Zamanla düzeliyor cok stres yapmamaya calisin lütfen.Ya bu olaya nasıl çözüm bulucaz, resmen bu yğzden yarım bırakıyor, tam karnı doymuyor. Uykuyu bile derin uyuyamıyor
Bunu deniyeceğim canım sagol
Hava degisimleride cok etkiliyorBen şırıngayla sıkıyorum burnuna hapsurup çıkarmazsa otribebeyle çekiyorum ama bugün çok zor çıktı sanırım burnu fazla tıkanmadan yapmak daha mantıklı canım en azından sabah aksam iki defa
Benimki çok hızlı emmiyo aslında ama yinede oluyoBenim bebeğim çok hızlı emiyor. Sanki atlı kovalıyor peşindeno yüzden emerken hık hık yapmaya başlayınca diktutup gazını çıkarıyorum üstten çıkardığında rahatlıyor ancak sonra tekrar emzirmeye devam ediyorum.
O tuzlu sudan aldık birde küçük siringalardan sıkıyoruzHava degisimleride cok etkiliyor
Sanirim gidip siringalisindan alicaz
Onun uygulamasi nasil yatarken yapiyoruz degil mi ?
Esra Ertuğrul tazyikli süt diye video paylaşmış izle istersen güzel önerileri varYa bu olaya nasıl çözüm bulucaz, resmen bu yğzden yarım bırakıyor, tam karnı doymuyor. Uykuyu bile derin uyuyamıyor
Bunu deniyeceğim canım sagol
Göğsünün tamamı mı yanıyor yoksa süt kanallarında mı sızmalama var?Goguslerimde ara ara yanmalar oluyor sizde de oluyo mu yoksa doktora mi gitmeliyim sanki içleri yaniyo
6 ay sonraKızlar çocuk doktoru saç boyası için en az 6 ay önermiyorum dedi. Kimi doktor boyattıgınız gün 24 saat sütünüzü sagıp atın diyormuş. Ben de boyatmamaya karar verdim. Siz doktorlarınıza danıştınız mı hiç? Kaka, kusma konularından içimiz daraldı, kişisel bakıma geçtim
Bende tam su sıralar bunu düşünüyodum.Ilk 6ay önermiyorlar.Ben Ramazan Bayramına boyatsam diyodum vazgeçtim.En azindan Kurbana kadar erteledim.Kızlar çocuk doktoru saç boyası için en az 6 ay önermiyorum dedi. Kimi doktor boyattıgınız gün 24 saat sütünüzü sagıp atın diyormuş. Ben de boyatmamaya karar verdim. Siz doktorlarınıza danıştınız mı hiç? Kaka, kusma konularından içimiz daraldı, kişisel bakıma geçtim
Sanki damarlarım yaniyomus gbi hissediyorum gün içinde ara ara oluyorEsra Ertuğrul tazyikli süt diye video paylaşmış izle istersen güzel önerileri var
Göğsünün tamamı mı yanıyor yoksa süt kanallarında mı sızmalama var?
Damla değil ama çay kullanıyorum doğadan emziren anne çayıKızlar, bestlak ya da galactaco kullanan var mı süt artsın diye?
Bem de merak ediyorum açıkçası,, solgar da var biraz pahalı ama kullanan faydasını gören var mıdır?Kızlar, bestlak ya da galactaco kullanan var mı süt artsın diye?
biz tekli serum fiztolojiklerden sıkıp.ağızdam çekmeli aspiratörle temizliyoruz.çok iyi temizleniyor. ve aşırı dolu oluyor.Burnumuz tıkali gece uykusundan uyandi oksuruyor nefes alamiyor cocugum
Serum fizyolojik var o ufak siseciklerden onu yaptim ses hirilti gecmedi ama gulucukler sacip uyuya kaldi geri
Sabah 4 saat sonra tekrar oldu. Ben mi beceremiyorum yoksa acilmiyor mu burun
Eczaneye gidip siringali olanindan mi alsam dedim
Tikali burna mi sıkmak lazim ?
kafamda deli sorular
Sogan kesip koyun dediler onu bile yaptim ama yine tikandi
Fayda gördün mü peki?Damla değil ama çay kullanıyorum doğadan emziren anne çayı
Ben de merak içindeyim.Bem de merak ediyorum açıkçası,, solgar da var biraz pahalı ama kullanan faydasını gören var mıdır?
Bende ondan yapiyorum ama sanirim nefesim yetmiyor esim gibi cekemiyorum benbiz tekli serum fiztolojiklerden sıkıp.ağızdam çekmeli aspiratörle temizliyoruz.çok iyi temizleniyor. ve aşırı dolu oluyor.
Damla değil ama çay kullanıyorum doğadan emziren anne çayı
Ben hem bestlak hem solgar hem humana çayından kullanıyorum çok memnunummmBem de merak ediyorum açıkçası,, solgar da var biraz pahalı ama kullanan faydasını gören var mıdır?
Ben gördüm gibi yani şu anlık sütüm yetiyo bebeğinde gazını azaltiyo sanki içinde rezene varFayda gördün mü peki?
Ben de merak içindeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?