2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Geçmiş olsun canım. Yine de Allah tan Ümit kesilmez. İnşallah rabbim gönlündekini hayırlısıyla verir

Canim benim cok gecmis olsun.Ama sakın tek doktorla kalma.Baska bi dr.a da görün.Rabbim yardımcın olsun.

Yok canım ben doktor oyle dedi diye oyle yaZm 8+4 benim. Desteğin için teşekkürler şuan gitsemde birşey değişmicek gibi biraz beklemek en iyisi

Ahahha aklımız artık hep cinsiyette herşey yolunda olsun insallah kuzum

Ayyy canım muhakkak başka doktora git hiç belli olmaz, bende dua edicem senin icin bugün cuma inşallah herşey gönlünce olur

Geçmiş olsun canım allahtan ümit kesilmez. Daha önce doktora gitmemiş miydin peki nasıl anlamadılar ikiz olduğunu? Bu hafta ortaya çıkması çok tuhaf yani. Kesinlikle başka doktora git

kuzum hakkında hayırlısı olsun çok geçmiş olsunn ama ikiz olduğunu daha yeni mi anlamış mutlaka başka doktora gitmelisin umarım güzel haber gelir senden

Geçmiş olsun canım. Yine de Allah tan Ümit kesilmez. İnşallah rabbim gönlündekini hayırlısıyla verir

çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için. Bilmiyorum anlamadı sanırım daha önce kanama alanı var demişti belki o dediği yer yeni keseydi. Zaten birisi çok küçük daha kesesi de bebekte. Diğeri kocaman bebek olmuş tam günüylede uyumlu çıkıyor ama malesef atmadı kalbi. Ayrıntılı ultrasona çektirdi doktorum ama yok. Son kez şansımı bir doktorda daha denicem. İnşallah bir mucize olur ama hiç umudum yok

Rabbim gönlüne göre versin canım onlar ne derse desin Rabbimin dediği olur umudun hep olsun

Canim benim cok gecmis olsun.Ama sakın tek doktorla kalma.Baska bi dr.a da görün.Rabbim yardımcın olsun.
Sağolasın canım görünücem 4te eandevu aldım bakalım

Çok üzüldüm canım ya inşallah diğer doktor güzel haber verir Allah tan ümit kesilmez

Halsizlik ve uyku halinde başka hiç birşeyim yok canım benim. Rapor hakkımı bugünlerde doldurmak istemiyorum kademe kademe alırım sanırım. Senin ağır geçiyorsa sen al istersen

Merhaba hanımlar bende ilk defa çarşamba günü gittim doktora sat göre 5+6 idi ultrosona göre 6+5 mişim 1 hafta ilerideymiş ve iki kese gördü ikiz olabilirmiş ama haftaya gel daha netleşsin dedi kalp atışlarını duymadık. Böyle bir durum yaşayan oldu mu önce çift kese olup sonra tek kese olanlar.

Arkadaşım çok üzüldüm ama dediğin gibi az daha sabır belki de doktor göremedi öğleden sonra ki doktorun inşaallah güzel haber verir sana inşaallah

Kızlar değerlerime göre kaç haftalıktır sizce

Eklentiler

• 6DAE6D75-F15C-42E1-B016-BC963350FE7C.webp
    16 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar değerlerime göre kaç haftalıktır sizce
Benim değer 846 iken daha regl günüm 2 gün geçmişti profilinde 6 hafta yazıyor ama hiç sanmıyorum 6 haftalık olduğunu doktor daha iyi bilir tabi de beta 3 binlerdeyken doktor 5. hafta demişti seninki de heralde 4 haftadır 5 e gircektir

Çok dua edelim. Yürek dayanmaz, bakamıyorum

Bence bir hafta daha bekle. İnşallah güzel haberler ile gelirsin

Hayırlısıyla nasibinde olsun

Çok üzüldüm canım ya inşallah diğer doktor güzel haber verir Allah tan ümit kesilmez

Arkadaşım çok üzüldüm ama dediğin gibi az daha sabır belki de doktor göremedi öğleden sonra ki doktorun inşaallah güzel haber verir sana inşaallah
Çok çok teşekkür ederim kızlar hiçumudum yok ama inşallah bir mucize olur dualarınıza talibim
Çok dua edelim. Yürek dayanmaz, bakamıyorum

Bence bir hafta daha bekle. İnşallah güzel haberler ile gelirsin
Canım bu gideceğim doktora sorucam bekliyimmi diye ama bakalım ne dicek hiç duymamış olsaydık beklemeyi düşünürdüm ama 6. Haftada duymuştuk

İnşallah doktor görememiştir cihazda sıkıntı vardır da sağlıklıdır bebeğiniz. Çok geçmiş olsun

Halsizlik ve uyku halinde başka hiç birşeyim yok canım benim. Rapor hakkımı bugünlerde doldurmak istemiyorum kademe kademe alırım sanırım. Senin ağır geçiyorsa sen al istersen
Bu zamanlarda aldığımız raporlar 8 hafta rapor hakkımızdan mı düşülüyo?? bilmiyodum hiç

Son düzenleme:
Kızlar benim göğüslerim bi ara dokunamıyordum sanki yavaş yavaş geçiyor sizdede böyle oldumu normalmi sizce yoksa hormonlar düşüştemi

Yok canım ben doktor oyle dedi diye oyle yaZm 8+4 benim. Desteğin için teşekkürler şuan gitsemde birşey değişmicek gibi biraz beklemek en iyisi
İyiyi düşün, kötüyü çıkar aklından. Kafanı başka şeylerle oyala, bunu düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…