• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben şırıngayla sıkıyorum burnuna hapsurup çıkarmazsa otribebeyle çekiyorum ama bugün çok zor çıktı sanırım burnu fazla tıkanmadan yapmak daha mantıklı canım en azından sabah aksam iki defa
Hava degisimleride cok etkiliyor
Sanirim gidip siringalisindan alicaz
Onun uygulamasi nasil yatarken yapiyoruz degil mi ?

Benim bebeğim çok hızlı emiyor. Sanki atlı kovalıyor peşinden 😂 o yüzden emerken hık hık yapmaya başlayınca diktutup gazını çıkarıyorum üstten çıkardığında rahatlıyor ancak sonra tekrar emzirmeye devam ediyorum.
Benimki çok hızlı emmiyo aslında ama yinede oluyo

Hava degisimleride cok etkiliyor
Sanirim gidip siringalisindan alicaz
Onun uygulamasi nasil yatarken yapiyoruz degil mi ?
O tuzlu sudan aldık birde küçük siringalardan sıkıyoruz

Tabi bunu yapsam da tıkalı fırt fırt çekiyor öyle dökülmuyor sumukler

Son düzenleme:
puffy1905 puffy1905
Evet hava değişimini evin sıcaklığı nemi hepsi birer etken
Koluna yan yatır bebeği önce bir burun deliğine serum fizyolojik sıkıp yüz üstü cevirip sırtına pıt pıt vur gaz çıkarır gibi diğer burun deliği için de tekrarla osman gönülal'ın videosu var bebeklerde burun tıkanıklığı nasıl geçer diye ordan da izle istersen yalnız ben bebek küçük diye 1 yada 1,5 ml sıkıyorum o 2.5 ml önermiş

Ya bu olaya nasıl çözüm bulucaz, resmen bu yğzden yarım bırakıyor, tam karnı doymuyor. Uykuyu bile derin uyuyamıyor :KK43:

Bunu deniyeceğim canım sagol
Esra Ertuğrul tazyikli süt diye video paylaşmış izle istersen güzel önerileri var

Goguslerimde ara ara yanmalar oluyor sizde de oluyo mu yoksa doktora mi gitmeliyim sanki içleri yaniyo
Göğsünün tamamı mı yanıyor yoksa süt kanallarında mı sızmalama var?

Kızlar çocuk doktoru saç boyası için en az 6 ay önermiyorum dedi. Kimi doktor boyattıgınız gün 24 saat sütünüzü sagıp atın diyormuş. Ben de boyatmamaya karar verdim. Siz doktorlarınıza danıştınız mı hiç? Kaka, kusma konularından içimiz daraldı, kişisel bakıma geçtim😀

Kızlar çocuk doktoru saç boyası için en az 6 ay önermiyorum dedi. Kimi doktor boyattıgınız gün 24 saat sütünüzü sagıp atın diyormuş. Ben de boyatmamaya karar verdim. Siz doktorlarınıza danıştınız mı hiç? Kaka, kusma konularından içimiz daraldı, kişisel bakıma geçtim😀
6 ay sonra 👍

Bende tam su sıralar bunu düşünüyodum.Ilk 6ay önermiyorlar.Ben Ramazan Bayramına boyatsam diyodum vazgeçtim.En azindan Kurbana kadar erteledim.

Burnumuz tıkali gece uykusundan uyandi oksuruyor nefes alamiyor cocugum
Serum fizyolojik var o ufak siseciklerden onu yaptim ses hirilti gecmedi ama gulucukler sacip uyuya kaldi geri
Sabah 4 saat sonra tekrar oldu. Ben mi beceremiyorum yoksa acilmiyor mu burun
Eczaneye gidip siringali olanindan mi alsam dedim
Tikali burna mi sıkmak lazim ?
kafamda deli sorular
Sogan kesip koyun dediler onu bile yaptim ama yine tikandi
biz tekli serum fiztolojiklerden sıkıp.ağızdam çekmeli aspiratörle temizliyoruz.çok iyi temizleniyor. ve aşırı dolu oluyor.

biz tekli serum fiztolojiklerden sıkıp.ağızdam çekmeli aspiratörle temizliyoruz.çok iyi temizleniyor. ve aşırı dolu oluyor.
Bende ondan yapiyorum ama sanirim nefesim yetmiyor esim gibi cekemiyorum ben 🥺
Gittik saglik ocagina bir soralim dedik atesi yoksa sorun yok dediler. Aspiratorle cekin o zaten en guzeli dediler. Ben serum siringa alim mi dedim gerek yok dediler ama ben yinede aldim eve gelince bi yaptim . Simdi nem makinasi actim 37’lerdeydi cunku konya’nin lanet havasi 😬

Back
X