Süt birikmiş ama müdahaleyi kendiniz yapmayın.Kızımın memelerinde böyle şişlik oldu ya bunu yaşayan oldu mu? Doktoru aradım hemen yatıralkm dedi ama arkadaşım var çocuk doktoru o da dedi ki sakin ol her bebekte olabilir. Ateş yaparsa apseye çevirirse yatış verilir kendiliğinden geçiyormuş genelde ama çok üzülüyorum bebeğim bundan mı huzursuz anlamadım.
Ben artık saat tutmuyorum zaten kendisi acıktığında alarm gibi uyanıyorKızlar ilk aydan sonra bebekleriniz kendi kendine uyanınca mı süt veriyorsunuz yoksa saat mi tutuyorsunuz?
Nolur nolmaz 3 saate alarm kuruyorum ama genelde kendi uyuyo iyi beslendiyse 5 saat uyuduğu oluyor dokunmuyorum hiç acıkırsa kalkardı diyeKızlar ilk aydan sonra bebekleriniz kendi kendine uyanınca mı süt veriyorsunuz yoksa saat mi tutuyorsunuz?
Bende öyle durumlarda veriyorum.Kv ye kalsa emince gelir diyor ama sanki doymuyor gibi hissediyorum.Bazen bende veriyorum eme eme süt kalmıyo gibi oluyo yumuşacık oluyo ve sıkınca çok zor ve az süt geliyo o durumlarda veriyorum
Buna bi bakayım canım çok sağol.Kadıköy medicana mine hanıma gidiyorum çok tatlışş
Ataşehirde hangi doktoru verdiler hasan ünlütürktü bizimki yüzümüze bile bakmıyodu he sıfır ilgi anca boş boş yorum
Bizde buna göğsüne süt durmuş derler her bebekte olur.huzursuzluk yapar derler ve 4 parmakla yavaş yavaş ovalarız.kızımda olmuştu oğlumda da oldu ovaladık dağılsın diye.yavaş bi şekilde
Süt birikmiş canım,,ovalamak gerekiyormus bizim büyükler öyle derdi
Ben ovalamamak gerekir diye biliyorum .ama başıma gelseydi arkadaşım doktor da olsa fark etmez kndi doktirumu dinlerdim sanırım . Geçmiş olsun
Kızlar ovalamak doğru değilmiş doktorların 3 tanesiyle de konuştuk internetten de baktım baya enfeksiyon yayıyormuş apse yaparmış. Bekle dediler bekliyorumSüt birikmiş ama müdahaleyi kendiniz yapmayın.
Doktor yada ebe mutlaka baksın.
Her bebekte olabilirmiş. Bana da doktor olabilir diye uyarmıştı.
Kızlar merhaba ben normalde Mayıs annesiydim ama bebeğim 33 hastalıkken gelmeye karar verdi 25 martta doğum yaptım bebeğimi sık sık emzirmem lazım ama aşırı uykuya düşkün uyandırıncaya kadar canım çıkıyor uyanınca da memede uykuya çabuk geçiyor sizin bebekler de öyle miydi yoksa benimki küçük diye mi böyle eğer siz de böyle bir şey yaşadıysanız nasıl uyandırdınız bebeğinizi ihtiyacım var güzel şeyler duymaya
Ayy canım larisanın grubundannn biliyorummm seniii hayırlı olsun gözün aydın bebişşKızlar merhaba ben normalde Mayıs annesiydim ama bebeğim 33 hastalıkken gelmeye karar verdi 25 martta doğum yaptım bebeğimi sık sık emzirmem lazım ama aşırı uykuya düşkün uyandırıncaya kadar canım çıkıyor uyanınca da memede uykuya çabuk geçiyor sizin bebekler de öyle miydi yoksa benimki küçük diye mi böyle eğer siz de böyle bir şey yaşadıysanız nasıl uyandırdınız bebeğinizi ihtiyacım var güzel şeyler duymaya
Emzirme tekniklerini gösterdi, biberon istediği için kendi aksın istiyordu bebeğim, birde sakinlestirme için bir kaç yolNe tavsiye etti . Cok sükür canım
Oy kıyamam çok geçmiş olsun allah Şafi isminin hürmetine şifa versin küçük melegeKızımın memelerinde böyle şişlik oldu ya bunu yaşayan oldu mu? Doktoru aradım hemen yatıralkm dedi ama arkadaşım var çocuk doktoru o da dedi ki sakin ol her bebekte olabilir. Ateş yaparsa apseye çevirirse yatış verilir kendiliğinden geçiyormuş genelde ama çok üzülüyorum bebeğim bundan mı huzursuz anlamadım.
Hepatit b 2.doz varKızlar kızım 1 aylık olacak yarın aşı oldunuz mu bu ay var mı aşı?
Aşı için cok erken canim.Kızlar kızım 1 aylık olacak yarın aşı oldunuz mu bu ay var mı aşı?
Kızlar kızım 1 aylık olacak yarın aşı oldunuz mu bu ay var mı aşı?
İlk emdiginde su gibi süt gelir bu vücudunun su ihtiyacını karşılar sonrasında süt gelir bu karnını doyurur en son da bebek bi emip bi durur onda ise duygu alır annedenKızlar meme emerken aglayıp bırakıyor, gaz sancısı giriyor diye düşünüyordum. Dr ilk sütün eger tazyikli geliyorsa ilk sütte laktoz yüksektir, elle sağ emzirme öncesi dedi.Beyaz Süt degilde su gibi bişey fışkırıyor sanki şeffaf ilk verirken, o mu rahatsız ediyor, yani memeyi emmeden aglaması çok can sıkıcı, siz de böyle aglama yaşıyor musunuz? Emzirmeden önce sagarak ilerleyeniniz var mı? Nasıl emziricem bilemedim, aglamaktan ememiyorgaz mı bu acaba.
Bir de gaz damlalarını sürekli veriyor musunuz?, her gün. Uzun süre kullanmanın da zararı olur mu acaba?
Hepatit b 2.doz var
Aşı için cok erken canim.
Bizim ilk qsiniz mayıs ayında.
Ama ben haziranı bekleyxegim
Teşekkür ederimİlk ay sonunda bi aşı vardı ama unuttum şimdi ne olduğunu.
Doğduğunda hastanede hepatit 1. Doz yapıyorlar 2. Doz da sağlık ocağı bir aylık olunca yapıyor canımKızlar kızım 1 aylık olacak yarın aşı oldunuz mu bu ay var mı aşı?
Ben bekliyorum artık zaten en fazla 4 saat uyuyo acıkınca uyanıyo gündüzleri hep memede zaten uyumuyoKızlar ilk aydan sonra bebekleriniz kendi kendine uyanınca mı süt veriyorsunuz yoksa saat mi tutuyorsunuz?
Aslında sağarken fark ettim bi süre sonra tekrar gelmeye başlıyo ama o süt gelene kadar çekmiyo bazen meme değiştiriyorum diğerinde de gelmiyo ağlıyo o zaman veriyorum mamayıBende öyle durumlarda veriyorum.Kv ye kalsa emince gelir diyor ama sanki doymuyor gibi hissediyorum.
Doktorlar öyle diyor gazdan emiyo ama anne sütüde gaz yapıyor kısır döngü bağırsakları gelişene kadar öyle devam malesef gaz yapıyo diye anne sütünü bırakmayın o zaman daha fena olur diyolar. Ben bırakmayı denicem gaz ilacını bakalım ne olucak 1 aydır kullanıyorumKızlar meme emerken aglayıp bırakıyor, gaz sancısı giriyor diye düşünüyordum. Dr ilk sütün eger tazyikli geliyorsa ilk sütte laktoz yüksektir, elle sağ emzirme öncesi dedi.Beyaz Süt degilde su gibi bişey fışkırıyor sanki şeffaf ilk verirken, o mu rahatsız ediyor, yani memeyi emmeden aglaması çok can sıkıcı, siz de böyle aglama yaşıyor musunuz? Emzirmeden önce sagarak ilerleyeniniz var mı? Nasıl emziricem bilemedim, aglamaktan ememiyorgaz mı bu acaba.
Bir de gaz damlalarını sürekli veriyor musunuz?, her gün. Uzun süre kullanmanın da zararı olur mu acaba?
İlk zamanlar öyle canım her bebeğin uyandırma macerası farklı biz ayaklarını gıdıklardık üstünü soyardık aklımıza gelen her şeyi denerdik bazen baya uğraşırdıkKızlar merhaba ben normalde Mayıs annesiydim ama bebeğim 33 hastalıkken gelmeye karar verdi 25 martta doğum yaptım bebeğimi sık sık emzirmem lazım ama aşırı uykuya düşkün uyandırıncaya kadar canım çıkıyor uyanınca da memede uykuya çabuk geçiyor sizin bebekler de öyle miydi yoksa benimki küçük diye mi böyle eğer siz de böyle bir şey yaşadıysanız nasıl uyandırdınız bebeğinizi ihtiyacım var güzel şeyler duymaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?