Kızlar ülkemiz cayır cayır yakılıyor haberlere baktıkça içim yanıyor ağlıyorum bu nedir böyle rabbim yar ve yardımcımız olsun zarar görenlere sabır versin rabbim telef olan canlar ve araziler evler köyler say say bitmez yapanların yanına kâr kalmasın bir lokma suya muhtaç kalsın bir ağacın oksijenine ihtiyaç duysun son nefesinde yazık Türkiye bitti vallahi hala bir birsürü yerde devam ediyor yangınlar haberleri açmaya korkar oldum
Hamilenin duası kabul olur derler ben sürekli dua ediyorum inşallah tez zamanda söner tüm yangınlar onca can onca orman yandı kül oldu yürek dayanmıyor ya
Selam kızlar bugun doktora gittim morelim çok bozuk ben şuan 8+3 üm pazartesi doktora gitmiştim bebeği görmek için 6 haftalık dedi net değil ama bebek görünüyor kalp atışını alamadım 1 hafta sonra gel demişti ve büyük bir hastaneye gitmemi söylemişti bende bugun gittim 5 ölçtüm ve hayla net değil 1 hafta sonra gel dedi benim iyice kafam karıştı 5 te olsa 6 da olsa şuana kadar görünmesi gerekmiyormuydu sonuçta adetime göre şuan 8 den fazla
Merhaba canm bende bugün normalde 7+2 yim geven gün doktria gittim kese çok küçük dedi kalbini duymadı kendini de görmedi çok küçük dedi iki hafta sonra gel dedi.yani hemen hemen aynı durumdayiz. Günler geçmek bilmiyor.dua etmekten başka caremiz yok. Birbirimize dua edelim
Kızlar ülkemiz cayır cayır yakılıyor haberlere baktıkça içim yanıyor ağlıyorum bu nedir böyle rabbim yar ve yardımcımız olsun zarar görenlere sabır versin rabbim telef olan canlar ve araziler evler köyler say say bitmez yapanların yanına kâr kalmasın bir lokma suya muhtaç kalsın bir ağacın oksijenine ihtiyaç duysun son nefesinde yazık Türkiye bitti vallahi hala bir birsürü yerde devam ediyor yangınlar haberleri açmaya korkar oldum
evett mahvoluyorum bazen boş boş ekrana bakarak gözlerimi dinlendirmeye çalışıyorum ama uyku istiyor vücudum resmen iş yapıyorum ama anam da ağlıyor bir taraftan.. rapor almayı düşünüyo musun doktordan ya eşim sürekli rapor al diyor mide bulantılarım falan ağır diye de vicdanım da rahat etmiyor
Daha 7. Haftadasın sanırım, 22mart doğuma göre. Sakinliğini koru. Kötü şeyler düşünüp üzülürsen bebeğe de zarar verebilirsin. Biliyorsun bizim her hissettiğimizi onlar da hissediyorlar. 1hafta bekleyemem diyorsan başka dr bulup hemen git istersen
Kizlar selam ben de nasipse nisan annesiyim bu gece 4. Haftamizi doldurduk 5. Haftaya girdik. Ama benim sag kasigimda gece cok agri oldu. Bu normal mi sag sol kasiginda sanci hissedeniniz var mi
Çalışanlara Allah yardım etsin çok zordur eminim ki. Ben mart ayında işten ayrildim, o surede haziranda da bebek olunca artık iş muhabbeti bitti ama insan evde de bunaliyor.
Çalışanlara Allah yardım etsin çok zordur eminim ki. Ben mart ayında işten ayrildim, o surede haziranda da bebek olunca artık iş muhabbeti bitti ama insan evde de bunaliyor.
Kızlar bu sabah kontrole gittim ikizmiş benim hamileliğim ama ne yazıkki ikiisininde kalbi atmıyor. Birisinin yeni durmuş günüyle uyumlu ama atmıyor. Yarın sabah gel dedi doktorum. Öğlenden sonra son bir şansımı başka doktorda denicem oda yok derse sonlandırılcak gebeliğim. Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıcakla geçirin bu süreci inşallah dualarımdasınız
Kızlar bu sabah kontrole gittim ikizmiş benim hamileliğim ama ne yazıkki ikiisininde kalbi atmıyor. Birisinin yeni durmuş günüyle uyumlu ama atmıyor. Yarın sabah gel dedi doktorum. Öğlenden sonra son bir şansımı başka doktorda denicem oda yok derse sonlandırılcak gebeliğim. Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıcakla geçirin bu süreci inşallah dualarımdasınız
Geçmiş olsun canım allahtan ümit kesilmez. Daha önce doktora gitmemiş miydin peki nasıl anlamadılar ikiz olduğunu? Bu hafta ortaya çıkması çok tuhaf yani. Kesinlikle başka doktora git
kuzum hakkında hayırlısı olsun çok geçmiş olsunn ama ikiz olduğunu daha yeni mi anlamış mutlaka başka doktora gitmelisin umarım güzel haber gelir senden