Canım benim de günü gününü tutmuyor bi çok acıyor bi sadece hafif bi ağrı oluyor bende geçip belirtiler kaybolacak diye çok korkuyorum ama bi süre sonra azalıyormuş o hasaslık arkadaşlarımın dediğine göre
Kendi doktorum İstanbul’da . Onunla da konuştular. Doktorum temizlensin dedi eşime. Plasenta görüntüsünü beğenmedi bu doktor. Genetik inceleme yapılacak
Son gittiğimizde de kalp atışları zayıftı. İki kez dinledi hiç tepki yoktu. Kanama alanı da fazla dedi. Acıbadem e geldim özellikle başka polikliniğe gitmedik
Kızlar geldimmm minik büyümüşş elleri ayakları tomurcuk tomurcuk çıkmış Çok şükür herşey yolunda.
sadece kesenin arkasında ufak bi kanama alanı gördü doktor. Keseye göre çok küçük hiç korkma ama progestana başlayalım dedi. Bizden haberler bu kadar
Kızlar bu sabah kontrole gittim ikizmiş benim hamileliğim ama ne yazıkki ikiisininde kalbi atmıyor. Birisinin yeni durmuş günüyle uyumlu ama atmıyor. Yarın sabah gel dedi doktorum. Öğlenden sonra son bir şansımı başka doktorda denicem oda yok derse sonlandırılcak gebeliğim. Hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum sağlıcakla geçirin bu süreci inşallah dualarımdasınız
Kendi doktorum İstanbul’da . Onunla da konuştular. Doktorum temizlensin dedi eşime. Plasenta görüntüsünü beğenmedi bu doktor. Genetik inceleme yapılacak
Rabbim yardımcın olsun canım 4 sonuçsuz gebelik geçirdim seni çok iyi anlıyorum umarım yanılmadır değilsede üzülme yine olur herşeyin bir vakti var napalım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin
Rabbim yardımcın olsun canım 4 sonuçsuz gebelik geçirdim seni çok iyi anlıyorum umarım yanılmadır değilsede üzülme yine olur herşeyin bir vakti var napalım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin
Amin canım sağol. İnşallah sende sağlıkla alırsın kucağına ..
Doğal yolla gebe kalıp kısa sürede gebelik sonlanıyor. İlk kez kürtaj deneyimi yaşayacağım
Doğal yolla gebe kalıp kısa sürede gebelik sonlanıyor. İlk kez kürtaj deneyimi yaşayacağım
Mecbur 9cu hafta da tekrar rendevu aldım enfeksiyon var gibi idrar yollarım da tedavi hamileliği olunca daha stresliyim omyğzden doktor kontrollerine sık gideceğim sanırım
Öncesinde duymuşmuydun yani gitmişmiydin ben çok farklı bir durumdayım 8 haftalığım ve ultrason da küçük görünüyor bebekte tam net belli olmuyor birşey var ama tam net belli değil kese boşta diyemem haftaya gel dedi umutlanmalımıyım olumsuza hazrlamalımıyım bilmiyorum
Kızlar bu anti olanlar neden pozitif anlamadım zaten idrarda lökasit çıktı onun için pazartesi gidicem doktora bunuda sorucam ama merak ettim bilen var mı aranızda ?