- 27 Kasım 2015
- 832
- 822
- 103
Geçmiş olsun canım. Yine de Allah tan Ümit kesilmez. İnşallah rabbim gönlündekini hayırlısıyla verirKızlar bu sabah kontrole gittim ikizmiş benim hamileliğim ama ne yazıkki ikiisininde kalbi atmıyor. Birisinin yeni durmuş günüyle uyumlu ama atmıyor. Yarın sabah gel dedi doktorum. Öğlenden sonra son bir şansımı başka doktorda denicem oda yok derse sonlandırılcak gebeliğim. Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıcakla geçirin bu süreci inşallah dualarımdasınız
Canim benim cok gecmis olsun.Ama sakın tek doktorla kalma.Baska bi dr.a da görün.Rabbim yardımcın olsun.Kızlar bu sabah kontrole gittim ikizmiş benim hamileliğim ama ne yazıkki ikiisininde kalbi atmıyor. Birisinin yeni durmuş günüyle uyumlu ama atmıyor. Yarın sabah gel dedi doktorum. Öğlenden sonra son bir şansımı başka doktorda denicem oda yok derse sonlandırılcak gebeliğim. Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıcakla geçirin bu süreci inşallah dualarımdasınız
Yok canım ben doktor oyle dedi diye oyle yaZm 8+4 benim. Desteğin için teşekkürler şuan gitsemde birşey değişmicek gibi biraz beklemek en iyisiDaha 7. Haftadasın sanırım, 22mart doğuma göre. Sakinliğini koru. Kötü şeyler düşünüp üzülürsen bebeğe de zarar verebilirsin. Biliyorsun bizim her hissettiğimizi onlar da hissediyorlar. 1hafta bekleyemem diyorsan başka dr bulup hemen git istersen
Ahahhaaklımız artık hep cinsiyette herşey yolunda olsun insallah kuzum
Ayyy canım muhakkak başka doktora git hiç belli olmaz, bende dua edicem senin icinbugün cuma inşallah herşey gönlünce olur
Geçmiş olsun canım allahtan ümit kesilmez. Daha önce doktora gitmemiş miydin peki nasıl anlamadılar ikiz olduğunu? Bu hafta ortaya çıkması çok tuhaf yani. Kesinlikle başka doktora git
kuzum hakkında hayırlısı olsun çok geçmiş olsunn ama ikiz olduğunu daha yeni mi anlamış mutlaka başka doktora gitmelisin umarım güzel haber gelir senden
Geçmiş olsun canım. Yine de Allah tan Ümit kesilmez. İnşallah rabbim gönlündekini hayırlısıyla verir
Rabbim gönlüne göre versin canım onlar ne derse desin Rabbimin dediği olur umudun hep olsunKızlar bu sabah kontrole gittim ikizmiş benim hamileliğim ama ne yazıkki ikiisininde kalbi atmıyor. Birisinin yeni durmuş günüyle uyumlu ama atmıyor. Yarın sabah gel dedi doktorum. Öğlenden sonra son bir şansımı başka doktorda denicem oda yok derse sonlandırılcak gebeliğim. Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıcakla geçirin bu süreci inşallah dualarımdasınız
Sağolasın canım görünücem 4te eandevu aldım bakalımCanim benim cok gecmis olsun.Ama sakın tek doktorla kalma.Baska bi dr.a da görün.Rabbim yardımcın olsun.
Hayırlısıyla nasibinde olsunSağolasın canım görünücem 4te eandevu aldım bakalım
Çok üzüldüm canım ya inşallah diğer doktor güzel haber verir Allah tan ümit kesilmezKızlar bu sabah kontrole gittim ikizmiş benim hamileliğim ama ne yazıkki ikiisininde kalbi atmıyor. Birisinin yeni durmuş günüyle uyumlu ama atmıyor. Yarın sabah gel dedi doktorum. Öğlenden sonra son bir şansımı başka doktorda denicem oda yok derse sonlandırılcak gebeliğim. Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıcakla geçirin bu süreci inşallah dualarımdasınız
Halsizlik ve uyku halinde başka hiç birşeyim yok canım benim. Rapor hakkımı bugünlerde doldurmak istemiyorum kademe kademe alırım sanırım. Senin ağır geçiyorsa sen al istersenevett mahvoluyorum bazen boş boş ekrana bakarak gözlerimi dinlendirmeye çalışıyorum ama uyku istiyor vücudum resmen iş yapıyorum ama anam da ağlıyor bir taraftan.. rapor almayı düşünüyo musun doktordan ya eşim sürekli rapor al diyor mide bulantılarım falan ağır diye de vicdanım da rahat etmiyor
Arkadaşım çok üzüldüm ama dediğin gibi az daha sabır belki de doktor göremedi öğleden sonra ki doktorun inşaallah güzel haber verir sana inşaallahKızlar bu sabah kontrole gittim ikizmiş benim hamileliğim ama ne yazıkki ikiisininde kalbi atmıyor. Birisinin yeni durmuş günüyle uyumlu ama atmıyor. Yarın sabah gel dedi doktorum. Öğlenden sonra son bir şansımı başka doktorda denicem oda yok derse sonlandırılcak gebeliğim. Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıcakla geçirin bu süreci inşallah dualarımdasınız
Benim değer 846 iken daha regl günüm 2 gün geçmişti profilinde 6 hafta yazıyor ama hiç sanmıyorum 6 haftalık olduğunu doktor daha iyi bilir tabi de beta 3 binlerdeyken doktor 5. hafta demişti seninki de heralde 4 haftadır 5 e gircektirKızlar değerlerime göre kaç haftalıktır sizce
Çok dua edelim. Yürek dayanmaz, bakamıyorumKızlar ülkemiz cayır cayır yakılıyor haberlere baktıkça içim yanıyor ağlıyorum bu nedir böyle rabbim yar ve yardımcımız olsun zarar görenlere sabır versin rabbim telef olan canlar ve araziler evler köyler say say bitmez yapanların yanına kâr kalmasın bir lokma suya muhtaç kalsın bir ağacın oksijenine ihtiyaç duysun son nefesinde yazık Türkiye bitti vallahi hala bir birsürü yerde devam ediyor yangınlar haberleri açmaya korkar oldum
Kızlar bu sabah kontrole gittim ikizmiş benim hamileliğim ama ne yazıkki ikiisininde kalbi atmıyor. Birisinin yeni durmuş günüyle uyumlu ama atmıyor. Yarın sabah gel dedi doktorum. Öğlenden sonra son bir şansımı başka doktorda denicem oda yok derse sonlandırılcak gebeliğim. Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıcakla geçirin bu süreci inşallah dualarımdasınız
Bence bir hafta daha bekle. İnşallah güzel haberler ile gelirsinçok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için. Bilmiyorum anlamadı sanırım daha önce kanama alanı var demişti belki o dediği yer yeni keseydi. Zaten birisi çok küçük daha kesesi de bebekte. Diğeri kocaman bebek olmuş tam günüylede uyumlu çıkıyor ama malesef atmadı kalbi. Ayrıntılı ultrasona çektirdi doktorum ama yok. Son kez şansımı bir doktorda daha denicem. İnşallah bir mucize olur ama hiç umudum yok
Hayırlısıyla nasibinde olsun
Çok üzüldüm canım ya inşallah diğer doktor güzel haber verir Allah tan ümit kesilmez
Çok çok teşekkür ederim kızlar hiçumudum yok ama inşallah bir mucize olur dualarınıza talibimArkadaşım çok üzüldüm ama dediğin gibi az daha sabır belki de doktor göremedi öğleden sonra ki doktorun inşaallah güzel haber verir sana inşaallah
Canım bu gideceğim doktora sorucam bekliyimmi diye ama bakalım ne dicek hiç duymamış olsaydık beklemeyi düşünürdüm ama 6. Haftada duymuştukÇok dua edelim. Yürek dayanmaz, bakamıyorum
Bence bir hafta daha bekle. İnşallah güzel haberler ile gelirsin
İnşallah doktor görememiştir cihazda sıkıntı vardır da sağlıklıdır bebeğiniz. Çok geçmiş olsunKızlar bu sabah kontrole gittim ikizmiş benim hamileliğim ama ne yazıkki ikiisininde kalbi atmıyor. Birisinin yeni durmuş günüyle uyumlu ama atmıyor. Yarın sabah gel dedi doktorum. Öğlenden sonra son bir şansımı başka doktorda denicem oda yok derse sonlandırılcak gebeliğim. Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıcakla geçirin bu süreci inşallah dualarımdasınız
Bu zamanlarda aldığımız raporlar 8 hafta rapor hakkımızdan mı düşülüyo?? bilmiyodum hiçHalsizlik ve uyku halinde başka hiç birşeyim yok canım benim. Rapor hakkımı bugünlerde doldurmak istemiyorum kademe kademe alırım sanırım. Senin ağır geçiyorsa sen al istersen
İyiyi düşün, kötüyü çıkar aklından. Kafanı başka şeylerle oyala, bunu düşünmeYok canım ben doktor oyle dedi diye oyle yaZm 8+4 benim. Desteğin için teşekkürler şuan gitsemde birşey değişmicek gibi biraz beklemek en iyisi
Gezmeye gidim diyorum düşük tehlikesi yok kese iyi yerde demişti sizce gidimmiİyiyi düşün, kötüyü çıkar aklından. Kafanı başka şeylerle oyala, bunu düşünme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?