorunu var ama tutup 3 kez mama ver deyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Ay sonuna kadar 600 gram almalıymış. Yani çocuk daha 12 günlük 360 gram almış. Hala az kilo aldığını söylüyor bir de zaten gerginim çok canım sıkıldı. Belki ben abartıyorum bilmiyorum. Ama sizce çocuk doymasa günde 7-8 kez çişini yapar mı? Sarılığı yükselmez mi? Uykusu bölük olmaz mı? Yani ben sütümü sıkıyorum geliyor bebek kavrıyor. Hemen mamaya başlamak doğru mu?
Doktorumu değiştirmeye karar verdim.

Lanet medicanadaki doktor yüzünden biz çocuğu sarılık ettik az beslendiği için zayıfladı 20 dk emzir bırak demişti çünkü salak gibi dinledim sonra da dedi ki mamaya başla sütün yetmiyo
O kadar sinir oldum ki sen hem beslenme önerisinde bulundun hem süt sağma dedin yanlış yönlendirdin
Hemen kendimi kampa aldım her emzirmeden sonra sağdım sütüm arttı takviyeler aldım çocuk ne kadar isterse emzirdim sonuö kilo aldı
Kadıköy medicanada bi doktora gidiyorum şimdi her şey güzel diye gazlaya gazlaya gönderito mama da vermedik mamaya asla karşı değilim asla ama süt yeterliyken de böyle demotive konuşmalara çok karşıyım
Kilo almış zayıflamamış 1 ay geçsin yeterli almadıysa hadi önersin de şimdi durup dururken direkt mama neden dayıyor cidden sarılığı da yoksa zaten hiç gerek yok sıkma canını değiştir gitsin

Değil mi ama ya. 1 aylık bile değil 3 kere mana önerisi çok geldi bana da. Üstelik bebek emiyor yani daha başka şeyler öner ama demi. Medicana ataşehir beni de sinir etti. Toparlanıp hemen daha düzgün ve yakın bir hastane araştıracağım bu tarafta.

Kadıköy medicana mine hanıma gidiyorum çok tatlışş
Ataşehirde hangi doktoru verdiler hasan ünlütürktü bizimki yüzümüze bile bakmıyodu he sıfır ilgi anca boş boş yorum

Benim kullandığımda da öyle yazıyor ama veriyorum valla.

Kızlar birde pişik oldu nasıl gecicek deneyimliler yazsın

Pişik için denemediğim kalmadı. Bepanthol, desitin krem, kantaron yağı, muhacir krem ve en son travazol krem. Hiçbiri geçirmiyor. Yani kötüleşmiyor ama düzelmiyor da. Herhalde tuvalet eğitiminde geçecek diye düşünüyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…