- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Belki diğer arkadaşlar yardımcı olabilir inşallah bi çözüm bulabilirizNey bilmiyorum ama bizdedd oldu ara ara yine oluyo ama azdi biberon veriyodum arada sut sagip onu kestim bide emerken yuksek sesle beyaz gurultu actim. Ins gecer sizindr
Benimde oyle gece 22:00’den sonra noluyo emmese bile deliriyor. Nurse harvey veriyorum sakinliyor. Bugun iyice delirdi komple soyduk bisey mi oldu diye. Cildirdi resmenKızlar Aras bi haftadır aynı saatlerde ağlamaya başlıyor akşam üstü hele saat 9 da daha baskın oluyor sinirli sinirli emmek istiyor emerken bırakıp ağlıyor
Sizce kolik mi yoksa gazımı var
Yok canım, benimkiler doğuştan bu şekilde. Meme desteği mi meme pedi mi öyle bi şeymiş bunların adı. Doktorum demişti oradan da süt gelecek diye. hakikatten geliyor da. Sadece sağ mememde ağrı var, acı değil o bölge ağrıyor Emdikçe.Canım emdikçe sekil böyle oluyor sanki? Çocuğun emme sekliyle ilgili olabilir.
İştahlı şekilde yemek yeme devam 62 idim bugün 56 olmuşum yürüyüş yok hep evdeyim yemek abur cubur devam.ilk20 gün tek kilo veremedim şimdi yeni yeniBen de bu damlayı kullanıyorum d vitamini içermeyen, günde 1 defa kullanıyorsunuz degil mi? Sadece bununla gazınız gecti mi ya? Ben yeni basladım ama henüz gecmedi. 10 gün sonra gecmezse, kontrolde ek birsey veririm dedi.
Benimki aventi almadı, damaklı degil damaksız daha iyi diyorlar diye aventi almıştım. Şimdi damaklı mı denesem diyorum, emziksiz çok zor
Canım emdikçe sekil böyle oluyor sanki? Çocuğun emme sekliyle ilgili olabilir.
Kızlar Almanyada bir arkadasım dogum sonrası verilen rahim toparlama egzersizi eğitimlerinden bahsetti. Herkese veriliyomuş. Türkiyede bu sekilde birsey yapan var mı? Eğitim veren bir yer, videodan yapan vs merak ettim.
Ben de normal dogum sonrası 22 gün gecti ama daha konforuma kavusamadım. 40 gün iyileşmek için gerekli bir sürec sanırım
Sudocrem çok etkili canım kızımda da kullanmıştımKızlar birde pişik oldu nasıl gecicek deneyimliler yazsın
Gaz sancısına kolik diyorlar zaten.Kızlar Aras bi haftadır aynı saatlerde ağlamaya başlıyor akşam üstü hele saat 9 da daha baskın oluyor sinirli sinirli emmek istiyor emerken bırakıp ağlıyor
Biz d vitamini olarak kullanıyoruz günde 1 kere doktor bağırsaklarını da düzenler demişti ama benim bebeğimde farklılık olmadı.Ben de bu damlayı kullanıyorum d vitamini içermeyen, günde 1 defa kullanıyorsunuz degil mi? Sadece bununla gazınız gecti mi ya? Ben yeni basladım ama henüz gecmedi. 10 gün sonra gecmezse, kontrolde ek birsey veririm dedi.
Benimki aventi almadı, damaklı degil damaksız daha iyi diyorlar diye aventi almıştım. Şimdi damaklı mı denesem diyorum, emziksiz çok zor
Canım emdikçe sekil böyle oluyor sanki? Çocuğun emme sekliyle ilgili olabilir.
Kızlar Almanyada bir arkadasım dogum sonrası verilen rahim toparlama egzersizi eğitimlerinden bahsetti. Herkese veriliyomuş. Türkiyede bu sekilde birsey yapan var mı? Eğitim veren bir yer, videodan yapan vs merak ettim.
Ben de normal dogum sonrası 22 gün gecti ama daha konforuma kavusamadım. 40 gün iyileşmek için gerekli bir sürec sanırım
Hamazinc kesinlikle tavsiyem benim bebeğimin poposu bildiğiniz et olmuştu o geçirdiKızlar birde pişik oldu nasıl gecicek deneyimliler yazsın
Lansinoh markası baya eski bi modeli sanırım tekli. Ben genelde emdikten sonra kanallarda kalıp mastit yapmasın diye sağıyorum onda da en fazla 40cc gördüm. Süt konusu bende çok sıkıntı malesef doğumdan itibaren çok moral bozucu şeyler yaşadım ne kadar gelse şükrediyorum tamamen kesilmedi diyeBepantol kullanıyorum yinede oldu Zeytinyağı surduk bepantol e de devam eden ederim
Canım hangi marka elektrikli olan birde ne kadar çıktı sütun elektrikli ile manuel de benim gibi çıkmadı ama elektrikli olunca fark nasıl
Lansinoh elektrikli kullanmistim.iyi bence.Kızlar yazan olmadı süt sağan var mı elekrtli yada manuel hangisi
Kızlar yazan olmadı süt sağan var mı elekrtli yada manuel hangisi
Kizlar elektrikli pompa kullananlar hangi marka kullanıyor???
Benim manuel pompa ile hicbirsey gelmiyor
Birde bebeğinin ağzında pamukçuk olan var mı
Manual mochi benim canımı acıtıyor genelde, beceremedim onu kullanmayı.Kızlar yazan olmadı süt sağan var mı elekrtli yada manuel hangisi
Bezini degiştirmediysen markasını ıslak mendilden olmuştur altını her açtığında pamukla zeytinyağı sür düzenli kullanınca işe yarıyor ben oğlumda hep yaptım İnan ki hiç pişik kremi almamıştımBendeki sade drop D3 ayrıca veriyoruz sağolasın bende dedim yanlışlık olmasın
Az önce banyo yaptırdım zeytinyağı sürdüm sağolasın kıpkırmızı pütürlü görsen canı acıyor olmalı banyo bir gün arayla yaptırdım aslında hep onun dışında pamuk kullanıyordum ıslak mendile geçtim o mu yaptı bez mi bilemiyorum
Diamond mama elmas kullanıyorum ben de memnunumKızlar yazan olmadı süt sağan var mı elekrtli yada manuel hangisi
Benim de yaklaşık iki haftadır öyle akşam 8.30-9 gibi başlıyor 11e kadar falan ilk başlarda ben de onla birlikte ağlıyordum da artık kucağıma alıp ayakta dolaşıyorum onla konuşuyorum bi de yeni keşfettim ayağımda sallayınca sakinleşiyor akşamları bunları yapıyorum emzirmeyi acıkmadığı sürece yapmadım çünkü böyle ağlayarak emdiğinde hemen peşine ne içtiyse kusuyorKızlar Aras bi haftadır aynı saatlerde ağlamaya başlıyor akşam üstü hele saat 9 da daha baskın oluyor sinirli sinirli emmek istiyor emerken bırakıp ağlıyor
Canım tek pompalı dimi elektrikli ikinci el bakiyorum uyguna varLansinoh elektriklide sağarken yazıyorum bu mesajı :) memnunum ben. Manuellerde çok çıkmıyormuş.
Şuan sağmıyorum devamlı emziriyorum ama kızımda lansinoh elektrikli ile sağıyordumKızlar yazan olmadı süt sağan var mı elekrtli yada manuel hangisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?