- 5 Ağustos 2021
- 125
- 146
- 18
Canım benim incir hoşafı yada incir uyutması baya iyi gelmişti benim süte. Ama öncelikle senin kafanı rahatlatman en önemlisi. İnşallah tüm sıkıntın stresin geçer kafan güllük gülistanlık olur bol bol sütün olur yineKızlar bol bol sütün varken aniden yoğun stresten kaynaklanan bir kesilme yaşıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum
Atak haftası olduğunu nerden öğreniyorsunuz. Bizim günlerimiz yakın bizde mi atak haftasindayiz acaba. Bu ara gündüz kesik kesiği geçtim hiç uyumuyir .10 dk uyuyup saatlerce ayakta kalıyor .bugün sabah dokuzdan on bucuga kadar toplasan 2 saat uyumamistir .bu uykular arasında en uzun uykusu yarım saat anca o da fön makinesi sesiyke uyuduBenim sıpa da bugun çok az kesik kesik uyudu. Atak haftasındaymışız belki ondan büyüme ağrıları vardır. İnş tüm annelerin gecesi mutlu ve bol uykulu geçer bebelerle beraber
Kuruincir aldım bugün onu yiyordumhosafa çevirim olmazsa..çok sağ ol bol bol dua ya ihtiyacım varCanım benim incir hoşafı yada incir uyutması baya iyi gelmişti benim süte. Ama öncelikle senin kafanı rahatlatman en önemlisi. İnşallah tüm sıkıntın stresin geçer kafan güllük gülistanlık olur bol bol sütün olur yine
Atak haftası olduğunu nerden öğreniyorsunuz. Bizim günlerimiz yakın bizde mi atak haftasindayiz acaba. Bu ara gündüz kesik kesiği geçtim hiç uyumuyir .10 dk uyuyup saatlerce ayakta kalıyor .bugün sabah dokuzdan on bucuga kadar toplasan 2 saat uyumamistir .bu uykular arasında en uzun uykusu yarım saat anca o da fön makinesi sesiyke uyudu.
Kuru dut, hurma, kuru kayısı, kuru incir, kuru erik, kuru üzüm bunların hosafini yap.Kuruincir aldım bugün onu yiyordumhosafa çevirim olmazsa..çok sağ ol bol bol dua ya ihtiyacım var
Sütüm gelir mi süt artırıcı çaylar içiyorum işte rezene yada diğer bitkisel karışımlar süt sağma makinesi aldım bugün önce bebeği emzirdim sonrada şahsım 5 ml falan ciikio çok onuda kızıma icirmeye çalışıyorum.sonra mama veriyorum işte son bir haftadır sütüm kesildi.baska ne yapmam gelir mi süt bilmiyorum
YouTube da prema diye bı anne var Ukraynalı gördun mu hiç bilmiyorum bezsiz bebek diye aratirsanda bulursun. O bebeğini doğumdan itibaren bezlememis ve tuvalete tutuyor orda nasıl tutulması gerektiğini anlatıyor ortopedi doktorlarına sormuş sıkıntı olmaz demişler.bende tutuyorum doğumdan beri ve kakasini genelde tuvalete yapıyor bı sıkıntıda olmadı şükür
Aynısı benim kız yapıyor sürekli altına sıcak birşey seriyorum soğuk olunca uyaniyor mümkünse uyuduğu yerde uyusun kucaksa mecbur sallayarak yavaşça koyuyorumSevgili anneler size bir şey danışmaya geldim malum benim kız da martta doğdu benim kız uyumuyor kucakta uyuyor gibi oluyor yatağına koyuyoruz ağlamaya başlıyor bu istisnasız böyle çok yorulduk eşim de ben de karnı doyuyor kilo alımı iyi altı temiz yine aynı yapıyor var mı böyle bir şey yaşayan ve çaresini bulan
O zaman alma ne gerek varEvet geceleri fazla uyanmiyo emmek için uyansada tek göğüs emiyo o yüzden bidrde bazen anneme bırakmam gerekiyo o yüzden fena değil şagdim iyi çekim gücü
Bizde aynıyız uyutulup yatağına koyuyorum daha ben odadan çıkmadan tekrar uyanıyor en son çare hamak beşik oldu onda durdukça arada sallıyorum çok şükür uyuyorSevgili anneler size bir şey danışmaya geldim malum benim kız da martta doğdu benim kız uyumuyor kucakta uyuyor gibi oluyor yatağına koyuyoruz ağlamaya başlıyor bu istisnasız böyle çok yorulduk eşim de ben de karnı doyuyor kilo alımı iyi altı temiz yine aynı yapıyor var mı böyle bir şey yaşayan ve çaresini bulan
Çay kaşığına sütünü sağ azicikta zeytin yağıni koy öyle ver arkasından da emzir boğazına sarmasinKızlar. Benim oğlan 3.güne girdi kakasını yapmıyor. zeytinyağı vericem ama aç mı tok mü nasıl vermeliyim? Bir de ben emziriyorum, mamaya ekleyemem
Doktor bana faydalı dedi akşamları sagdigim süte bir tatlı kaşığı ekleyip veriyorum biberonla.doktor birkaç kes bile olabilir dedi zararı yok ben şimdilik günde bir bazen iki veriyorumKızlar. Benim oğlan 3.güne girdi kakasını yapmıyor. zeytinyağı vericem ama aç mı tok mü nasıl vermeliyim? Bir de ben emziriyorum, mamaya ekleyemem yani
Gece yatarken bizde de baby plus anne yani beşik var emzirip uyuyor koyuyorum uyaniyor salliyoruz saklandığı için şükürBizde aynıyız uyutulup yatağına koyuyorum daha ben odadan çıkmadan tekrar uyanıyor en son çare hamak beşik oldu onda durdukça arada sallıyorum çok şükür uyuyor
Çay kaşığına sütünü sağ azicikta zeytin yağıni koy öyle ver arkasından da emzir boğazına sarmasin
Tamam kızlar. teşekkür ederimDoktor bana faydalı dedi akşamları sagdigim süte bir tatlı kaşığı ekleyip veriyorum biberonla.doktor birkaç kes bile olabilir dedi zararı yok ben şimdilik günde bir bazen iki veriyorum
Canım anne sütüyle 5 6 güne kadar normalmiş bende 5.gunde iki kez fitil verdim mecburen şimdi H Huzurluanne dediği gibi tuvalete tutucam ikininca bakalım hatta videosu varmış izliycemKızlar. Benim oğlan 3.güne girdi kakasını yapmıyor. zeytinyağı vericem ama aç mı tok mü nasıl vermeliyim? Bir de ben emziriyorum, mamaya ekleyemem yani
Olmaz mi? Solu mahvediyor her emisindeKızlar size bir sorum olacak ben 3 Mart'ta doğum yaptım ama hala emerken kızım ağrıyor zaten bir tanesi yarık emdikten sonra da koltuk altıma ve sırtına Ağrı giriyor kürek kemiği mi özellikle size de böyle bir durum yaşayan var mı
bu nasıl sona ericekOlmaz mi? Solu mahvediyor her emisinde
Sırttaki damarlardan çekiyor sütü artık heralde, ondan agriyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?