• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Selam kizlar dün bayram ziyaretine gitmiştik girumceme keşkek yapmıştı .inanmazsin göğüslerim bir şişti bir şişti taş gbiydi gce .bzimki tek meme emiyor her öğün bı de gce uykusu uzun oluyor gündüz çok az uyuduğu için .ömür memeye sıra gelene kadar iyice sertleşti . Buğday gaz yapabilir diye biliyorum içine kimyon koymuş ve çok yemedim ama yine de baya süt yaptı .ben süt yettiği için süt arttırıcı hicbisey kullanmıyorum .bı rezene içiyorum bı bardak falan .süt çoğaltmak isteyenler bı denedin isterlerse

Selam kızlar,
Süt arttırma çabalarım hala devam ediyor bırakmadım kendimi ama artık yorulmaya başladım sonuç alamamak umudumu kırıyor. Süt sağma, çaylar, bestlak,Solgar vitamin, beslenme rutinleri vs vs internette yazan herseyi yapıyorum ama hala sagdigimda 20-30 CC çıkıyor... Her öğünde mama desteksiz doymuyor. Sarılık zamanı çok fazla beslendikce sanırım midesini büyüttük. Bilmiyorum belki de hayırlısı budur ve nasibi mamadir... Hayırlısı olsun.
Üzülme canim ya ben de sütten çok çektim insanin morali bozuluyor daha da gidiyor süt. Aç kalmaz bebislerimiz sonucta en guzel mamalar var. Solgarla cozduk sonra sütü ama yine bigunu bigununu bi saati bi saatini tutmuyor sütün. Gittigi yere kadar emziririz solgar iyi geldi bana bi de her emmeden sonra yan yatip sağmak arttirdi. Duzenli yapmazsam yine azaldigi oluyor disiplin işi emzirmek ya

Kizlar kaka yapamama sorununu nurse harveys colex şurupla çözdük. Kolik aglamalar ve gaz icin aldik gunde 2 defa 2şer ml veriyorum şuruba basladigimizdan beri cok guzel kaka yapiyor bagirsaklari boşalınca da rahatliyor tabi. Ama aglamalar bitti mi asla

Elektrikli pompa ile sagiyorum 30 dk falan sürüyor sağmam tek meme 15 dk. Çıkmıyor benden o kadar maalesef
Canım iki göğüsten 50 CC ciksa kafi ama düzenli emzirme ve ardindan bazen elektrikli bazen mochi ile boşaltmak artışa sebep oluyor
Solgar brewers yeast vitamin den memnun kaldım.Farkli çaylar kullanıyorum dereotu ve özellikle kimyonlu bulgur pilavı bana en iyi gelen.
Kullandiklarimi ekledim
Ve daha iyi geliyor artık iki aydır uğraşıyorum ben

Eklentiler

• IMG_20220504_152607.webp
    IMG_20220504_152607.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_20220504_152605.webp
    IMG_20220504_152605.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 60
Canım genital varis ne durumda doğum nasıl oldu sorun yarattı mi? Bende de genital varis olduğunu farkettim doktora soracağım bu hafta yeni gördüm çünkü:KK43:
suanda elime gelen bisey yok doktor da 40 muayenesinde varisten bahsetmedi gecti galiba. doğumum sezaryen oldu

Üzülme canim ya ben de sütten çok çektim insanin morali bozuluyor daha da gidiyor süt. Aç kalmaz bebislerimiz sonucta en guzel mamalar var. Solgarla cozduk sonra sütü ama yine bigunu bigununu bi saati bi saatini tutmuyor sütün. Gittigi yere kadar emziririz solgar iyi geldi bana bi de her emmeden sonra yan yatip sağmak arttirdi. Duzenli yapmazsam yine azaldigi oluyor disiplin işi emzirmek ya
Yan yatarak nasıl sagiyorsun ???
Mochi elektrikli pompa ikiside zor tutmak yan olarak

G gumus82 canım şu videoyu izlesene sütle ilgili belki sana yardımcı olur 🙂
Bağlantıyı kopyalayamadıysam Sezen ketenci oy sütümü nasıl arttırdım diye yaz YouTube a

Elektrikli pompa ile sagiyorum 30 dk falan sürüyor sağmam tek meme 15 dk. Çıkmıyor benden o kadar maalesef

Üzülmeyin hiç. Benim bebeğim emmiyor kesinlikle. Neler neler yaptık emzirme danışmanlarıyla. Ben de sağıp veriyorum o yüzden. Baştan 10 cc çıkıyordu. Şimdi 3 saate 1 sağarsam iki memeden toplam 80 cc çıkıyor ortalama. Yaptığım da bol bol su içmek, bebek uyuduğunda uyuyup dinlenmek (ev işi hiç yok yani) ve bebek her beslendiğinde iki memeyi 10 dakika sağmak. Benimki elektrikli çift pompalı. Ama artmasa da üzülmezdim. Pirinç muhallebisi ile zehir gibi büyümüş çocuk dolu ortalık. Mama bile yokmuş düşünün. Bizimkiler de aslanlar gibi büyür merak etmeyin. Benim de bebeğim süt sonrası aç oluyor mama ile doyuruyorum.

Üzülmeyin hiç. Benim bebeğim emmiyor kesinlikle. Neler neler yaptık emzirme danışmanlarıyla. Ben de sağıp veriyorum o yüzden. Baştan 10 cc çıkıyordu. Şimdi 3 saate 1 sağarsam iki memeden toplam 80 cc çıkıyor ortalama. Yaptığım da bol bol su içmek, bebek uyuduğunda uyuyup dinlenmek (ev işi hiç yok yani) ve bebek her beslendiğinde iki memeyi 10 dakika sağmak. Benimki elektrikli çift pompalı. Ama artmasa da üzülmezdim. Pirinç muhallebisi ile zehir gibi büyümüş çocuk dolu ortalık. Mama bile yokmuş düşünün. Bizimkiler de aslanlar gibi büyür merak etmeyin. Benim de bebeğim süt sonrası aç oluyor mama ile doyuruyorum.
Dedigin gibi benim annemin de sutu yokmus, mama mi verdin diyorum. Yok pirinc suyu diyor. Cogumuz oyle buyumusuz🙂 kafayi biraz rahatlatmak lazim, sutte geldigi kadar, cabalamak onemli sadece.

Benim de elektrikli pompada hiç çıkmıyor diyebilirim 🥴
Ne yapsak bilemedim daha.
Yok aç kalmaz ama ben istiyorum ki emzireyim inşallah artarsa...
Canım iki göğüsten 50 CC ciksa kafi ama düzenli emzirme ve ardindan bazen elektrikli bazen mochi ile boşaltmak artışa sebep oluyor
Solgar brewers yeast vitamin den memnun kaldım.Farkli çaylar kullanıyorum dereotu ve özellikle kimyonlu bulgur pilavı bana en iyi gelen.
Kullandiklarimi ekledim
Ve daha iyi geliyor artık iki aydır uğraşıyorum ben
Canım bende bunları içiyorum bide hipp marka çay içiyorum. İnşallah arttar ne diyeyim :/

Dedigin gibi benim annemin de sutu yokmus, mama mi verdin diyorum. Yok pirinc suyu diyor. Cogumuz oyle buyumusuz🙂 kafayi biraz rahatlatmak lazim, sutte geldigi kadar, cabalamak onemli sadece.
Haklısınız kafayı rahatlatsak belki artacak ;) bebekler doyarda ben bu emzirme isteğimi nasıl bastırıcam :(

Dogumdan sonra 11 kilo verdim Nisanda gr veremedim si.di 2 aylik oldu hicbir kiyafetim olmuyor hamileyken giydiklerim bile olmuyor nasil vericez kizlar

Dogumdan sonra 11 kilo verdim Nisanda gr veremedim si.di 2 aylik oldu hicbir kiyafetim olmuyor hamileyken giydiklerim bile olmuyor nasil vericez kizlar
13 verdim dogum sonrası ödemim çoktu ama, şimdi 8 daha vermem lazim duruyor. Asla evden dışarı çıkamıyorum bıktım usandim evde. Bebek arabasinda durmuyor, sling aldim bayram tatiline kargoya takıldı gelsin anında bağlayıp aticam kendimi sokaklara. Yürüyüşe hareket acik hava beni kendime getircek inanıyorum. Psikolojim bozuldu ya resmen

ben migrosunkinden memnunum.kafa karıştırmak gibi olmasın ama. şöyle yapıyorum ama. kendi kakası hemen kızartıyo popoyu. bepantol baby aldım. 2 bezde bir minicik sürüyorum.o popoyu hafif yağlı tutup bariyer oluyor. pişik falan olmuyo.bide ben suyla siliyorum poposun
Pisik olmadi hic sükür ama esnek deil migrosunki a101 le ayni fiyatı a101 inki ondam iyi bence birde onu deneyin. Yenidogan islak mendil kullandım hep bende.

Back
X