2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Gözün aydın canım sen yine de çok dikkat et yorma kendini.. Benimde ilk kontrolde hiç sıkıntım yoktu doktor serbest bıraktı ama birden bire kanama oldu o yüzden bu aylar herkes çok dikkat etmeli

Altı haftalık görüntüde vajinal ise bebek solda ise kız,sağda ise erkek. Normal ultrason görüntüsünde bebek sağda ise kız solda ise erkek

Evet öyleymiş. Benim karından ultrason ve bebis sağda gozukuyo. Buna gore kız. Bakalım sağlıklı olsunda hiç önemli değil.
Kızlar benimkine de bakar mısınız 5+2 normal ultrason görüntüsü

Eklentiler

• 20210723_111022.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 61
Gözün aydın canım sen yine de çok dikkat et yorma kendini.. Benimde ilk kontrolde hiç sıkıntım yoktu doktor serbest bıraktı ama birden bire kanama oldu o yüzden bu aylar herkes çok dikkat etmeli
Teşekkürler canım, doğru diyorsun risk her zaman var

Sagol cnm icim cok ferah cok sukur cani gonulden bu sefer bebegimi kucagima almanin kismet olucagini hisseediyorum Allahin izniyle

75lik ilac kullaniyodum normalde sali gunu ilk kez 100 luk kullandim carsamba sabah ilac icmeden tahlil verdim 1 kerelik 100luk ilac kullandim diye 1 gunde 3.3 ten 1.5a dusucegini sanmiyorum. Sekerde ayni sekilde. Devlet hastanesinin tahlillerini yanlis yaptigini dusunuyorum ben cnm.

ben tam anlayamadım bu teoriyi :) dün doktor muayene ederken dikkat ettim ultrason cihazını oynatma yönüne göre bebek sağda solda yada ortada gözüküyor inancım yok bu teoriye :))
Arama kısmına ramzi yazıp bakın:)) zaten işin eğlencesindeyim. 2ay sonra öğreneceğiz zaten ki öğrenmesem nolacak ki kız ya da erkek benim için fark etmiyor sağkıklı olsun da:))))

Kizlar benim agiz cevremde lekeler olustu,ve goz kapaklarimda hafif kuruluklar oldu,varmi sizde boyle degisiklikler.

Ve aksam fena ceyranda kalmisim basim berbat agriyo burnum akiyo,bitki cayi da icemiyorum ne yapsam iyi gelir simdiden tesekkurler

Kizlar benim agiz cevremde lekeler olustu,ve goz kapaklarimda hafif kuruluklar oldu,varmi sizde boyle degisiklikler.

Ve aksam fena ceyranda kalmisim basim berbat agriyo burnum akiyo,bitki cayi da icemiyorum ne yapsam iyi gelir simdiden tesekkurler
Çok geçmiş olsun canımbitki çayından başka bişey gelmiyor aklıma

Meyve çayı yapsanız belki iyi gelebilir parol da içiliyor bildiğim kadarıyla hamilelikte. Bir tane içip uyusanız belki iyi gelir. Çok geçmiş olsun

Selam kızlar bugun doktora gittim morelim çok bozuk ben şuan 8+3 üm pazartesi doktora gitmiştim bebeği görmek için 6 haftalık dedi net değil ama bebek görünüyor kalp atışını alamadım 1 hafta sonra gel demişti ve büyük bir hastaneye gitmemi söylemişti bende bugun gittim 5 ölçtüm ve hayla net değil 1 hafta sonra gel dedi benim iyice kafam karıştı 5 te olsa 6 da olsa şuana kadar görünmesi gerekmiyormuydu sonuçta adetime göre şuan 8 den fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…