2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bu memede çığlık atıp ağlama ve hep gerinerek çekiştirerek emmek süt olmadığı anlamına mi geliyor gaz olduğu anlamına mi geliyor? Bir bilen söylesin nolur
Valla canım aynısı bizde de var memede iken bazen aşırı derecede ikiniyor kızarıyor ağlıyor aynı zamanda memeyi de hem tutmak hem birakmak istiyor. Günlerimiz aynı seninle büyük ihtimalle senjnki de gazdir. Biz dün doktora gittik yoğun gaz var dedi.

Bende de başladı. Bir de çok sık emmek istiyor. Resmen bıraktığımda ağlıyor. Bu gaz olayı mı hayır gazını çıkarıyorum da gazlı da kalmıyor alttan üstten sürekli çıkarıyor. Acaba emerken hava mı yutuyor anlamadım.

Kizlar bebislerimiz göbek deliği dışarı doğru çıkık mi yoksa bzimki gbi içerde mi .bizim oğlanın çıkıntılı bı de üstüne bastırınca içinde subvarmis gbi vıcık vıcık ses geliyor acaba göbek fıtığı mi var .

Benim oğlanın da çıkıntılı ama ses yok vıcık diye. Doktor az göbek fıtığı var ama korkulacak bişey değil kendi kendine geçiyor dedi
Müdahale etmeye gerek yokmuş
Aklına takıldıysa doktora sormanda fayda var elbette

O bi tarafına yatma var bizde de ya sırtüstü yatınca sola çeviriyo kafayı yüzüstü yatınca sağa çeviriyo bende boyunundan endişe ediyorum sorucaktım doktora
Bu memede çığlık atıp ağlama ve hep gerinerek çekiştirerek emmek süt olmadığı anlamına mi geliyor gaz olduğu anlamına mi geliyor? Bir bilen söylesin nolur
Genelde gazdan yapıyor
Bizimde çıkık. İlk doktoru göbek fıtığı dedi hemen göbeğini yaktır dedi ben başka doktora gittim normal dedi 3 aylık olduktan sonra bakıcaz fıtık var mı diye dedi.

Gazdan oluyor. Çünkü asla bitmiyor bu türlerin gazları çıkıyor ama emerken yeni gazlar oluşuyor.cok sık emmek istemesinin sebebi de gaz sancısini memede rahatlayarak atıyor. Tabi dediğim gibi tekrar o sırada gaz oluşuyor. Kısaca kısır döngüye girioz

Prima da var 0 numara

Yataş junonun uygun fiyatlısı e bebekte var canım markası babyjem ama baya küçüktü junoda aynı olabilir görmeden alma bence

Biz sevibebe nın anne yani reflü yatagindan almıştık memnunuz kenarları olduğu için bebek aşağıya kayamıyor kafa oyuntusu da var diğerinden daha büyük yinede 6 aya kadar kullanılabileceğini sanmıyorum
Bizimde aynı gazdan olduğunu düşünüyorum sütüm varken de yapıyor çünkü
Bebeğimin de dışarı doğru çıkık ben normal sanıyordum ama meğerse göbek fıtığı varmış doktorumuz geçen kontrolde söyledi şimdilik sadece takip edilicekmis genelde kendiliğinden geçiyormuş

Eklentiler

• IMG_20220411_014232.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar bebeğinizde akne oluştu mu oluştuysa kaç günde geçti bebeğimin yüzü çok kötü oldu ne zaman geçer acaba

Kızlar bebeğinizde akne oluştu mu oluştuysa kaç günde geçti bebeğimin yüzü çok kötü oldu ne zaman geçer acaba
Oldu kuzum ya yüzden vücuda geçti isilik giye kendimi kandırıyodum da doktor normal bol bol yıka bebepi geçer dedi ben yine de mustela ve Biodermanın kremlerini aldım sürüyorum ara ara aşırı kuruydu cildi ona da iyi geldi

Ah ahh küçük gazmanlar hayatı zindan ediyordu hayır öyle ıkınıp kıvranırken görürken de içim parçalanıyo ams bitmeyen bir döngü resmen

Günaydın canım kızlar berivan analarrr çilekeşlerrr uykusuzluktan mor göz halkasıyla kaynaşanlar iyilerin dostu gazların düşmanları

Bimin bezini kullanıyorum memnunum sleleepy sızdırıyor

Kız ne komik bi kadınsın sabah sabah güldürdün beni allah da seni güldürsün günaydın
6,30 dan beri ayağımda sallıyorum yere indirince uyanıyor popom uyuştu şuan

Ben de doğum öncesi bayağı kısa kestirmistim saçlarımı çok terleyecegimi düşünerek.
Çok terliyor insan yaşayınca öğrendim ama bazen de titreme geliyor
Ama gerçekten kızımın bakımı daha önemli uzun saç kurumuyor hemen pratik oldu böyle değişiklik şart
Bazen bende süt yok diyorum emince bir saat uyuduğu oluyor hiç süt olmasa uyumaz çoğu zaman gaz bizede doktor damla yazdı bugün alacağız

Goon ve baby me beğendim ben

Hiç sorma Tam en tatlı uyku saatlerinde uyumuyorlar gün içinde ben uyuyorum aslında ama gece uykusunun yerini tutmuyor maalesef ne zaman düzene girecek uykuları sabırla bekliyorum
Ben gün içinde uyuma yapamıyorum illa bir iş güç oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…