Me zaman adet oldunuz bende adet oldum ama erken mi doktora gitmedim bebek de emmiyor sadece basen sağıp veriyorumBen Mayıs annesiydim normalde ben de martta doğum yaptım adet oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Me zaman adet oldunuz bende adet oldum ama erken mi doktora gitmedim bebek de emmiyor sadece basen sağıp veriyorumBen Mayıs annesiydim normalde ben de martta doğum yaptım adet oldum
Merhaba anneler martta doğum yapanlar adet oldunuz mu acaba ben de Mart’ta erken doğum yapmıştım
Kırkım çıktıktan sonra 11 gün sonra geldi erken falan diye takmadım valla önemli olan bundan sonraki döngü aralıklarıMe zaman adet oldunuz bende adet oldum ama erken mi doktora gitmedim bebek de emmiyor sadece basen sağıp veriyorum
Benim lekelenmem çok uzun sürdü, öyle 40 günde filan kesilmedi. Doğumdan sonraki 7. Haftaki Muayenede “rahmin incecik adet olmazsın çok uzun bir süre” dedi doktorum.Merhaba anneler martta doğum yapanlar adet oldunuz mu acaba ben de Mart’ta erken doğum yapmıştım
31 martta doğum yaptım 14 mayısta adet oldum bendeMerhaba anneler martta doğum yapanlar adet oldunuz mu acaba ben de Mart’ta erken doğum yapmıştım
Ben bebek 70 günlükken adet oldum.Merhaba anneler martta doğum yapanlar adet oldunuz mu acaba ben de Mart’ta erken doğum yapmıştım
38+1 28 şubatta doğum yaptım daha tık yokk olmadımMerhaba anneler martta doğum yapanlar adet oldunuz mu acaba ben de Mart’ta erken doğum yapmıştım
Ben 40 gün ara lekelenme şeklindeydimSaolun kızlar bende 1 yıl felan olunmuyor dediler de acaba dedim bir sorun mu var
Maşallah subhanallahKizlar bebekleriniz dönmeye calisiyor mu. Bizim oğlan iki gündür dönmeye calisiyor .kolunu kurtarsa yüz üstü donucek .sırt üstü yatirdigi da çok rahat sağ kolunun üstüne dönüyor .hatta öyle yapa yapa kendi cevresinde de dönmeye başladı ben düz koyuyorum yere bı geliyorum yan duruyor . Alta resim ekliyorum .bu resime ek kafasını da kaldırıyor dönmeye çalışırken .sizinkiler de boyke mi yoksa adını Poyraz koyduk diye gümbür gümbür mu geliyor![]()
Yüzüstü yatırıyorum sırt üstü dönüyo ama sırt üstü yatarken tık yok bizdeeKizlar bebekleriniz dönmeye calisiyor mu. Bizim oğlan iki gündür dönmeye calisiyor .kolunu kurtarsa yüz üstü donucek .sırt üstü yatirdigi da çok rahat sağ kolunun üstüne dönüyor .hatta öyle yapa yapa kendi cevresinde de dönmeye başladı ben düz koyuyorum yere bı geliyorum yan duruyor . Alta resim ekliyorum .bu resime ek kafasını da kaldırıyor dönmeye çalışırken .sizinkiler de boyke mi yoksa adını Poyraz koyduk diye gümbür gümbür mu geliyor![]()
Yok normal canım erkekler. hevesli oluyor böyle şeylerdeKizlar bebekleriniz dönmeye calisiyor mu. Bizim oğlan iki gündür dönmeye calisiyor .kolunu kurtarsa yüz üstü donucek .sırt üstü yatirdigi da çok rahat sağ kolunun üstüne dönüyor .hatta öyle yapa yapa kendi cevresinde de dönmeye başladı ben düz koyuyorum yere bı geliyorum yan duruyor . Alta resim ekliyorum .bu resime ek kafasını da kaldırıyor dönmeye çalışırken .sizinkiler de boyke mi yoksa adını Poyraz koyduk diye gümbür gümbür mu geliyor![]()
Maşallah subhanallah
Bizim oğlan da dönme çabaları fazlaca kafayı da dikmeye çalışıyor ama tam dönme hareketi henüz yapmadı
Ben de yerlere serilip bakayım belki kendi haline daha çok bırakmak iyi geliyordur![]()
Senin ki zoru basariyor kızYüzüstü yatırıyorum sırt üstü dönüyo ama sırt üstü yatarken tık yok bizdee
Sizinki zoru yapiyir ya .sırt üstü yatarken dönmek daha kolay sankiYok normal canım erkekler. hevesli oluyor böyle şeylerdebizimki de 2 aylıkken yan dönmeye başladı dünde sırt üstünden yüz üstüne dönmeye başladı. Tabi onu yapana kadar baya uğraştı
![]()
Bu miktarlar her sagmada mi yoksa tüm gün için miKızlar süt artırımı konuşulmuş. Benim yaptığımı yazayım:
Bebeğim hiç emmedi. Doğduğundan beri. O nedenle önce mama başladık. Sonra süt sağmaya ve onu vermeye başladım. Süt+mama gidiyorduk çünkü sütüm azdı, doymuyordu ve ağlıyordu. Tekli elektronik lansinohla sağıyordum. Sonra çift pompalı ameda finesse aldım elektronik. İki memeyi aynı anda sağöaya başladım süreden kazanayım diye. 10 dakika sağdım. Sağma aralıklarım da kızım ne zaman acıkırsaydı. Yani en geç 4 saatte 1, en erken 1,5 saatte 1. Ne zaman acıkıp içse sağdım. Böyle böyle giderek arttı. Eskiden 300-400 cc toplam çıkardı şimdi 700 cc çıkıyor. Yani her emzirmeden sonra sağarsanız sütünğz artar. Çok zor oluyor özellikle geceleri. Steril et, tekrar hazırla, sağılan sütü sakla derken başka bir şey yapamıyorsunuz ama arttı. Mamayı kestim.
Bizim ki de böyle.Kizlar bebekleriniz dönmeye calisiyor mu. Bizim oğlan iki gündür dönmeye calisiyor .kolunu kurtarsa yüz üstü donucek .sırt üstü yatirdigi da çok rahat sağ kolunun üstüne dönüyor .hatta öyle yapa yapa kendi cevresinde de dönmeye başladı ben düz koyuyorum yere bı geliyorum yan duruyor . Alta resim ekliyorum .bu resime ek kafasını da kaldırıyor dönmeye çalışırken .sizinkiler de boyke mi yoksa adını Poyraz koyduk diye gümbür gümbür mu geliyor![]()