- 3 Mart 2021
- 304
- 450
- 33
- 33
Zamn çok hizliiBugün 100. Günümüz olmuş vay bee daha dün fırtlattım sanki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zamn çok hizliiBugün 100. Günümüz olmuş vay bee daha dün fırtlattım sanki
Kızlar rota ve menenjit aşısı sonrası banyo yaptırdınız mı??
Anladım teşekkür ederimBir tek verem aşısı sonrası 72 saat banyo önerilmiyor. Onun dışında banyo ile ilgili bir sınır yok diye biliyorum. 3.ay aşılarını daha 10 gün sonra yaptıracağız ama doktorum banyo yok dememişti. 2.ay aşıları için banyo yapıp gelin 3 gün yasak demişti.
Yasak değil canım ben sormustum sadece verem asisinda yasakKızlar rota ve menenjit aşısı sonrası banyo yaptırdınız mı??
Hepsinin kendine göre dertleri var uyumadıklarında heraldeKızmıyorum
Benim kızda uyumuyor uyusa bile gündüz 30 dk uyu uyan şeklinde
Merhaba bende 17 Mart'ta doğum yaptım.bende henüz olmadım ama normal.çğnkğ diğer iki bebişimdede 8 ay görmemiştim adet.Ben 11 martta doğum yaptım daha regl olmadım![]()
Merhaba canım.benim bebişte öğlen uyku uyuduğunda 15 dak uyuyo hatta bu ara 12 dakıkaya düşürdüGündüz uyuyor mu? Zira benimki gündüz en fazla 10 dk uyuduğu için gece uyuyor olabilir. Ama öylede gece aç kaldı sanıyor insan sabah kalkıyor 5-6-7 gibi
Fırlattım ne kız güldürdün beniiBugün 100. Günümüz olmuş vay bee daha dün fırtlattım sanki
Burdayiz anam uykular haramBuralar iyice bomboş kalmış gece seansçıları nerdesiniz aloo
Ya sorma geçen bi böyle olmuştu 4 5 gün sürdü şimdi yine bebeye gelenler geldi çığlık ata ata ağlıyo meme görünce manyakBurdayiz anam uykular haramemzirmeye çalışınca etlerini koparmışım gibi ağlıyor katılıyor bu da yeni çıktı tam olduk
Bebeklere bitki çayı vermenizi önermem. Yetişkinlerde bile yan etki yapabiliyor. Bende aynı sıkıntıları yaşıyorum çoğu zaman uykusu o kadar sıkıştırıyorki uykusuzluktan uyuyamıyor. Ama buda gelişiminin bi basamağı çevreyi algılıyor ve bu algı eğitimini bırakmak istemiyor gibi düşünüyorum. Gerçi benim sütüm azaldı alerji vs derken de bebeğim bu ay doymuyor aç sebeple uyuyamıyorda olabilirMerhaba canım.benim bebişte öğlen uyku uyuduğunda 15 dak uyuyo hatta bu ara 12 dakıkaya düşürdüyani bütün gün toplasan 1 saat uyumuyor.Bide bazı zamanlar uykuya gecerken gecemıyo yanı uykuya dalamıyo uykusuda olduğundan dahada huysuzlaşıyo ağlayaağlaya helak oluyo çokmzor oluyo .Sakinleştiremşyorum en son bitap düşüp uyuyakalıyo napsam bilemedim anasonmu versem rahatlasa
Bende sorun bende sanıyordum. Sırf bu yüzden bu ay sanırım sadece 500 gr anca alabildi bebeğimYa sorma geçen bi böyle olmuştu 4 5 gün sürdü şimdi yine bebeye gelenler geldi çığlık ata ata ağlıyo meme görünce manyak
Boş biberon gaz yapmaz mı acaba hava yuttuğu içinKızlar daha önce meme reddi yaşayan anneler vardı belki bu bilgi işlerine yarar diye yazmak istedim
Az önce nette okudum
Bebeğe önce boş biberon emzirmek arkasından meme teklif etmek meme reddinin geçmesine yardımcı oluyor diyorlar
Sütün geldiği yeri yani memeyi tercih etmeye başlıyormuş bebeler.
İnşallah yardımcı olur sizlere de![]()
Valla bi kadın bununla meme reddini aştığını yazmış görünce hemen yazmak istedim.Boş biberon gaz yapmaz mı acaba hava yuttuğu içineğer yapmıyorsa denemekte fayda var gerçekten
Ben de neredeyse bi aydır meme reddi yaşıyorum,,kilo da almayacak bu gidişleBende sorun bende sanıyordum. Sırf bu yüzden bu ay sanırım sadece 500 gr anca alabildi bebeğim![]()