• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar rota ve menenjit aşısı sonrası banyo yaptırdınız mı??

Bir tek verem aşısı sonrası 72 saat banyo önerilmiyor. Onun dışında banyo ile ilgili bir sınır yok diye biliyorum. 3.ay aşılarını daha 10 gün sonra yaptıracağız ama doktorum banyo yok dememişti. 2.ay aşıları için banyo yapıp gelin 3 gün yasak demişti.

Bir tek verem aşısı sonrası 72 saat banyo önerilmiyor. Onun dışında banyo ile ilgili bir sınır yok diye biliyorum. 3.ay aşılarını daha 10 gün sonra yaptıracağız ama doktorum banyo yok dememişti. 2.ay aşıları için banyo yapıp gelin 3 gün yasak demişti.
Anladım teşekkür ederim ☺️

Gündüz uyuyor mu? Zira benimki gündüz en fazla 10 dk uyuduğu için gece uyuyor olabilir. Ama öylede gece aç kaldı sanıyor insan sabah kalkıyor 5-6-7 gibi
Merhaba canım.benim bebişte öğlen uyku uyuduğunda 15 dak uyuyo hatta bu ara 12 dakıkaya düşürdü🤭 yani bütün gün toplasan 1 saat uyumuyor.Bide bazı zamanlar uykuya gecerken gecemıyo yanı uykuya dalamıyo uykusuda olduğundan dahada huysuzlaşıyo ağlayaağlaya helak oluyo çokmzor oluyo .Sakinleştiremşyorum en son bitap düşüp uyuyakalıyo napsam bilemedim anasonmu versem rahatlasa

Merhaba canım.benim bebişte öğlen uyku uyuduğunda 15 dak uyuyo hatta bu ara 12 dakıkaya düşürdü🤭 yani bütün gün toplasan 1 saat uyumuyor.Bide bazı zamanlar uykuya gecerken gecemıyo yanı uykuya dalamıyo uykusuda olduğundan dahada huysuzlaşıyo ağlayaağlaya helak oluyo çokmzor oluyo .Sakinleştiremşyorum en son bitap düşüp uyuyakalıyo napsam bilemedim anasonmu versem rahatlasa
Bebeklere bitki çayı vermenizi önermem. Yetişkinlerde bile yan etki yapabiliyor. Bende aynı sıkıntıları yaşıyorum çoğu zaman uykusu o kadar sıkıştırıyorki uykusuzluktan uyuyamıyor. Ama buda gelişiminin bi basamağı çevreyi algılıyor ve bu algı eğitimini bırakmak istemiyor gibi düşünüyorum. Gerçi benim sütüm azaldı alerji vs derken de bebeğim bu ay doymuyor aç sebeple uyuyamıyorda olabilir 🥺

Kızlar daha önce meme reddi yaşayan anneler vardı belki bu bilgi işlerine yarar diye yazmak istedim
Az önce nette okudum
Bebeğe önce boş biberon emzirmek arkasından meme teklif etmek meme reddinin geçmesine yardımcı oluyor diyorlar
Sütün geldiği yeri yani memeyi tercih etmeye başlıyormuş bebeler.
İnşallah yardımcı olur sizlere de 🙏💐
Boş biberon gaz yapmaz mı acaba hava yuttuğu için 🥺 eğer yapmıyorsa denemekte fayda var gerçekten

Boş biberon gaz yapmaz mı acaba hava yuttuğu için 🥺 eğer yapmıyorsa denemekte fayda var gerçekten
Valla bi kadın bununla meme reddini aştığını yazmış görünce hemen yazmak istedim.
Yediği mama ve meme emmesi bile gaz yapıyor nasılsa bence denemeye değer 🌺

Merhabalar hanımlar buralarda uyku sorunu yaşayan anneler birarada sanırım. Ben ek olarak kendim de psikolojik sorun yaşıyorum. Bu ay psikiyatriye tedaviye başlayacağım sanırım. Lohusalık depresyonu kaldı bende. Kendimi çok kötü hissediyorum. Ne yapacağımı da bilemediğim bir dönemdeyim. Destek almaya karar verdim sonunda. Benim durumumda olan var mı?

Kizlar asgari ucrete zam gelcekmis yine hersey daha da pahalanicak bi yandan dolar artiyor Temmuzda zamla bir iyice artar bu aydan bez stokliyim diyorum nasil olsa kullanilacak bunlar bez indirimi vs gorenimiz olursa paylasalim burda

Back
X