• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben de 51 ile hamile kalıp 62 ile doğuma girdim, çok şükür sadece göbeğim büyüdü. Totom bile büyümemişti 😂 doğumdan sonra ilk 10 gün içinde 54’e düştüm, şu an 53’üm. Hafif bir göbeğim kaldı, fazla yemişim de tuvalete çıkamamışım gibi 😂😂😂😂 ama önceden gergin olan karnım şimdi lıngır lıngır oluyor yürürken ona ayrı bir sinir oluyorum 🥲 dikişler bi an önce geçse de mekik çeksem kasların sıkılaşması için. Göbek yürüyüşle pek sıkılaşacak gibi bir bölge değil sanki 🥲

Benimde 40 im cıkana kadar 12 kilo gitti ama 20gündür tık düşemiyorum süt çoğaldıkça iştahta artıyor emzirme sonrası çok bitkin oluyorum yazda geldi valla kaldım böyle duba gibi yokmu diyetisyene giden
Yarın 2 ay kontrolumız var aşılar sonrasında inşallah huy değişmez zaten yeterince değişiğiz full memede emzik almıyor çingen sancağında uyuyor sadece öyle nefes alabiliyorum yoksa hep memede
Aynı dönem doğum yapan arkadaşlarım var hoyt hoyt geziyolar pusetlerin üstü kapalı gızanlarda yalancı meme cokkidi cokkidi emip uyuyolar bugün bi avmye gitmem gerekti annemide aldım yanıma arkadaş 2 dk bakınmazmı ya bebek odaları hep dolu valla tabureye oturdum taktım emzirme önlüğünü 1 saat emzirdim güya ben bakıncaktım anneme yaradı

Hayırlı bayramlar şekerler ☺️

ben de bi soruyla geleyim, sırtınız ağrıyor mu? Benim sırtımın özellikle sol tarafı yanarak ağrıyor, ağlamak istiyorum resmen. ağrı kesici bile fayda etmiyor. acıyarK ağrıyor. Kambur kalacak gibi şekil alıyorum emzirmekten 🥴
benim emzirdikten somra o tarafın kürrek kemiği çok ağrıypr.göğsüme sızı giriyor

Yarım saat 1 saat mi ben 5 yada 10 dakıka emzıreyım sukredıyorum gecede en fazla 3 dakıka sonra dudagını kıtlıyor ılk ay bu emmeyle 1.100 gram aldı bakalım bu ay kaç gram alıcak ama emmesı çok az cidden başta takıyodum artık bende alıştım huyubu dedım
geceleri uyku ağır basınca.5 dk emip kilitliyor. eşim öpüp uyamdırmaya çalışıyo zor açıyo uykusunu toplasan 10 dk zor emiyo. aç diye üzülüyprum bende

geceleri uyku ağır basınca.5 dk emip kilitliyor. eşim öpüp uyamdırmaya çalışıyo zor açıyo uykusunu toplasan 10 dk zor emiyo. aç diye üzülüyprum bende
Su an aynısını yasadım. O kadar az emdi ki dakika tuttum, tek meme 5 dk, sonra zorlayarak bi 3 dk daha emzirmişimdir. Normalde uyumayan çocuk, bu gece ortasında uyku açıp ememiyor, yalnız degilmişim. Bir de normalde takılmam ama bu ara çok aglayınca etraftan doymuyor mu, memeyi tutmuyor mu sesleri yükseldi. İster istemez bilinç altına yerlesiyor demek :( gece gece bi çocukla, bi çocuksuz tartıya çıktım. Saçma sapan, ne anlıycaksam böyle, etrafa kulak tıkıyorum güya insan takıyor demek içten içe

Su an aynısını yasadım. O kadar az emdi ki dakika tuttum, tek meme 5 dk, sonra zorlayarak bi 3 dk daha emzirmişimdir. Normalde uyumayan çocuk, bu gece ortasında uyku açıp ememiyor, yalnız degilmişim. Bir de normalde takılmam ama bu ara çok aglayınca etraftan doymuyor mu, memeyi tutmuyor mu sesleri yükseldi. İster istemez bilinç altına yerlesiyor demek :KK43: gece gece bi çocukla, bi çocuksuz tartıya çıktım. Saçma sapan, ne anlıycaksam böyle, etrafa kulak tıkıyorum güya insan takıyor demek içten içe
bende yaşıyorum memede ağlamayı. bugün kayınvalidemlerde yaptı yine.hemen dedi süt mü yok. hem diyoki sütün yaramış kilo almış.hiç öyle düşünme öyle krize girince sağılmoş süt veriyoruz .onuda ağlayarak ziyan ediyo. içemiyo. gaz sıkıştırıyo. zaten hem ağlayıp hem kıvrılıyo. sakinleştirip tekrar teklig ediyorum memeyi.bazen muyfakta emziriyorım. aspiratör eşiliğinde. lamgıdı langıdı şarkosında sakinleşiypr onı açıp emziriyorım.o zamanlatda sanırım rahatlamaya ve bize ihtiyaçları var.çünkü bakıyorum.ağzında da süt var. süt yetmese olmaz öyle bence

bende yaşıyorum memede ağlamayı. bugün kayınvalidemlerde yaptı yine.hemen dedi süt mü yok. hem diyoki sütün yaramış kilo almış.hiç öyle düşünme öyle krize girince sağılmoş süt veriyoruz .onuda ağlayarak ziyan ediyo. içemiyo. gaz sıkıştırıyo. zaten hem ağlayıp hem kıvrılıyo. sakinleştirip tekrar teklig ediyorum memeyi.bazen muyfakta emziriyorım. aspiratör eşiliğinde. lamgıdı langıdı şarkosında sakinleşiypr onı açıp emziriyorım.o zamanlatda sanırım rahatlamaya ve bize ihtiyaçları var.çünkü bakıyorum.ağzında da süt var. süt yetmese olmaz öyle bence
Bugunku ilginc bir durum oldu, aksam 11 den beri kendini acamiyor. Dogru duzgun emmedi, cisli bez cikmadi. Cok az 1 defa aldim bez.Doktora yazdim simdi, bu kadar uyku endiselendirdi. 1,5 ayda sarilik yeniden baslar mi, bilmiyorum.

Bi yerde okudum doğumdan sonra kaslar zaten yorulduğu için direk mekik kasları zayıflatırmış 3 ay sonra yazıyordu sanrm. Bnde kıyafetlerime sığamıyrm çok sinir bozucı:) birakırsam bu halde daha da ipin ucı kaçackmış gibi. Yazın mekik çekerken birlikte çekelim ama bazı hareketlerde öok zorlanıyrm yokmu koşay olanı :D 64te takılı kaldım bnde 11 kg gitti. 7 -8 kg daha gitmesi lazım.

Bugunku ilginc bir durum oldu, aksam 11 den beri kendini acamiyor. Dogru duzgun emmedi, cisli bez cikmadi. Cok az 1 defa aldim bez.Doktora yazdim simdi, bu kadar uyku endiselendirdi. 1,5 ayda sarilik yeniden baslar mi, bilmiyorum.
Biİm dr uyandırma demişti. Acıkınca durmaz zaten diyr.
Birde göğüs doluysa 5 dk da doyuyr hızlı çektikleri için. Dkya takılmamak lazım demişti eski drmuz

Biİm dr uyandırma demişti. Acıkınca durmaz zaten diyr.
Birde göğüs doluysa 5 dk da doyuyr hızlı çektikleri için. Dkya takılmamak lazım demişti eski drmuz
Canim cok uyudu 10 saat falan ondan korktum. Simdi saglik ocagiyla gorustum. Bu durum küme beslenmeymis. Donem donem surekli beslenip, sonra bir sure hic beslenmeyebiliyorlarmis. Beslenmedigi acigi kapiyor mu, o önemliymis. Cisli bez sayicam 24 saat. Zaten uyanip emdi simdi. Ah su ilk cocuk tecrubesizliklerimiz ve paniklerimiz.
Benimde 40 im cıkana kadar 12 kilo gitti ama 20gündür tık düşemiyorum süt çoğaldıkça iştahta artıyor emzirme sonrası çok bitkin oluyorum yazda geldi valla kaldım böyle duba gibi yokmu diyetisyene giden
Yarın 2 ay kontrolumız var aşılar sonrasında inşallah huy değişmez zaten yeterince değişiğiz full memede emzik almıyor çingen sancağında uyuyor sadece öyle nefes alabiliyorum yoksa hep memede
Aynı dönem doğum yapan arkadaşlarım var hoyt hoyt geziyolar pusetlerin üstü kapalı gızanlarda yalancı meme cokkidi cokkidi emip uyuyolar bugün bi avmye gitmem gerekti annemide aldım yanıma arkadaş 2 dk bakınmazmı ya bebek odaları hep dolu valla tabureye oturdum taktım emzirme önlüğünü 1 saat emzirdim güya ben bakıncaktım anneme yaradı
Mesajina cok guldum, hislerimize tercuman olmusun😁 gezen bebeler nasil duruyor, gaz sancilari nerede. Benimki de emzk almadi, oguruyor maalesef.

Kızlar Ümraniye civarında çocuk doktoru arıyorum memnun olduğunuz doktor var mı?
Erdem Hastanesi'nde demeyin sadece bugün sinirden oldum her zamanki gibi asansör sorunu var her kata çıkarken 20 dk esir oldum bebek arabasıyla çok sinirliyim.Ayrica emzirme odası idrar yaptircam çocuğa poşete tahlil için dehşet ağlıyor emzircem küçücük br oda kenarı tahtalı sandalye çocuğun ya kafası ya ayağı çarpar durmadan kapıya vuran vurana delirdim resmen
Memnun olduğunuz hastane ve doktor önerisi ?????

Kızlar Ümraniye civarında çocuk doktoru arıyorum memnun olduğunuz doktor var mı?
Erdem Hastanesi'nde demeyin sadece bugün sinirden oldum her zamanki gibi asansör sorunu var her kata çıkarken 20 dk esir oldum bebek arabasıyla çok sinirliyim.Ayrica emzirme odası idrar yaptircam çocuğa poşete tahlil için dehşet ağlıyor emzircem küçücük br oda kenarı tahtalı sandalye çocuğun ya kafası ya ayağı çarpar durmadan kapıya vuran vurana delirdim resmen
Memnun olduğunuz hastane ve doktor önerisi ?????
Mesafe ne kadar uzak bilmiyorım ama Kadıköy medicana mine tugay memnunum kuzum

Ya biz de tek taraflı meme reddi yaşıyoruz. Çıldırmak üzereyim. cork cork emen çocuk son 1 ya da 1.5 haftadır filan sol memeyi reddediyor. emiyor ama savaş halinde o memeyle. Atıyor, ağlıyor, emmek istiyor ama emmiyor, arada emiyor. süt mü yok acaba diyorum, sıkıyorum elimle 3-4 yerden süt geliyor. Duşa girmek haricinde her pozisyonu denedim. Bazen uykuluyken tutuyor ama onda da zaten uyuduğu için çok çekmiyor memeyi. Az önce pilates topuna oturup denedim, orada biraz tuttu yine uyudu. Nasıl çözebilirim bu durumu? Duşa giremem şu an çok küçük, kayar elimden diye korkuyorum 🥲

Ya biz de tek taraflı meme reddi yaşıyoruz. Çıldırmak üzereyim. cork cork emen çocuk son 1 ya da 1.5 haftadır filan sol memeyi reddediyor. emiyor ama savaş halinde o memeyle. Atıyor, ağlıyor, emmek istiyor ama emmiyor, arada emiyor. süt mü yok acaba diyorum, sıkıyorum elimle 3-4 yerden süt geliyor. Duşa girmek haricinde her pozisyonu denedim. Bazen uykuluyken tutuyor ama onda da zaten uyuduğu için çok çekmiyor memeyi. Az önce pilates topuna oturup denedim, orada biraz tuttu yine uyudu. Nasıl çözebilirim bu durumu? Duşa giremem şu an çok küçük, kayar elimden diye korkuyorum 🥲
Canim ben bu sorunu yasadim. Meme cok şiş mi? Dusa girip elle sagiyorum, sonra kalani makineyle sagiyorum. Sonra aliyor genelde. Bir de besik pozisyonun da almiyor da futbol topu, canta dedikleri arkaya dogru pozisyonda aliyor. Cok sut olunca ve meme buyuk olunca oluyomus bu durum, rahat ememiyor.

Dulciana Dulciana Cisli bez yoksa doktora git günde kaç tane alıyorsun acemilik deme her çocuk kendine özgü ikinciye anne ol yine birşey cikar 🤗

Canim ben bu sorunu yasadim. Meme cok şiş mi? Dusa girip elle sagiyorum, sonra kalani makineyle sagiyorum. Sonra aliyor genelde. Bir de besik pozisyonun da almiyor da futbol topu, canta dedikleri arkaya dogru pozisyonda aliyor. Cok sut olunca ve meme buyuk olunca oluyomus bu durum, rahat ememiyor.
Ya hayır. öyle büyük bir şişlik yok. zaten kavga etse de emmeye çalıştığı için bir miktar boşaltıyor memeyi. Meme ucunda sorun var sanırım, silikon uç ile emdi ya da biberona alıştı silikon ucu biberon sandı 🤦🏻‍♀️ Biberonu da haftada en fazla 2 kez veriyorum çünkü hep emiyor. çok nadir ben uyursam gün içinde sütümü ya da maMayı biberonla veriyorlar eşim kv annem filan. Meme ucum da dışa dönüK gayet ve büyük. Hani gömük olsa onu tutamıyor dicem ama asla gömülü değil. Acaba fazla büyük mü geliyor 🥴 bahsettiğin pozisyonu da denedim, onda da ememedi.

Su an aynısını yasadım. O kadar az emdi ki dakika tuttum, tek meme 5 dk, sonra zorlayarak bi 3 dk daha emzirmişimdir. Normalde uyumayan çocuk, bu gece ortasında uyku açıp ememiyor, yalnız degilmişim. Bir de normalde takılmam ama bu ara çok aglayınca etraftan doymuyor mu, memeyi tutmuyor mu sesleri yükseldi. İster istemez bilinç altına yerlesiyor demek :KK43: gece gece bi çocukla, bi çocuksuz tartıya çıktım. Saçma sapan, ne anlıycaksam böyle, etrafa kulak tıkıyorum güya insan takıyor demek içten içe
Bebeğin büyüyor artik güçlü emiyor. Büyüdükçe emmeyi ve doymayi daha iyi yapiyorlar
Zaten bebekler ilk 5 dakika emiyor sonrası emzik gibi keyif yapıyorlar.
5 dakika 3 dakika da yeterli olabilir. Sen bebegine güven

Back
X