Canım ben koltuk üserinde yüzüstü yatırıyorum. Sert olmsı neden önemli? Acaba yanlış mı yapıyorumşuanda hem ona hem kendine yapacağın en büyük etkinlik ağlamadığı zamanlarda bırakıp işini görmek
yerde karın üstü yatırıyorum durduğu kadar. sert zemin olması önemli :)
Kundakta krize giriyor eller acıkta olacakaspiratör, beyaz gürültü, elektrik süpürgesi sesleriyle dene. olmazsa gerçekten aspiratörü açıp dibinde emzir. loş ışık olsun. üst bedenin çıplak emzirmeyi de dene. meme reddi pozisyonları da var onlara da bak canım inşallah atlatırsınız kolayca
hiçbiriyle olmazsa biberondaki hızlı akışı istiyor olabilir, mama veya anne sütü ne alıyorsa biberonla eds ile ver. emzirme destek sistemi. google’dan aratabilirsin basit bi mekanizma eczanelerde var
kundak denedin mi?
Ben de o kadar zor buldum ki, dün 5 damla kullandım. Kullandıktan sonraki 4 saat falan iyiydi ama gece 1 sn durmadı, gazdan mı, büyüme atagı baska bir sorun mu var bilmiyorum.Canım aynı gün doktora gitmisiz sanırım bizede probiyotik damla verdi gaz durumu için inşallah işe yarar hiçbir eczanede bulamadım getirecekler pazartesi alicaz
Aynı sorunu yasıyorum. Bu ara çiş miktarı arttı sanırım. Bu sızma sorunu yeni basladı. Tido kullanıyodum, organik diye kacırdıgını düşündüm, primaya gectim yine aynı sorun oldu.Bayanlar önereceğiniz memnun kaldığınız bebek bezi önerisi varsa alırım.Tek bizdemimböyle kafayı yicem.Bez sızdırıyo .bebeğin her yanı tüm kıyafetler ıslanmış oluyo.Günde 4 ,5 kere üst değiştiriyorum 2,3 kat üst komple çıkar giydir bıktım her seferinde.bebek normal den fazla emıyo acaba ondanmı bilemedim hani bez dayanıyo.prima sızdırdı molfıx sızdırdı en son sleppy aldım.o iyi gibiydi oda sızdırmaya basladu.sizde durumlar ne
Canım 0 numara hangi modelde var? Ben hep 1 bulmuşum marketlerdeBiz 1 numara küçüğüne geçmiştik öyle olunca uzunca bir süre sleepy1 numara prima 0 numara kullandıkk
Yanlış yatış hep bir tarafa bizdede oldu doktor takip et diğer tarafa yatır dedi reflü yatağı düz Kafa yastıklı öyle kullanıyorum bu ikisini kullanıyorum reflü yatağı baş kısmı oyuntuluCanım ben koltuk üserinde yüzüstü yatırıyorum. Sert olmsı neden önemli? Acaba yanlış mı yapıyorum
Kundakta krize giriyor eller acıkta olacakuyku tulumunu zorlıycam biraz.
Ben de o kadar zor buldum ki, dün 5 damla kullandım. Kullandıktan sonraki 4 saat falan iyiydi ama gece 1 sn durmadı, gazdan mı, büyüme atagı baska bir sorun mu var bilmiyorum.
Aynı sorunu yasıyorum. Bu ara çiş miktarı arttı sanırım. Bu sızma sorunu yeni basladı. Tido kullanıyodum, organik diye kacırdıgını düşündüm, primaya gectim yine aynı sorun oldu.
Canım 0 numara hangi modelde var? Ben hep 1 bulmuşum marketlerde
Kızlar Yataş Juno yatak kullanan var mı? Doktor bi tarafa çok yatmış, kafa sekli için diğer tarafa yatırın dedi.
Yan yatma yastıgı alıp düz zeminde öyle yatırıcam. Bir de düz kafa yastıgı önerdi 1 ay bitince, kullanan var mı?
Biberonu verme. Sürekli meme ver.Kızlar meme reddi yaşıyoruz hastanede biberona alışmış ne yazık ki, iki gündür bı turlu devamli tutturamadik memeye. Lütfen bilen yardımcı olabilir mi? Napmam lazim
Ben haftada bir yikiyorum.Ben sleppy Prima denedim şimdi goon kullanıyorum idrar kaçağı olmuyor birde yumuşacık baby me almıştım oda gayet güzel
Pişik olmuyor pek hep bepanten ve baby me losyon kullanıyorum iyice siliyorum hava alsın diye bir süre her seferinde açık bırakıp bekliyorum
Bir gün arayla yıkıyordum kızı şimdi hergün yıkanacak
40 günlük olduk sayılır ilk 0 no kullandım 2300 doğdu sonra 1 şimdi 2 ye geçtim bile
Hayir. Bebekler büyüdükçe hızlı emiyor hemen doyuyorlar.Kızlar bebeğim tek memeden emip doyuyo diger beslenmede emmedigi memeyi veriyorum sütüm azalır mi yani her beslenmede emmedigi memeyi sagmam mi gerekiyor
Canım ben koltuk üserinde yüzüstü yatırıyorum. Sert olmsı neden önemli? Acaba yanlış mı yapıyorum
Ben de o kadar zor buldum ki, dün 5 damla kullandım. Kullandıktan sonraki 4 saat falan iyiydi ama gece 1 sn durmadı, gazdan mı, büyüme atagı baska bir sorun mu var bilmiyorum.
Aynı sorunu yasıyorum. Bu ara çiş miktarı arttı sanırım. Bu sızma sorunu yeni basladı. Tido kullanıyodum, organik diye kacırdıgını düşündüm, primaya gectim yine aynı sorun oldu.
Kızlar Yataş Juno yatak kullanan var mı? Doktor bi tarafa çok yatmış, kafa sekli için diğer tarafa yatırın dedi.
Havluyu rulo şeklinde yuvarla destek yap.Yan yatma yastıgı alıp düz zeminde öyle yatırıcam. Bir de düz kafa yastıgı önerdi 1 ay bitince, kullanan var mı?
Bazen aç olmasa da aglar uyumaz.Valla canım damlayı pazartesi eczane getircek alcam bakalım deneyeceğiz.
Benim anladığım dün sabah 9 öğlen 11 buçuk 2 buçuk ve derken 5 e kadar anne sütüyle beslendi ama 5 gibi eve geldik feryat figan ağlıyor
memede ağlar vs sonra formül mama verdik gaz çıktı uyudu sabahtan 5 e kadar anne sütüyle doyan çocuk 5 de mi doymadı anlamıyorum bunu
Disarda bebek arabasında hiç aglamadi hem AVM bebek odası hastane bebek odası oralarda kısa süre emzirdim alt değiştirme uyudu desem kafam karışık şuan 3 740 olmuş
Birde ıkınma var çok aşırı tuvaleti yapamıyor şeklinde uykuda ses çıkarıyor zorlanıyor görsen..
sert semin olması kol kaslarını geliştirmede ve boynunu tutmada daha faydalı. yani sert olunca daha güzel güç alıp kendini tutabilirCanım ben koltuk üserinde yüzüstü yatırıyorum. Sert olmsı neden önemli? Acaba yanlış mı yapıyorum
Yan yatma yastıgı alıp düz zeminde öyle yatırıcam. Bir de düz kafa yastıgı önerdi 1 ay bitince, kullanan var mı?
Bende bundan almıştım iyiki almışım diyorum ama artık benim sıpa aşağı kaymaya başladı tepinmekten kafa şekli bozulmaz İnşallah bi tarafında bozulma var gibime geliyorYanlış yatış hep bir tarafa bizdede oldu doktor takip et diğer tarafa yatır dedi reflü yatağı düz Kafa yastıklı öyle kullanıyorum bu ikisini kullanıyorum reflü yatağı baş kısmı oyuntulu
evet ilk zamanlardaki gibi şişmiyor buna da göğsün terbiye olması diyorlar. vücut, bebeğin ihtiyacına göre süt üretmeye başlıyor daha detaylı google’dan araştırabilirsinKızlar ya bı şey sorcam belli bir süreden sonra göğüsler yumuşuyor mu? Hani İlk zamanlardaki gibi süt gelince bi sertlik doluluk olmuyor mu?
Eğer sürekli emiyorsa yumuşak kalıyor ama süt gelmeye devam ediyor. Bebek uzun süre emmediği zaman sert oluyor bende gece uykusundan sonraKızlar ya bı şey sorcam belli bir süreden sonra göğüsler yumuşuyor mu? Hani İlk zamanlardaki gibi süt gelince bi sertlik doluluk olmuyor mu?
Canısı boyu kızımın bir hafta önce 53 cm di hala boy sığıyor da benimki de tepine tepine kendini aşağı indiriyor birşey olmaz doktor reflü de yatması iyi dedi.ama hep bir tarafa yatıyor dedim farketmen güzel diğer tarafa yatır kabul etmezse günde birkackez 15 e kadar say bekle dedi bir taraf boyun kası çalışmaz az çalışır iyi birşey değil dikkat et dediBende bundan almıştım iyiki almışım diyorum ama artık benim sıpa aşağı kaymaya başladı tepinmekten kafa şekli bozulmaz İnşallah bi tarafında bozulma var gibime geliyor
evet ilk zamanlardaki gibi şişmiyor buna da göğsün terbiye olması diyorlar. vücut, bebeğin ihtiyacına göre süt üretmeye başlıyor daha detaylı google’dan araştırabilirsin
Teşekkür ederim annelerEğer sürekli emiyorsa yumuşak kalıyor ama süt gelmeye devam ediyor. Bebek uzun süre emmediği zaman sert oluyor bende gece uykusundan sonra
Ben de doğum öncesi bayağı kısa kestirmistim saçlarımı çok terleyecegimi düşünerek.Kizlar doğum sonrası kuaföre gidip saçları omuzlarda kisalttim bebekle hayli zordu belimde saçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?