2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar,pişik için biz mustela kullandık hiç bi işe yaramadı ,ama annem bana bebekliğimde kullandığı kremi söyledi onu aldık onu kullandık hemencecik geçirdi ,yine kızarıklık gördüğümde kullanıyorum ben .mustela seti biraz daha büyünce kullanın dedi eczanedeki arkadaşımız ,onun yerine şampuan olarakta tine aynı markayı kullanmaya başladık biz .

Eklentiler

• F7EE4348-B932-4DCD-8512-9D87FC5FE3BE.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 63
Aynı benimde senin anlattigin gibi canm. Ağır bişey kaldırınca veya hareketli bi gün geçirince biraz artıyor kanama benimde bugün 21. Gün diğer doğumumda 40 gün sürmüştu bu şekilde yine sürecek heralde

sudocrem deneyin bir de

Kızlar yüsra wee ve chicco emzigi almamıstı avent almıstı buguj denedim hepsini aliyor. Acaba bu damaklıları alınca aventi birakir mı?

Değşik pozisyonlar deneyin internetten bakın emzirme pozisyonlarına. Telefondan beyaz gürültü fön sesi filan acın bide boyle deneyin. Birde uyku arasında verin gece uykusunda tam uyanmadan

Slikon göğüs ucu öneririm ya bende göğüs ucu yoktu meme istemiyodu asla 1 saati geçiyoru tutması canımıza okuyordu öyle öyle alıştı biberon ucu gibi gelir o sonra sonra çekersin

Biberonu verme. Sürekli meme ver.
Meme ucu ile dene.
Zor tutuyorsa önce pompala ucu çıktın sonra ver.
Panik yapma stres yapma tutar
Pzt emzirme danışmanı ile görüştüm çok şükür şuan kendim emzirebiliyorum

Bu arada ben oruclarimi tutuyorum tabi sahur su vs ozen gosteriyorum. Cok sukur sutum azalmadi bana hic etkisi olmadi. Acaba tutsammi diyen varsa diye paylasmak istedim

Kizlar ben bugün doktora götürdüm poyrazi göbeği için .doktor baktı .aa bu göbek fıtığı annesi önemli bişey değil zamanla kendiliginden düzelecek dedi .çok büyük bi fitikda değil zaten çoğu bebekte olur dedi. Gobeginde hafif kızarıklık vardı önemli bişey değil ama krem vereyim geçer dedi .bı de bastırınca içinde subvarmis gbi ses geliyordu ya o da normal çünkü göbek deliğini böyle şişiren bagirsak zaten o ses de bağırsaktan geliyor dedi . Her yerde zamanla geçiyor diye okumuştum ama doktor söyleyince içim daha rahat etti.

Bize de doktor muayenede aynısını söylemişti. her çocukta olur, zamanla düzelir demişti. Korkma

Bu arada ben oruclarimi tutuyorum tabi sahur su vs ozen gosteriyorum. Cok sukur sutum azalmadi bana hic etkisi olmadi. Acaba tutsammi diyen varsa diye paylasmak istedim
Ben de soracaktım tutan var mu diye.
Cesaret edemedim tutmaya.
Sürekli susuyorum ben.
Koronadan sonra da bas ağrısı hala devam ediyor.

Kızlar gaz için NBL probiyotik drop verdi bize kullanan var mı kutunun üstünde 3 10 yaş yazıyor

Biz kullanıyoruz. Günde 5 damla damlatıyorum. Doktor özellikle onu verdi gazına iyi gelir dedi.Aynı zamanda d vitamini
Ben de bu damlayı kullanıyorum d vitamini içermeyen, günde 1 defa kullanıyorsunuz degil mi? Sadece bununla gazınız gecti mi ya? Ben yeni basladım ama henüz gecmedi. 10 gün sonra gecmezse, kontrolde ek birsey veririm dedi.
Kızlar yüsra wee ve chicco emzigi almamıstı avent almıstı buguj denedim hepsini aliyor. Acaba bu damaklıları alınca aventi birakir mı?
Benimki aventi almadı, damaklı degil damaksız daha iyi diyorlar diye aventi almıştım. Şimdi damaklı mı denesem diyorum, emziksiz çok zor
Kızlar. Meme ucu şunlara benzeyen var mı?Eki Görüntüle 3046576
Canım emdikçe sekil böyle oluyor sanki? Çocuğun emme sekliyle ilgili olabilir.

Kızlar Almanyada bir arkadasım dogum sonrası verilen rahim toparlama egzersizi eğitimlerinden bahsetti. Herkese veriliyomuş. Türkiyede bu sekilde birsey yapan var mı? Eğitim veren bir yer, videodan yapan vs merak ettim.
Ben de normal dogum sonrası 22 gün gecti ama daha konforuma kavusamadım. 40 gün iyileşmek için gerekli bir sürec sanırım

Benim kizimin da çok kötü olmuştu, Bepanthol sürüp üzerine pudra döküp bezini kapatirdim bı iki gune düzeldi çok şükür. Özellikle Bepanthol çok etkili
Bepantol kullanıyorum yinede oldu Zeytinyağı surduk bepantol e de devam eden ederim
Manuel bende de çıkartmadı, yengem kızına elektrikli almış zamanında saklamış verim istersen demişti ondan onu aldım öyle sağıyorum
Canım hangi marka elektrikli olan birde ne kadar çıktı sütun elektrikli ile manuel de benim gibi çıkmadı ama elektrikli olunca fark nasıl

Kizlar elektrikli pompa kullananlar hangi marka kullanıyor???
Benim manuel pompa ile hicbirsey gelmiyor

Birde bebeğinin ağzında pamukçuk olan var mı

Kızlar Aras bi haftadır aynı saatlerde ağlamaya başlıyor akşam üstü hele saat 9 da daha baskın oluyor sinirli sinirli emmek istiyor emerken bırakıp ağlıyor
Sizce kolik mi yoksa gazımı var

Ben de soracaktım tutan var mu diye.
Cesaret edemedim tutmaya.
Sürekli susuyorum ben.
Koronadan sonra da bas ağrısı hala devam ediyor.
Ben iftar sahur arasi 3.5 lt su iciyorum 300 ml emxirme cayi ayrica corba hosaf vs benim sut degismedi cunku aksam en gec10 da yiyodum gunduz 2 yi buluyodu kahvaltim simdi gece 3 de yiyorum daha iyi. En kolay tuttugum oruc oldu cok sukur. Susama soyle ilk emerkeb susuyorum sonra geciyo zaten oyle kolay 7noluyoki yetisemiyorum bile rabbim gonlume gore verdi.kazasi zor oglsnlarinkini zor tuttum cunku.
Canım benim oğullarım damaklıyı direk almıştı. Kızım almadı aventi aldi 1 sonra damskliyi denedim onlarida aldi. Aventi biraz daha dene ara ara xorlamadan dene damakli deniyceksende en ucuzunu al yazik almazsa onuda.

Kizlar elektrikli pompa kullananlar hangi marka kullanıyor???
Benim manuel pompa ile hicbirsey gelmiyor

Birde bebeğinin ağzında pamukçuk olan var mı
Canım manuel oglanlarda kullandım chicco fena deil elektrikli kraft kullsndim yusrada eh iste ama mohci super cok sagdım onunla. Ama taktim gelmedi demiyceksin tak ole dursun sut coksa hmn geliyo deilse bir sure sonra

Kızlar Aras bi haftadır aynı saatlerde ağlamaya başlıyor akşam üstü hele saat 9 da daha baskın oluyor sinirli sinirli emmek istiyor emerken bırakıp ağlıyor
Sizce kolik mi yoksa gazımı var
Ney bilmiyorum ama bizdedd oldu ara ara yine oluyo ama azdi biberon veriyodum arada sut sagip onu kestim bide emerken yuksek sesle beyaz gurultu actim. Ins gecer sizindr

Tam egzersizlere baslamak için cok erken daha.
Ama otururken yürürken egzersizler var onları yapmaya baslayanilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…