2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar benim göğüslerim bi ara dokunamıyordum sanki yavaş yavaş geçiyor sizdede böyle oldumu normalmi sizce yoksa hormonlar düşüştemi
Vala ben şuan dokunamiyorum ucuna. Afedersiniz sutyensiz gecelik ya da elbise giyince kumaş bile acıtıyor.

Allahtan umit kesilmez. Insallah baska bir doktor iyi seyler soyleyecek.

Kızlar selam benim 15 gün önce tshım 6 çıkmıştı dün test verdim sonuç 3,16. Bu durumu yaşayan oldu mu 3,16 değeri ile ilaç veriyorlar mı

Hoşgeldiiiiin ve gözün aydıııın Allah o elleri ayakları öpmeyi koklamaya nasip etsin sağlık sıhhatle

oyyy yesinler onuuu maşallahh maşallahhh darısı başımıza olsuun

Arkadaşlar çalışanlar var mı? Ben 2 gündür çok zorlanıyorum halsizlik var uyumak istiyorum masaya başımı koyarak
ben de aynı durumdayım. halsizlik uyku hali sürekli. sıcaklarda yolda git gel yapmak çok zor oluyor.

İçim rahat etmedi hastaneye geldik bodrumdaki Acıbadem’e .. kalp atışı duyulmadı. Görüntü doktorun hoşuna gitmedi genetik inceleme yapalım dedi. Pazartesi kürtaj olacağım . Herkese sağlıklı gebelikler dilerim ..

Hakkında hayırlısı olsun Canım Rabbim sağlıklı evlat nasip eylesin

Gözün aydın canım inşaallah sağlıkla büyür kuzucuğun bende 2 hafta sonra gidecektim ama randevu almak zorunda kaldım idrar yolların da enfeksiyon var gibi. Özel sağlıktan hülya ayıktan görmüşsündür ismini

Önceden duymuşmuydun canım başka doktora gitmeyi düşünmüyor musun keisn mi kürtaj çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum

Teşekkür ederiinDuydum canım evet onu da. İnşallah bir sorun olmaz. İlk hamileliğimde benim de çıkmıştı 2-3 defa enfeksiyon. Tek dozluk şaseyle geçmişti

Kızlar benim göğüslerim bi ara dokunamıyordum sanki yavaş yavaş geçiyor sizdede böyle oldumu normalmi sizce yoksa hormonlar düşüştemi
Canım benim de günü gününü tutmuyor bi çok acıyor bi sadece hafif bi ağrı oluyor bende geçip belirtiler kaybolacak diye çok korkuyorum ama bi süre sonra azalıyormuş o hasaslık arkadaşlarımın dediğine göre

Geçmiş olsun canım ya keşke başka bir doktota daha görünseydin bazen makinelerden kaynaklı sıkıntı çıkabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…