Sinirlenip cekistirdigi zaman bakiom süt bitmiş.elimle sktırıom göğsümuNasıl anlıyorsun gelmediğini canım ağlaması gazda olabilirmiş
Bide gaz da ayaklarını ceksitirir.surekli kıvranır..az çok anlaşılıyor canımNasıl anlıyorsun gelmediğini canım ağlaması gazda olabilirmiş
Canım ben de sütüm az olduğundan ilk günden beri mama veriyorum 3 ya da 4 kez. 3 haftada 900 gr almıştı. Bunun ne kadarini mamaya almıştır merak ediyorum açıkçası. Siz ne kadar kilo aldınız 1 ayda? Bugün yine çok ağladım neden bol sütüm olmuyor diye.Bende en az 3 kez 60 CC veriom ya.bazen 4 de oluyor.cunku sütum olmuyor bazen anliom yani.cocuk da sinirleniyor süt gelmeyince.ac kalmasından iyidir.kizim da mama az verdim hep ağlıyordu.demek aç kalmış zaman zaman.bu sefer öyle yapmıyorum
Öyle agliyolarki bende ağlıyorum ya bizim kızla zaten.Ne zormus bu gaz olayı.Valla biizmki de aynı ya.nurse Harvey ve biogaia ile gidiyorduk 1 haftadır.ama 2 gündür anamızı ağlatıyor .vücudu alıştı mi ne.artik etki etmiyor yaaa.en çok onlara yazık valla.canlari çok yanıyor
Bunu bende merak ediyorum aynen bizdede durumlar böyleKızlar bebeğim tek memeden emip doyuyo diger beslenmede emmedigi memeyi veriyorum sütüm azalır mi yani her beslenmede emmedigi memeyi sagmam mi gerekiyor
Canım ben hastaneden çıkarken 2200 du sonra birinci ay kontrol 3620 olmuşCanım ben de sütüm az olduğundan ilk günden beri mama veriyorum 3 ya da 4 kez. 3 haftada 900 gr almıştı. Bunun ne kadarini mamaya almıştır merak ediyorum açıkçası. Siz ne kadar kilo aldınız 1 ayda? Bugün yine çok ağladım neden bol sütüm olmuyor diye.
1.300 Gr aldı 1 ayda.. ya dert etme kafana.o zaman sütun daha çok etkilenir.uyku ve bol sıvı alımı direkt sütü etkiliyorCanım ben de sütüm az olduğundan ilk günden beri mama veriyorum 3 ya da 4 kez. 3 haftada 900 gr almıştı. Bunun ne kadarini mamaya almıştır merak ediyorum açıkçası. Siz ne kadar kilo aldınız 1 ayda? Bugün yine çok ağladım neden bol sütüm olmuyor diye.
Canım benim seninle aynı şekilde kilo aldı fazla bile diyorum ya1.300 Gr aldı 1 ayda.. ya dert etme kafana.o zaman sütun daha çok etkilenir.uyku ve bol sıvı alımı direkt sütü etkiliyor
Bana doktor tek meme emerse diğer beslemede emmediği memeyi verirsin demişti canımBunu bende merak ediyorum aynen bizdede durumlar böyle
Ay Allahım aynı bizim oğlanAnacım o masajı sporu yaptırmsk için çocuğun durması lazım biz slt değiştirirken uraz kafaısnın üstünde duruyor resmen öyle bir direnme öyle çığlıklar gözyaşları kolunu bacağını koparıyoruk gibi
Bugün beyaz gürültğ açayım belki uyur dedim
Bebel karnımda neler yaşadıysa daha beter ağlamsya başladı
Korkuuunç bir gün geçiriyoruz
Ben de mememin acımasına veya doluluğuna göre bazen tek, bazen iki meme veriyorum. Mesela gece 12’de sol meme emdiyse 3’te sağ memeyi veriyorum.Bana doktor tek meme emerse diğer beslemede emmediği memeyi verirsin demişti canım
Benimki de çoğu zaman tek memeyle yetiniyor
Aynı benim kızımı anlattın sankiAy Allahım aynı bizim oğlanKafasını baykuş gibi çeviriyor mübarek evlat Ayaklar asla durmuyor, cebelleşiyorum bezini değiştirmek için. Bir de açtığım gibi ya işiyor ya sıçıyor Evvelki gün benim üzerime sıçtı boylu boyunca, Dün de kendi kafasına işedi
Aynen akan meme varsa önce o sonra ötekiBen de mememin acımasına veya doluluğuna göre bazen tek, bazen iki meme veriyorum. Mesela gece 12’de sol meme emdiyse 3’te sağ memeyi veriyorum.
Hayır canım yokHafif kızarıklık var mı peki .bnm kiziminda zamanla içine girmişti diye biliyorum hiç fıtık ihtimali gelmemişti aklıma . Blki bugün bı gidip doktora gösteririm olmadı
Canım gazı varken emerek rahatlıyor büyüdükçe daha net anladım ben onu gaz sancısını anne kokusu unutturuyor veya hafifletiyor ondan sürekli memedeler. Bağırsaklar gelişene kadar çekicez böyle mecbur gün içinde gaz masajı yap, sıcak tut karnını ayağını bide titreşim çok rahatlatıyor.Çok terliyor insan yaşayınca öğrendim ama bazen de titreme geliyor
Ama gerçekten kızımın bakımı daha önemli uzun saç kurumuyor hemen pratik oldu böyle değişiklik şart
Bazen bende süt yok diyorum emince bir saat uyuduğu oluyor hiç süt olmasa uyumaz çoğu zaman gaz bizede doktor damla yazdı bugün alacağız
Bize ilk gün yenidoğan hemşiresi kaşık biberon aldırdı normal biberon götürmüştüm ben onu hiç kullanmadım daha hatta 60cc lik bizim kaşık 60cc mama yaparken zor oluyor diye 150cc lik aldık ek olarak. Süt sağıncada onla veriyorum benEk mama verenler mamayı biberon ile mi yoksa kaşık biberon ile mi veriyorsunuz
Gaz ilaçlarının etki etmesi biraz zaman alıyor endişelenme nurse bizde 3 veya 4 gün sonra rahatlatmaya başlamıştıNurse harveys in gaz damlasını önerdi bugün ilk kez kullandık.Bi de aşırı sancıyla gidince fitil verdi.Uykuya hasretiz ya.
Altını açınca hemen temizlemeye girişmeyin biraz bekleyin ben öyle yapıyorum Rüzgar kesin işiyo çünkü bi ara her alt açmada üst değiştiriyodukAy Allahım aynı bizim oğlanKafasını baykuş gibi çeviriyor mübarek evlat Ayaklar asla durmuyor, cebelleşiyorum bezini değiştirmek için. Bir de açtığım gibi ya işiyor ya sıçıyor Evvelki gün benim üzerime sıçtı boylu boyunca, Dün de kendi kafasına işedi
Hiç ellemeyin zamanla kendiliğinden düşüyor bizimde yara kabuğu kaldı dokunmadım hiç bi gün kendiliğinden düştüAy kızlar hepimiz aynı mıyız ya?bizimki akşam 7’den 12’ye kadar filan derin uyudu. arada uyandırıp emzirdim ama pek uyanmadı. Tabii ki gece mahvolduk. 20 dK uyumamıştır gece. Bi ben bi babası başında nöbetteydik. emmek istediği için tabii ki ben daha çok uyumadım ama eşim de gazını aldı, salladı, gezdirdi sağ olsun. Bu saat oldu daha uyumadıK. Gebermek üzereyim uykusuzluktan. Kahvaltı yapıp uyucaz inşallah
emerken ıkınıp sıkınma bizim çocukta da var. Memeyle bir savaş halinde. çıldırıyor adeta. Nurse harveys, biogaiga kullanıyoruz gaz için. Bir de gün içinde reflü yatağında kiraz çekirdeğiyle yatırıyoruz. az evvel yaptık hatta kiraz çekirdeğini. Çocuğu da yeni yatırdık üstüne. Kakasını da daha rahat yapıyor alttan sıcağı yiyince
göbek deliği bizimkinin de hafif dışarıda. doktor ilk muayenesinde “şu an fıtık gibi duruyor ama bağı düştükten sonra zamanla göbek deliği yerine oturacak” demişti. Ben o yüzden hiç üstüne düşmedim. Sadece göbek bağında hala hafif bir yara kabuğu var bizimkinde. Hiç ellemiyoruz.
Benim kızımında sadece burun tıkanıklığı var çok sinirleniyor uyumuyor doktora gittik bugün izonotik su yazdıKızlar nasılsınız? Biz kolik olmuşuz dr a gittik bugün sabaha kadar kıvrandı kızım.Bi de burnu aşırı tıkalı.Ya bu gaz bizi mahvetti.Sizde durumlar nasıl?
Kızlar, kanamalarınız ve dikişleriniz ne durumda? benim bazen kanamam bitiyor bazen bakıyorum şak diye gelmiş. Rengi de hiçbir zaman aynı değil. Bazen kırmızı bazen kahve bazen beyaz22 gün oldu bugün. Miktarı da keza öyle. bazen az bazen çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?