2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ev yoğurdunu önermedimi nasıl yani market yoğurdumu yemeni önerdi çık ilginç sebebini çok merak ettim malum market yoğurtlarının içeriği belli
Süt,peynir,yoğurt ve tereyağının hepsi pastörize olması gerekli hamilelik döneminde yani daha doğrusu pastörize süt olmalı diğer saydıklarım. Evde çiğ sütü kaynatıp yaparken salmonella ve brucella bakterileri kalabiliyor. Bunlarda hamilelikte bebeği erken vücuttan atma diye tabir edilen olay oluyor. Öyle olduğu içinde bebekte yaşamıyor genellikle.

Normalde de her zaman bu risk oldugu için ben pastorize sütten ev yogurdu yapıyorum. Bir de çiğ ete dokunmamamız lazım bu ara, denetimsiz marketten alınmayan, bilinmeyen kasaptan alınanlarda risk olabilir. Bu bakteri olayı yüzünden herhalde çiğ et, sarküteri ürünleri vs yasak

Vajinal ve normal ultrasonda degisio durum benimde cin ve Rus takvimine ramziye göre kız ayrıca yüzükte kız bakalım kısmet

Kızlar merhabalar size bir şey sormak istiyorum. Benim Sat:29 Haziran. Yumurtlama dönemimi hesaplayamıyorum düzensiz adet olduğum için. Beta hcg değerim 56 çıktı. Ben şimdi son adet tarihine göre 4 haftalığım. Ama benimle aynı dönemde hamile kalan Sat tarihi 24 Haziran olan arkadaşımın da aynı gün betası 991 çıktı. Onun kese görülmüş mesela. Şimdi ben doktora gitsem benim görülür mü yoksa beta 56 olduğu için benimki daha görülmez mi kafam çok karışık.

1000 olmadan görülmüyor kese. Sat yakın olsada yumurtalama zamanları farklı olabilir birde 2 günde bir ortalama 2 katına çıkması beklenir hcg nin biraz daha bekleyin öyle gidin kese daha net görülür

Vajinal ve normal ultrasonda degisio durum benimde cin ve Rus takvimine ramziye göre kız ayrıca yüzükte kız bakalım kısmet
Evet öyleymiş. Benim karından ultrason ve bebis sağda gozukuyo. Buna gore kız. Bakalım sağlıklı olsunda hiç önemli değil.
Beta hcg degeri 2 günde 2 kat ya da minimum %60 artması gereken bir değer. Dolayısıyla arkadaşınızla aranizda kafadan 5 gün var. Baya bir beta farkı olur o nedenle. Ve baZilarinda karından ultrasonda gozukmuyor, doktor vajinal bakıyor. Oyle de bir durum olmus olabilirr

O değerle görülmez maalesef iki günde değer 2 katına çıkacak takip etmeniz lazımm beta vererek

1000 olmadan görülmüyor kese. Sat yakın olsada yumurtalama zamanları farklı olabilir birde 2 günde bir ortalama 2 katına çıkması beklenir hcg nin biraz daha bekleyin öyle gidin kese daha net görülür
Yaaa Beklemek de ne zormuş bu konuda

Anladımm çok teşekkür ederim

Evden çalışma şansın yoksa tabiki olmak daha mantıklı
Ben kendi işimi yapıyorum eğitmenim, birebir çalışıyorum ama yine de risk risktir hergün köpeğimizle yürüyüşe de çıkıyoruz doktorum önerirse 12. Hafta bitiminde vurulurum diye düşünüyorum hayırlısı

Maşallah gözun aydın canım benim.darisi bana bana herşey yasakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…