2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım ben de sütüm az olduğundan ilk günden beri mama veriyorum 3 ya da 4 kez. 3 haftada 900 gr almıştı. Bunun ne kadarini mamaya almıştır merak ediyorum açıkçası. Siz ne kadar kilo aldınız 1 ayda? Bugün yine çok ağladım neden bol sütüm olmuyor diye.

Valla biizmki de aynı ya.nurse Harvey ve biogaia ile gidiyorduk 1 haftadır.ama 2 gündür anamızı ağlatıyor .vücudu alıştı mi ne.artik etki etmiyor yaaa.en çok onlara yazık valla.canlari çok yanıyor
Öyle agliyolarki bende ağlıyorum ya bizim kızla zaten.Ne zormus bu gaz olayı.

Canım ben hastaneden çıkarken 2200 du sonra birinci ay kontrol 3620 olmuş
Bir ayda 600 yeterlidir dedi doktor günde 2 defa bazen 3 mama veriyorum 3 u gecmez sürekli emzirme ama pompaya gelen 10 CC ancak cekemiyor mu bilmiyorum kızım normalde asla meme reddi yapmiyordu biberonla ek mama vermeme rağmen şimdi memeyle kavga ediyor

1.300 Gr aldı 1 ayda.. ya dert etme kafana.o zaman sütun daha çok etkilenir.uyku ve bol sıvı alımı direkt sütü etkiliyor

Ay Allahım aynı bizim oğlan Kafasını baykuş gibi çeviriyor mübarek evlat Ayaklar asla durmuyor, cebelleşiyorum bezini değiştirmek için. Bir de açtığım gibi ya işiyor ya sıçıyor Evvelki gün benim üzerime sıçtı boylu boyunca, Dün de kendi kafasına işedi

Bana doktor tek meme emerse diğer beslemede emmediği memeyi verirsin demişti canım
Benimki de çoğu zaman tek memeyle yetiniyor
Ben de mememin acımasına veya doluluğuna göre bazen tek, bazen iki meme veriyorum. Mesela gece 12’de sol meme emdiyse 3’te sağ memeyi veriyorum.

Aynı benim kızımı anlattın sanki

Ben de mememin acımasına veya doluluğuna göre bazen tek, bazen iki meme veriyorum. Mesela gece 12’de sol meme emdiyse 3’te sağ memeyi veriyorum.
Aynen akan meme varsa önce o sonra öteki
Yada birini emmiş diğeri yarım kalmışsa ilk yarım kalan meme sonra öteki
Hep aynı kutsal döngü

Canım gazı varken emerek rahatlıyor büyüdükçe daha net anladım ben onu gaz sancısını anne kokusu unutturuyor veya hafifletiyor ondan sürekli memedeler. Bağırsaklar gelişene kadar çekicez böyle mecbur gün içinde gaz masajı yap, sıcak tut karnını ayağını bide titreşim çok rahatlatıyor.
Ek mama verenler mamayı biberon ile mi yoksa kaşık biberon ile mi veriyorsunuz
Bize ilk gün yenidoğan hemşiresi kaşık biberon aldırdı normal biberon götürmüştüm ben onu hiç kullanmadım daha hatta 60cc lik bizim kaşık 60cc mama yaparken zor oluyor diye 150cc lik aldık ek olarak. Süt sağıncada onla veriyorum ben
Nurse harveys in gaz damlasını önerdi bugün ilk kez kullandık.Bi de aşırı sancıyla gidince fitil verdi.Uykuya hasretiz ya.
Gaz ilaçlarının etki etmesi biraz zaman alıyor endişelenme nurse bizde 3 veya 4 gün sonra rahatlatmaya başlamıştı
Altını açınca hemen temizlemeye girişmeyin biraz bekleyin ben öyle yapıyorum Rüzgar kesin işiyo çünkü bi ara her alt açmada üst değiştiriyoduk

Hiç ellemeyin zamanla kendiliğinden düşüyor bizimde yara kabuğu kaldı dokunmadım hiç bi gün kendiliğinden düştü
Kızlar nasılsınız? Biz kolik olmuşuz dr a gittik bugün sabaha kadar kıvrandı kızım.Bi de burnu aşırı tıkalı.Ya bu gaz bizi mahvetti.Sizde durumlar nasıl?
Benim kızımında sadece burun tıkanıklığı var çok sinirleniyor uyumuyor doktora gittik bugün izonotik su yazdı

Kızlar benim ela da çok çok gazlı Zinco kullanıyorum etki ediyor hem alttan hem üstten büyük insanlar gibi gaz çıkarıyor ama çok gazlı bitmiyor gazı ağlıyor eşim karnına sırtına masaj yapıyor hem gaz çıkıyor hem kaka yapıyor anca öyle rahatlıyor ve tabi ayakta uyumayı çok seviyor hanım bacı şuan ayağımda İndirince uyanıyor

Kızlar, kanamalarınız ve dikişleriniz ne durumda? benim bazen kanamam bitiyor bazen bakıyorum şak diye gelmiş. Rengi de hiçbir zaman aynı değil. Bazen kırmızı bazen kahve bazen beyaz 22 gün oldu bugün. Miktarı da keza öyle. bazen az bazen çok.

Dikişlerim de bugün baktım, dikiş yeri hafif pembe duruyor. önceden belli değildi, şimdi iyileşmeye başlayan yara görünümü var gibi. Hani kabuk kaldırınca iyileşen yaranın derisi pembe gözükür ya öyle.

Kanamam benim de aynen öyle. 2 yıl önce dış gebelik geçirmiştim o zaman da 40 hin boyunca böyle kanamam oldu. Normal olduğunu düşünüyorum o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…