Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canım sen yine de çok dikkat et yorma kendini.. Benimde ilk kontrolde hiç sıkıntım yoktu doktor serbest bıraktı ama birden bire kanama olduKızlar cuma randevumu bugüne aldım. Keseyi gördükyolk da oluşmuş bebiş de gözüktü. Kalp atışı başlamış ama çok küçük daha. 2 hafta sonra çağırdı tekrar
sabahları hafif bulantılarım başladığı için folik asidi değiştirdi bir de ilaç yazdı ama mümkün olduğunca içme eğer kusma vs olursa başka ilaç kullanırız dedi. Yemek yiyemesen bile en önemlisi su bol su iç dedi. Normal hayatına devam et sporunu yapabilirsin, seks sıkıntısı yok dolaş gez kasma dedi. Kanama ya da kesede sıkıntı olmadığı sürece kendini kısıtlamama gerek yokmuş
Benimki tam ortada En üstte![]()
Olur 6 yada7. Haftalarda idi7 haftalıkta belli olur mu bende 6 haftalık yok ??
OlurYaa özelden görüntüsünü atsam söyler misinizzz ?
Altı haftalık görüntüde vajinal ise bebek solda ise kız,sağda ise erkek. Normal ultrason görüntüsünde bebek sağda ise kız solda ise erkek![]()
Kızlar benimkine de bakar mısınız 5+2 normal ultrason görüntüsüEvet öyleymiş. Benim karından ultrason ve bebis sağda gozukuyo. Buna gore kız. Bakalım sağlıklı olsunda hiç önemli değil.![]()
Teşekkürler canım, doğru diyorsun risk her zaman varGözün aydın canım sen yine de çok dikkat et yorma kendini.. Benimde ilk kontrolde hiç sıkıntım yoktu doktor serbest bıraktı ama birden bire kanama olduo yüzden bu aylar herkes çok dikkat etmeli
Sağlıkla büyüsünler de bu günler de geçici canım benimMaşallah gözun aydın canım benim.darisi bana bana herşey yasakta![]()
Seninki de tam ortada gibi yaa bilemedim ki normal ultrason mu vajinal mi kuzuKızlar benimkine de bakar mısınız 5+2 normal ultrason görüntüsü
Sagol cnm icim cok ferah cok sukur cani gonulden bu sefer bebegimi kucagima almanin kismet olucagini hisseediyorum Allahin izniyleOhh ohh çok ii canım .onun 6 düştüğü vardı sebebini hiç bulamadılar gitmediği doktor kalmamıştı hatta en son gittiği doktor kız bebek olmaması gerek diyip tüp bebekle erkek olanları seçmişlerdi öylede olmadı .ama bu kemoterapi için sanırım kullanılan ilacı kullanmışlardı bebek iyice büyüyene kadar çok şükür kızını aldı kucağına .sende gönlünü ferah tut inş herşey sağlıkla yolunda gider senin ve burdaki tüm hamilelerin içinde benimde![]()
75lik ilac kullaniyodum normalde sali gunu ilk kez 100 luk kullandim carsamba sabah ilac icmeden tahlil verdim 1 kerelik 100luk ilac kullandim diye 1 gunde 3.3 ten 1.5a dusucegini sanmiyorum. Sekerde ayni sekilde. Devlet hastanesinin tahlillerini yanlis yaptigini dusunuyorum ben cnm.Anladım açlık şekeri benim de yüksek çıkmıştı ama sabah peynir ekmek yiyip gitmiştim, doktor bişey demedi. Ağzımıza en ufak bişey atarsak fark ediyor. Tsh değerin de düşmüş olabilir mi, diyetle ya da ilaçla.
Doktoryna güveyorsan değiştirme. Benim doktorum da öyle dikkatli, bana metioninden fakir diyet verdi gerçi mide bulantımdan uyamıyorum ama. Ayın 9 unda gitcem inşallah bakalım
İnş canımmmmSagol cnm icim cok ferah cok sukur cani gonulden bu sefer bebegimi kucagima almanin kismet olucagini hisseediyorum Allahin izniyle
Ortadaki nokta bebek değildir canım öyle düşünüyorumSeninki de tam ortada gibi yaa bilemedim ki normal ultrason mu vajinal mi kuzu
Evet ya tam ortada normal ultrason. Eşim çok merak ediyor benim için sağlıklı olsunda kız erkek önemli değilSeninki de tam ortada gibi yaa bilemedim ki normal ultrason mu vajinal mi kuzu
Orta alttakiymiş bebek doktor söyledi daha nokta kadarOrtadaki nokta bebek değildir canım öyle düşünüyorum![]()
Arama kısmına ramzi yazıp bakın:)) zaten işin eğlencesindeyim. 2ay sonra öğreneceğiz zaten ki öğrenmesem nolacak ki kız ya da erkek benim için fark etmiyor sağkıklı olsun da:))))ben tam anlayamadım bu teoriyi :) dün doktor muayene ederken dikkat ettim ultrason cihazını oynatma yönüne göre bebek sağda solda yada ortada gözüküyor inancım yok bu teoriye :))
Çok geçmiş olsun canımKizlar benim agiz cevremde lekeler olustu,ve goz kapaklarimda hafif kuruluklar oldu,varmi sizde boyle degisiklikler.
Ve aksam fena ceyranda kalmisim basim berbat agriyo burnum akiyo,bitki cayi da icemiyorum ne yapsam iyi gelir simdiden tesekkurler![]()
Meyve çayı yapsanız belki iyi gelebilirKizlar benim agiz cevremde lekeler olustu,ve goz kapaklarimda hafif kuruluklar oldu,varmi sizde boyle degisiklikler.
Ve aksam fena ceyranda kalmisim basim berbat agriyo burnum akiyo,bitki cayi da icemiyorum ne yapsam iyi gelir simdiden tesekkurler![]()