2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sütüm gelir mi süt artırıcı çaylar içiyorum işte rezene yada diğer bitkisel karışımlar süt sağma makinesi aldım bugün önce bebeği emzirdim sonrada şahsım 5 ml falan ciikio çok onuda kızıma icirmeye çalışıyorum.sonra mama veriyorum işte son bir haftadır sütüm kesildi.baska ne yapmam gelir mi süt bilmiyorum

Kızlar bol bol sütün varken aniden yoğun stresten kaynaklanan bir kesilme yaşıyorum ne yapmalıyım bilmiyorum
Canım benim incir hoşafı yada incir uyutması baya iyi gelmişti benim süte. Ama öncelikle senin kafanı rahatlatman en önemlisi. İnşallah tüm sıkıntın stresin geçer kafan güllük gülistanlık olur bol bol sütün olur yine

Benim sıpa da bugun çok az kesik kesik uyudu. Atak haftasındaymışız belki ondan büyüme ağrıları vardır. İnş tüm annelerin gecesi mutlu ve bol uykulu geçer bebelerle beraber

Benim sıpa da bugun çok az kesik kesik uyudu. Atak haftasındaymışız belki ondan büyüme ağrıları vardır. İnş tüm annelerin gecesi mutlu ve bol uykulu geçer bebelerle beraber
Atak haftası olduğunu nerden öğreniyorsunuz. Bizim günlerimiz yakın bizde mi atak haftasindayiz acaba. Bu ara gündüz kesik kesiği geçtim hiç uyumuyir .10 dk uyuyup saatlerce ayakta kalıyor .bugün sabah dokuzdan on bucuga kadar toplasan 2 saat uyumamistir .bu uykular arasında en uzun uykusu yarım saat anca o da fön makinesi sesiyke uyudu

Kuruincir aldım bugün onu yiyordumhosafa çevirim olmazsa..çok sağ ol bol bol dua ya ihtiyacım var

Ama bu takvim beklenen yani 40.hafta doğuma göre. Ekleme çıkarma yapman lazım.

Mesela biz şu an beklenen göre 77.gun yani 11.haftaya girdik. O da 12.hafta atağı oluyor.

Kuruincir aldım bugün onu yiyordumhosafa çevirim olmazsa..çok sağ ol bol bol dua ya ihtiyacım var
Kuru dut, hurma, kuru kayısı, kuru incir, kuru erik, kuru üzüm bunların hosafini yap.

Kefir iç, sütlaç ye, bulgur pilavı, dereotu, yeşil sogan

Bulgur pilavı kimyon at pişmeye yakın da..
Humana stil tea iç
Solgar brewers vitamin
Birde kafandan kesildi vs onları çıkar emzirme full devam ne kadar isterse ver emmezse sağ
Birde bir göğüsten emerken diğerine mochi tak
Sütü az olan kesilmesinin önüne geçen biriyim bende

Stres full etki anne sütüne döndüm baya oluyor k valide arıyor oğlum bebek niye ağlıyor mama verin yahu sanane..bir tane iyi birşey yapsa üstüne beni sinir ediyor boyle sus yerinde evinde dur birak insanları çift zırt arama sık konuşunca ne oluyor ovuntu muttelasi ay içimde sinirden büyüdü iki gündür de azaldı kafama takmasam süt fışkırıyordu
En sinir olduğum da kızının bebeğiyle benimkini kiyas yapması hiç doğru değil

İzliycem teşekkür ederim
Aynısı benim kız yapıyor sürekli altına sıcak birşey seriyorum soğuk olunca uyaniyor mümkünse uyuduğu yerde uyusun kucaksa mecbur sallayarak yavaşça koyuyorum
Evet geceleri fazla uyanmiyo emmek için uyansada tek göğüs emiyo o yüzden bidrde bazen anneme bırakmam gerekiyo o yüzden fena değil şagdim iyi çekim gücü
O zaman alma ne gerek var

Bizde aynıyız uyutulup yatağına koyuyorum daha ben odadan çıkmadan tekrar uyanıyor en son çare hamak beşik oldu onda durdukça arada sallıyorum çok şükür uyuyor

Kızlar. Benim oğlan 3.güne girdi kakasını yapmıyor. zeytinyağı vericem ama aç mı tok mü nasıl vermeliyim? Bir de ben emziriyorum, mamaya ekleyemem yani

Kızlar. Benim oğlan 3.güne girdi kakasını yapmıyor. zeytinyağı vericem ama aç mı tok mü nasıl vermeliyim? Bir de ben emziriyorum, mamaya ekleyemem yani
Doktor bana faydalı dedi akşamları sagdigim süte bir tatlı kaşığı ekleyip veriyorum biberonla.doktor birkaç kes bile olabilir dedi zararı yok ben şimdilik günde bir bazen iki veriyorum

Bizde aynıyız uyutulup yatağına koyuyorum daha ben odadan çıkmadan tekrar uyanıyor en son çare hamak beşik oldu onda durdukça arada sallıyorum çok şükür uyuyor
Gece yatarken bizde de baby plus anne yani beşik var emzirip uyuyor koyuyorum uyaniyor salliyoruz saklandığı için şükür

Çay kaşığına sütünü sağ azicikta zeytin yağıni koy öyle ver arkasından da emzir boğazına sarmasin

Doktor bana faydalı dedi akşamları sagdigim süte bir tatlı kaşığı ekleyip veriyorum biberonla.doktor birkaç kes bile olabilir dedi zararı yok ben şimdilik günde bir bazen iki veriyorum
Tamam kızlar. teşekkür ederim

Kızlar size bir sorum olacak ben 3 Mart'ta doğum yaptım ama hala emerken kızım ağrıyor zaten bir tanesi yarık emdikten sonra da koltuk altıma ve sırtına Ağrı giriyor kürek kemiği mi özellikle size de böyle bir durum yaşayan var mı

Canım anne sütüyle 5 6 güne kadar normalmiş bende 5.gunde iki kez fitil verdim mecburen şimdi H Huzurluanne dediği gibi tuvalete tutucam ikininca bakalım hatta videosu varmış izliycem

Olmaz mi? Solu mahvediyor her emisinde
Sırttaki damarlardan çekiyor sütü artık heralde, ondan agriyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…