Kötüye yorma, stres üzüntü en istemediğimiz şey. Karından mı baktı dr? Karından bazen geç görünüyor. Bazen de feç döllenmeden dolayı son adet tarihine göre birkaç hafta küçük olabiliyor bebek ve o zaman da geç görünebiliyor. Gerekirse iyi bir hastane/dr ye git cihazları iyi olan ama moralini bozma lütfenSelam kızlar bugun doktora gittim morelim çok bozuk ben şuan 8+3 üm pazartesi doktora gitmiştim bebeği görmek için 6 haftalık dedi net değil ama bebek görünüyor kalp atışını alamadım 1 hafta sonra gel demişti ve büyük bir hastaneye gitmemi söylemişti bende bugun gittim 5 ölçtüm ve hayla net değil 1 hafta sonra gel dedi benim iyice kafam karıştı 5 te olsa 6 da olsa şuana kadar görünmesi gerekmiyormuydu sonuçta adetime göre şuan 8 den fazla
Alttan baktı canım belirsizlik yoruyor varmı yokmu 1 hafta nasıl beklicem bilmiyorumKötüye yorma, stres üzüntü en istemediğimiz şey. Karından mı baktı dr? Karından bazen geç görünüyor. Bazen de feç döllenmeden dolayı son adet tarihine göre birkaç hafta küçük olabiliyor bebek ve o zaman da geç görünebiliyor. Gerekirse iyi bir hastane/dr ye git cihazları iyi olan ama moralini bozma lütfen
Üzülme canım benimde normalde takvime göre 9+1 ama geçen pazar günü gittiğimde görebildik öncesi göremedik 6+1 çıktı ve büyümesi güne göre ilerlemiyor yani gittiğimde önce ki ulturosonuma göre 6+5 falan olması lazımdı ama yine küçük çıktı, ama doktor çok iyi olduğunu dedi sende güzel haberler alırsın sabretSelam kızlar bugun doktora gittim morelim çok bozuk ben şuan 8+3 üm pazartesi doktora gitmiştim bebeği görmek için 6 haftalık dedi net değil ama bebek görünüyor kalp atışını alamadım 1 hafta sonra gel demişti ve büyük bir hastaneye gitmemi söylemişti bende bugun gittim 5 ölçtüm ve hayla net değil 1 hafta sonra gel dedi benim iyice kafam karıştı 5 te olsa 6 da olsa şuana kadar görünmesi gerekmiyormuydu sonuçta adetime göre şuan 8 den fazla
Gerçekten yürek dayanmıyor. Çok üzülüyorum, haberlerden uzak kalmak istiyorum ama elimde değil.o insanların , hayvanların acısı hep içimde. Elimizden geldiğince destek olup yaraları beraber sarıcaz artıkKızlar ülkemiz cayır cayır yakılıyor haberlere baktıkça içim yanıyor ağlıyorum bu nedir böyle rabbim yar ve yardımcımız olsun zarar görenlere sabır versin rabbim telef olan canlar ve araziler evler köyler say say bitmez yapanların yanına kâr kalmasın bir lokma suya muhtaç kalsın bir ağacın oksijenine ihtiyaç duysun son nefesinde yazık Türkiye bitti vallahi hala bir birsürü yerde devam ediyor yangınlar haberleri açmaya korkar oldum
Merhabalar hayırlı olsun öncelikle. O haftalarda benim de ağrım olmuştu. Beklenen adet tarihi zamanı adet sancısı gibi kasıklarda ağrı normalKizlar selam ben de nasipse nisan annesiyimbu gece 4. Haftamizi doldurduk 5. Haftaya girdik. Ama benim sag kasigimda gece cok agri oldu. Bu normal mi sag sol kasiginda sanci hissedeniniz var mi
Canım duyulmayabilir ama görülebiliyor bazen. Bana doktor rahmin çok geride kalp atışını zor duyucaz dedi ama görüntüde görülüyomuş. Bir daha gidersen onu sor bakabilir.Selam kızlar bugun doktora gittim morelim çok bozuk ben şuan 8+3 üm pazartesi doktora gitmiştim bebeği görmek için 6 haftalık dedi net değil ama bebek görünüyor kalp atışını alamadım 1 hafta sonra gel demişti ve büyük bir hastaneye gitmemi söylemişti bende bugun gittim 5 ölçtüm ve hayla net değil 1 hafta sonra gel dedi benim iyice kafam karıştı 5 te olsa 6 da olsa şuana kadar görünmesi gerekmiyormuydu sonuçta adetime göre şuan 8 den fazla
Sorma canım yaa moralim bozulmasın diye bakmiyim diyorum, o kaplumbagalarin ineklerin fotograflarini görünce cok uzuluyorum. Allah bunu yapanlari da alevler içinde yaksın insallah.Kızlar ülkemiz cayır cayır yakılıyor haberlere baktıkça içim yanıyor ağlıyorum bu nedir böyle rabbim yar ve yardımcımız olsun zarar görenlere sabır versin rabbim telef olan canlar ve araziler evler köyler say say bitmez yapanların yanına kâr kalmasın bir lokma suya muhtaç kalsın bir ağacın oksijenine ihtiyaç duysun son nefesinde yazık Türkiye bitti vallahi hala bir birsürü yerde devam ediyor yangınlar haberleri açmaya korkar oldum
Normal kuzu. Batma gibi oluyodi bende. Özellikle sag kasigimda oluyodu 4 ve 5. Haftalarimda. Sonra geçti.Kizlar merhaba. Henuz 4. Haftam yeni bitti. Iki gündür tatli tatli hafif hafif sancılar vardi. Bugun sanki sag tarafım sag kasigim sanciyor gibi hissettim net bir şekilde. Bu normal mi. Yaşayanıniz var miydi biyle bir sanci sag ya da sol kasiginda 4. Haftada
Seni dün hiç görmedim kizzz doktor randevun yarın mıydı? Kim doktora gitcek onun yerine de heyecanlaniyorumMaşallah 77 anne adayı var listemizdee hala kendini tabloya ekletmeyen varsa son çağrı
aa buralardaydım kıız yarınn 9.30da randevu çok heyecanlıyım valla şu sesi bi duysaydım da rahatlasaydımm iyi mi değil mi çok merak ediyorumm son kontrolden sonra 18 gün olmuş olcak 18 günde neler neler değişmiştir ne kadar büyümüştür acaba eşekkSeni dün hiç görmedim kizzz doktor randevun yarın mıydı? Kim doktora gitcek onun yerine de heyecanlaniyorum
Ayni ayni uykudan uyandırdı beni de batma gibi sanki kalın uçlu bir iğne saplanıyor gibi. Ben dusuk olabileceğinden korkmuştum elhamdulillah normalmiş yaniSorma canım yaa moralim bozulmasın diye bakmiyim diyorum, o kaplumbagalarin ineklerin fotograflarini görünce cok uzuluyorum. Allah bunu yapanlari da alevler içinde yaksın insallah.
Normal kuzu. Batma gibi oluyodi bende. Özellikle sag kasigimda oluyodu 4 ve 5. Haftalarimda. Sonra geçti.
Bat bugun zaten aynen dun gece hissetmeye başladım normal o zaman cok sevindim. Rabbim yüzünüzü güldürsün bebeğinize kavuştursun sag salim insaAllahMerhabalar hayırlı olsun öncelikle. O haftalarda benim de ağrım olmuştu. Beklenen adet tarihi zamanı adet sancısı gibi kasıklarda ağrı normal
Oo baya olmuş kuzu. Kocaman olmuştur yaa tabii annesjne babasina dinletsin kalbini yarınaa buralardaydım kıız yarınn 9.30da randevu çok heyecanlıyım valla şu sesi bi duysaydım da rahatlasaydımm iyi mi değil mi çok merak ediyorumm son kontrolden sonra 18 gün olmuş olcak 18 günde neler neler değişmiştir ne kadar büyümüştür acaba eşekk
Yok canım benim hepimizde oldu o. Rahim genişliyor ve bebisler yerleşmeye çalışıyor ondan oluyomuş o. Sonra 6.haftada geçti bende zaten mesela. Allah her hamileye bebislerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsinAyni ayni uykudan uyandırdı beni de batma gibi sanki kalın uçlu bir iğne saplanıyor gibi. Ben dusuk olabileceğinden korkmuştum elhamdulillah normalmiş yaniyüreğime su serptinix beni mutlu ettiniz rabbim sizi sag salim yavrunuza kavustursun
Ya Allah razı olsun sizdenOo baya olmuş kuzu. Kocaman olmuştur yaa tabii annesjne babasina dinletsin kalbini yarın
Yok canım benim hepimizde oldu o. Rahim genişliyor ve bebisler yerleşmeye çalışıyor ondan oluyomuş o. Sonra 6.haftada geçti bende zaten mesela. Allah her hamileye bebislerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
merhaba, sanırım bir ben kaldım listeye eklenmeyen :) yaş 33, 2. çocuk, tahmini doğum tarihi 16.03.2022, ankaraMaşallah 77 anne adayı var listemizdee hala kendini tabloya ekletmeyen varsa son çağrı
İHLAMUR İÇEBİLİYORSUN ZENCEFİLDE GENE TEYİT ET LÜTFEN CANIM ŞİFA OLSUNKizlar benim agiz cevremde lekeler olustu,ve goz kapaklarimda hafif kuruluklar oldu,varmi sizde boyle degisiklikler.
Ve aksam fena ceyranda kalmisim basim berbat agriyo burnum akiyo,bitki cayi da icemiyorum ne yapsam iyi gelir simdiden tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?