Bizimki öyleydi 3ay bitince düzeldi.Dr.a sorduğumda metabolizması hızlı dedi.2farkli dr.a gittik.Hic bisey çıkmadı.Ama tabi bu kg alımını etkiledi.Günde 3 4 kaka yapan var mı yapmayanı bol da
Böylesi de garip değil mi ya yediğini çıkarıyor tutmuyo vücudu ne zaman azalacak bunlar bağırsakları mı oturmadı ki daha kafamda deli sorular
Bizim de öyleydi son 15-20 gündür günde 1 yada 2 kez yapıyorGünde 3 4 kaka yapan var mı yapmayanı bol da
Böylesi de garip değil mi ya yediğini çıkarıyor tutmuyo vücudu ne zaman azalacak bunlar bağırsakları mı oturmadı ki daha kafamda deli sorular
Kendi yaptığında sert degılse kaka normal dıyor dr lar ama stresli bir süreç sizi anlıyorumEvet anne sütü sadece
biz. bazen 5’i falan buluyorGünde 3 4 kaka yapan var mı yapmayanı bol da
Kız biraz da bize yollayın kaka .valla bnm kız da sürekli yapardı .şimdi 4 yaşında yine günde 2-3 yapar .bu niye yapmıyor anlamadim .dün 7. günün sonunda fitil attık 1 kilo zayıfladı resmen yaptığı kakaylabiz. bazen 5’i falan buluyorönsüt alımı fazla oldugunda da dışkılama fazla olurmuş. buna dikkat edeli azaldı sanki. her gün 1 kez genelde sabah kalktıgında tamamen bi bosaltıyor fazlaca sonrakiler artçı gibi
ah keşkee. herkesi düz günde 2 yapardık ne güzel dertli bebe kalmazdıKız biraz da bize yollayın kaka .valla bnm kız da sürekli yapardı .şimdi 4 yaşında yine günde 2-3 yapar .bu niye yapmıyor anlamadim .dün 7. günün sonunda fitil attık 1 kilo zayıfladı resmen yaptığı kakaylao kadar kaka yaptıktan sonra bugün yapmadı tabi .
Benim bebeğim de günden bikaç kere yapıyor. Ama bir sorun olduğunu düşünmüyorum. İshal gibi değil çünkü.Günde 3 4 kaka yapan var mı yapmayanı bol da
Ben babyjem in portatif mama sandalyesinden aldım şimdilik ama o oturak şeklinde olan. Bunu ben sağa sola götürürüm, dışarda banyoda falan kullanırız diye aldım. Daha gelmedi kargoda. Ama mama sandalyesini ben de önceden almak istiyorum. Bir de bebekleriniz oturmaya çalışıyor mu ben hacıyatmaz minderi gibi bir minder aldım. Bebeğim oturmaya çalışıyor diye.Kızlar mama sandalyesi tavsiyesi verebilir misiniz şimdiden bakmaya başladım siz ne yaptınız
Evet kafasını öne doğru itiyor sürekli portatif olandan almayı düşünüyordum ama önü tepsili olsun istiyorumBen babyjem in portatif mama sandalyesinden aldım şimdilik ama o oturak şeklinde olan. Bunu ben sağa sola götürürüm, dışarda banyoda falan kullanırız diye aldım. Daha gelmedi kargoda. Ama mama sandalyesini ben de önceden almak istiyorum. Bir de bebekleriniz oturmaya çalışıyor mu ben hacıyatmaz minderi gibi bir minder aldım. Bebeğim oturmaya çalışıyor diye.
Aaa benimkide alerjik boynunda pişik gibi oldu yoksa duttan mıAlerjik bebeler varsa kuru dut cortlattı bizi haberiniz olsunn xhdjkd
Bebek egzeması çıktı gerçi süt alerjisi değilmiş ama alerjik her şey egzrmayı tetiklermiş her tarafı manyak gibi kızarıyo şişiyo çocuğun
Evet bebeğim 3 aylık ve kucağımda yerde her yerde boynunu karnına doğru itiyor. Ayağımda sallarken kalkıyor resmen oturmak içinBen babyjem in portatif mama sandalyesinden aldım şimdilik ama o oturak şeklinde olan. Bunu ben sağa sola götürürüm, dışarda banyoda falan kullanırız diye aldım. Daha gelmedi kargoda. Ama mama sandalyesini ben de önceden almak istiyorum. Bir de bebekleriniz oturmaya çalışıyor mu ben hacıyatmaz minderi gibi bir minder aldım. Bebeğim oturmaya çalışıyor diye.
Bebeler oturmaya kalkmaya hevesliEvet bebeğim 3 aylık ve kucağımda yerde her yerde boynunu karnına doğru itiyor. Ayağımda sallarken kalkıyor resmen oturmak için
Oturtuyor musunuzBebeler oturmaya kalkmaya hevesli
Benimki de baya doğruluyor ayağımda sallarken
yere ne seriyorsunuz. yumuşak bişey olmamalı değilmiBugün ilk kez benim sıpa sırt üstü den yüz üstü döndütam bir aydır uğraşıyor .ilk zamanlar çok uğraştı sonra baktı kolunu kurtarip dönemiyor arada sırada deneme yaptı ama uğraşmadi. Bugün mutfağa gittim iki dk iş yaptım geri bı döndüm baktım yerde dönmüş .ablasına sordum o da cevirmemis (bı kere çevirip bizi kandirmisti )sonra geri çevirdim bı daha döndü akşam sekizden beri 5-6 kez döndü galiba
Yok henüz erkenOturtuyor musunuz
Valla şuan hava sıcak direk halının üstündeyere ne seriyorsunuz. yumuşak bişey olmamalı değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?