2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
çok çok geçmiş olsun

Önceden duymuşmuydun canım başka doktora gitmeyi düşünmüyor musun keisn mi kürtaj çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum
Kendi doktorum İstanbul’da . Onunla da konuştular. Doktorum temizlensin dedi eşime. Plasenta görüntüsünü beğenmedi bu doktor. Genetik inceleme yapılacak

Geçmiş olsun canım ya keşke başka bir doktota daha görünseydin bazen makinelerden kaynaklı sıkıntı çıkabiliyor
Son gittiğimizde de kalp atışları zayıftı. İki kez dinledi hiç tepki yoktu. Kanama alanı da fazla dedi. Acıbadem e geldim özellikle başka polikliniğe gitmedik

Ayyy bebiskoya bak ya masallah en son ne zaman doktora gitmistin. Kisa surede cok buyuyomus dimi
Çok geçmiş olsun kuzum. Herşey Allahtan. İnşallah en kısa zamanda en hayırlısı yeniden bebis sahibi olursun

Ayyy bebiskoya bak ya masallah en son ne zaman doktora gitmistin. Kisa surede cok buyuyomus dimi

Çok geçmiş olsun kuzum. Herşey Allahtan. İnşallah en kısa zamanda en hayırlısı yeniden bebis sahibi olursun
Amin.. kısmet. Bu ikinci düşük bakalım altından ne çıkacak.

Çoook üzüldüm umarım doktor yanılır ve ikisininde kalbi duyulur canım dualarım seninlee

Kendi doktorum İstanbul’da . Onunla da konuştular. Doktorum temizlensin dedi eşime. Plasenta görüntüsünü beğenmedi bu doktor. Genetik inceleme yapılacak
Rabbim yardımcın olsun canım 4 sonuçsuz gebelik geçirdim seni çok iyi anlıyorum umarım yanılmadır değilsede üzülme yine olur herşeyin bir vakti var napalım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin

Rabbim yardımcın olsun canım 4 sonuçsuz gebelik geçirdim seni çok iyi anlıyorum umarım yanılmadır değilsede üzülme yine olur herşeyin bir vakti var napalım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin
Amin canım sağol. İnşallah sende sağlıkla alırsın kucağına ..
Doğal yolla gebe kalıp kısa sürede gebelik sonlanıyor. İlk kez kürtaj deneyimi yaşayacağım

Amin canım sağol. İnşallah sende sağlıkla alırsın kucağına ..
Doğal yolla gebe kalıp kısa sürede gebelik sonlanıyor. İlk kez kürtaj deneyimi yaşayacağım
Benimde malesef canım hepsi kendiliğnden oldu şuankide tutacakmı bilmyrm 8 haftadayım hayla net birşey yok ortada çok üzgünüm

İlk 7ci hafta da ve 8ci hafta da iki kere duyduk
Öncesinde duymuşmuydun yani gitmişmiydin ben çok farklı bir durumdayım 8 haftalığım ve ultrason da küçük görünüyor bebekte tam net belli olmuyor birşey var ama tam net belli değil kese boşta diyemem haftaya gel dedi umutlanmalımıyım olumsuza hazrlamalımıyım bilmiyorum

Kızlar benim göğüslerim bi ara dokunamıyordum sanki yavaş yavaş geçiyor sizdede böyle oldumu normalmi sizce yoksa hormonlar düşüştemi
Bende de öyleydi hatta hamilelik şüphem göğüs ağrısı ile oluştu. Benim de ağrılar azaldi

Kızlar bu anti olanlar neden pozitif anlamadım zaten idrarda lökasit çıktı onun için pazartesi gidicem doktora bunuda sorucam ama merak ettim bilen var mı aranızda ?

Eklentiler

• Screenshot_2021-07-30-15-58-49-21_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_2021-07-30-15-58-39-17_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…