Alacağım randevum var. Ama ilaç kullandırırsa sütü kesmem gerekecek onu da istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.Bir psikolojik destek mi alsan?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alacağım randevum var. Ama ilaç kullandırırsa sütü kesmem gerekecek onu da istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.Bir psikolojik destek mi alsan?
Benimkinin kilosu 3315 idi ama 3000 e kadar düşmüştü. 1.ayda da az dedi 2.ayda da şimdi yine aynı. Yani kilo alıyor tabi ama azmış doktoruma göre ki bence normal çocuk işte.
Benimki emmiyor. Sağıp veriyorum. 600 cc kadar içiyor günde. Benden 750 cc ye kadar süt çıkıyor. Fazlasını buzluğa atıyordum içsin onu diyor. İçmiyor işte ama. Diliyle dışarı itiyor ve zorla beslemek çok yanlış diyor kitaplar. İleride obez olurmuş. Gündüz 2 saatte 1 besleniyor. Gece bazen 4 e çıkıyor. İşte gündüz 1,5 saatte 1 gibi dene dedi. Hiç de içimden gelmiyor ama. Görseniz bacaklar boğum boğum. Göbeği benimkiyle yarışır. Yani hiç cılız çocuk gibi de deği
Emzirme ile destekli ilaçlar var onlardan verirse kesmene gerek kalmaz. Belki ilaçsız halledersinizAlacağım randevum var. Ama ilaç kullandırırsa sütü kesmem gerekecek onu da istemiyorum. Ne yapacağımı şaşırdım.
İnşallah her şey bir an önce normale döner.Emzirme ile destekli ilaçlar var onlardan verirse kesmene gerek kalmaz. Belki ilaçsız halledersiniz
Benim bebeğimde yapıyor aynısını gazdan oluyormuş. İnternet adamın psikolojisini bozuyorArkadaşlarım selam tekrar7 nisanda doğum yaptım bebeğim 1,5 aylık. Şuan kafasını tutabiliyor sağa sola çeviriyor. Fakat sırt üstü yatırdığımda kafasını sağ veya sola yatırıp yukarı bakıyor karnını öne çekiyor. Yani yay gibi geriliyor sürekli kafası geride ve yukarıya bakıyor. Doktora götürdüm reflü hareketi olduğunu söyledi. Fakat internette araştırdım çok kötü şeylerde yazıyor böyle yapan ve sağlıklı olanlar da var acaba sizlerden yaşayan var mı?
Ama geç yapıncada insan bir sorun mı var acaba diye endişeye kapılıyoray hiç heves etmeyin ben etmiyordum vallaherşeyi geç yapması daha güzel inanın ikinci çocuk tecrübesiyle söylüyorum
![]()
Benim bebeğimde öyle. Hatta kucapımıza aldığımız da bile top gibi kıvrılıyor geriye doğru. Doktora sordum gaz sancısı oldupunda ypar dedi. Nitekim normal günlerde gazı olmadığında yapmıyor. SP olduğunda bir elini bir ayağını diğerlerine göre daha çok kullanıyor boynunu tutamıyor yada geç tutuyormuş. Aşırı gergin olması yine gazdan oluyor aslında. Çıkartmak için kendini sıkıyor çünkü. Benim bebeğimde başını bilinçli olarak hep aşağı aşağı tutuyor. Oturmaya çalışıyor gibi. Mesela bebeğiniz karın üstü durduğunda napıuor?Benim bebeğim de tam olarak tarif ettiğiniz gibi ve su an 1 bucuk aylik. Celepral palsi falam olabilir diye bir endişem var. Hatta kafasını sureklk yukari bakiyor diye fizik tedavi uzmanina goturduk boynumda eğrilik var diye. Doktor hipertoni de olabilir norolog görsün dedi. Ama asiri gazi varken bu durumda hep. Genelde de aşırı gazi var. Bazen gazi yokken normale dönüyor. Su an bebeğiniz nasil durumda?
Internetten bakınca çok kotu seyler okudum uykum kaçtı canim cok sikildi. Doktorunuz size ne dedi?
Basini tutuyor cok sukur bebek. Benim iki eli de ayaklari da surekli kipir kipir anlamis degilim ki. Fizik tedaviye gittigimizde de yemek yemislerdi. Cocuk kivril kivril durdu. Fixik tedavi uzmani hipertoni olabilir nöroloji görsün diyince panik oldum ben de. Bugun sabah baktığımda keyfi yerinde gibiydi elleri ayakları yine kipir kipirdi ama geriye dogru kivrilmadi. Karin ustu tutunca basini sağa sola çeviriyor ya da kaldırabiliyor. Onda bir sorun olduğunu sanmıyorum. Gevşeklik yok da gerginlik var sankiBenim bebeğimde öyle. Hatta kucapımıza aldığımız da bile top gibi kıvrılıyor geriye doğru. Doktora sordum gaz sancısı oldupunda ypar dedi. Nitekim normal günlerde gazı olmadığında yapmıyor. SP olduğunda bir elini bir ayağını diğerlerine göre daha çok kullanıyor boynunu tutamıyor yada geç tutuyormuş. Aşırı gergin olması yine gazdan oluyor aslında. Çıkartmak için kendini sıkıyor çünkü. Benim bebeğimde başını bilinçli olarak hep aşağı aşağı tutuyor. Oturmaya çalışıyor gibi. Mesela bebeğiniz karın üstü durduğunda napıuor?
Su an kaç kilo?
Boyu başı nasıl?Su an kaç kilo?
Boyu baş çevresi nasıl5335 gram. 3 aylık kız.
Onlar iyi. Yani normal. Boyu: 60 cm, baş çevresi: 40,5 cm. Onlar hep normal gitti ama kiloya az deyip duruyor doktor. Sinir ediyor beni.Boyu baş çevresi nasıl
Asel 4 aylık 5600 yeni oldu. Hiç takma aylık min 600 alsın yeterli. Gelişimi önemli olan. İstiyorlar ki tosun gibi olsun. Başka doktora git. Ben 4 ayda 7 doktor değiştim.5335 gram. 3 aylık kız.
Fitili çok önermiyor doktorlar. Bir süre sonra alışkanlık haline geliuormus tembellik oluyormuş. Dışarıdan müdahale olsun diye bekliyormuş vücut.Kizlar bebeği haftada bir ya da daha uzun sürede kaka yapanlar vardı sanki ,düzene girdi mi onlar ? Bizim ki bir aydan beri sıkıntılı .3-4 kere fitil kullanmak zorunda kaldık 1.5 ay içinde .3 aylık kontrolde doktora söyledim on gun kadar normal eğer çok zorlanirsa 7. Gün fitil atarsın dedi .ayrıca NBL probiyotik verdi .ama bu fitil atma durumu ne kadar üst üste olursa sıkıntı olur sormayı unuttum .bugün 7. Gün oldu .iki gün önce çok az kaka yapmıştı .demek ki kakasi yok olsa yapar dedim iki gün daha bekledim ama yapmadı .bugün fitil attık .normalde on dk icinde hmn yapardı .2-3 saat geçti yapmayınca yok demekki dedim ama sonra bı yaptı ki öyle böyle değil .kilosunu tartsam 1 kilo az çıkare şimdi bu kadar kaka yapan çocuk bir hafta kaka yapmasa normal derim ben .resmen kısır döngüye girdik .aslında kaka yapmaya bile uğraşmıyor çocuk ama yapmadıkça da çok gazi oluyor ve gazi da baya kötü kokmaya başlıyor gün uzadıkça .var mı bizimki gbi kaka tutan çocuk .
Boşversene o zaman sanki doktora almıyor ya kiloyuOnlar iyi. Yani normal. Boyu: 60 cm, baş çevresi: 40,5 cm. Onlar hep normal gitti ama kiloya az deyip duruyor doktor. Sinir ediyor beni.
E ama mecbur atıyoruz .kaç gün atmicaz ki .hadi on gün bekleyeyim desem doktora gitsem o da lavman yapicak .yada fitil at dicek .probiyotik işe yarar belki bir hafta oldu baslayali. Bnde fitil atmak istemiyorum ama çok uzun süre yapmıyor popsunu uyarıyoruz yine aynı yapmıyorFitili çok önermiyor doktorlar. Bir süre sonra alışkanlık haline geliuormus tembellik oluyormuş. Dışarıdan müdahale olsun diye bekliyormuş vücut.
E ama mecbur atıyoruz .kaç gün atmicaz ki .hadi on gün bekleyeyim desem doktora gitsem o da lavman yapicak .yada fitil at dicek .probiyotik işe yarar belki bir hafta oldu baslayali. Bnde fitil atmak istemiyorum ama çok uzun süre yapmıyor popsunu uyarıyoruz yine aynı yapmıyor
Verdik ya onu da verdik gergin bı çay kaşığı ama tık yokÇay kaşığı ile zeytinyağı vermeyi denediniz mi? Benim kızım da 3 gün yapmayınca doktorum bunu önerdi ve akşamına yaptı. Belki işe yarar.