Kızlar bu sabah kontrole gittim ikizmiş benim hamileliğim ama ne yazıkki ikiisininde kalbi atmıyor. Birisinin yeni durmuş günüyle uyumlu ama atmıyor. Yarın sabah gel dedi doktorum. Öğlenden sonra son bir şansımı başka doktorda denicem oda yok derse sonlandırılcak gebeliğim. Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıcakla geçirin bu süreci inşallah dualarımdasınız
Kızlar geldimmm minik büyümüşş elleri ayakları tomurcuk tomurcuk çıkmış Çok şükür herşey yolunda.
sadece kesenin arkasında ufak bi kanama alanı gördü doktor. Keseye göre çok küçük hiç korkma ama progestana başlayalım dedi. Bizden haberler bu kadar
Kızlar selam benim 15 gün önce tshım 6 çıkmıştı dün test verdim sonuç 3,16. Bu durumu yaşayan oldu mu 3,16 değeri ile ilaç veriyorlar mı Eki Görüntüle 2894412
Kızlar geldimmm minik büyümüşş elleri ayakları tomurcuk tomurcuk çıkmış Çok şükür herşey yolunda.
sadece kesenin arkasında ufak bi kanama alanı gördü doktor. Keseye göre çok küçük hiç korkma ama progestana başlayalım dedi. Bizden haberler bu kadar
Kanaman yoğun adet kanaması gibi mi yoksa hafif noktacık tarzında mı? Hafifse eğer sorun olmuyor diyr biliyorum yine en iyisini doktorlsr bilir tabi ama bana öyle demişti kendi doktorum. Eğer mümkünse, hicbir ev isi vs yapmadan yatarak dinlenmeye çalış.
Umarım herşey yolundadır canım hep iyi düşünmeye çalışmamız gerekiyo
çok teşekkür ederim kızlar güzel dilekleriniz için. Bilmiyorum anlamadı sanırım daha önce kanama alanı var demişti belki o dediği yer yeni keseydi. Zaten birisi çok küçük daha kesesi de bebekte. Diğeri kocaman bebek olmuş tam günüylede uyumlu çıkıyor ama malesef atmadı kalbi. Ayrıntılı ultrasona çektirdi doktorum ama yok. Son kez şansımı bir doktorda daha denicem. İnşallah bir mucize olur ama hiç umudum yok
Gözün aydın canım inşaallah sağlıkla büyür kuzucuğun bende 2 hafta sonra gidecektim ama randevu almak zorunda kaldım idrar yolların da enfeksiyon var gibi. Özel sağlıktan hülya ayıktan görmüşsündür ismini
Gözün aydın canım inşaallah sağlıkla büyür kuzucuğun bende 2 hafta sonra gidecektim ama randevu almak zorunda kaldım idrar yolların da enfeksiyon var gibi. Özel sağlıktan hülya ayıktan görmüşsündür ismini
Teşekkür ederiinDuydum canım evet onu da. İnşallah bir sorun olmaz. İlk hamileliğimde benim de çıkmıştı 2-3 defa enfeksiyon. Tek dozluk şaseyle geçmişti
Canım benim de günü gününü tutmuyor bi çok acıyor bi sadece hafif bi ağrı oluyor bende geçip belirtiler kaybolacak diye çok korkuyorum ama bi süre sonra azalıyormuş o hasaslık arkadaşlarımın dediğine göre