2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Maşallah

Olumsuz olma , aynısını yaşadım çünkü kese düzensiz bir şekilde gözüktü ve bebek yoktu boş gebelik mi dedim sanmıyorum ama haftaya gel dedi o zaman belli olur haftaya gittiğimde kalp hareketleri başlamış ne hızlı ne yavaş normal dedi, kendimi çok kötüye hazırlamıstım duydugumda hiçbirşey hissedemedim mutlu olamamamıştım desem yeridir

Ben 6+5 te gitmiştim devlette doktor vajinal ultrason ile duymuştu
Devlette mi ogretmensiniz?Ben de öğretmenim acaba bu tarz pandemi gibi durumlarda extra rapor hakkımız var mı biliyor musunuz?
Kızlar benim göğüslerim bi ara dokunamıyordum sanki yavaş yavaş geçiyor sizdede böyle oldumu normalmi sizce yoksa hormonlar düşüştemi
Benim de bir ara öyle oldu ama , hassasiyet artıp azalıyor zaman zaman bu da normalmiş bugünlerde yine azaldı ama dolgunluk hissi var artık
Gözünüz aydın çok sevindim,zamanlarimiz çok yakın 2 hafta önce gitmiştim doktorum 2 ya da 3 ü gibi tekrar gel dedi dayanamadim yarın gidicem inşallah çok merak ediyorum ne durumda arada aklıma kötü şeyler geliyor biz de güzel haberlerle çıkarız inşallah sizin gibi ve diğer tüm arkadaşlar da

Sanada dedimi çok küçük tutunmaya çalışıyor olabilir dedimi bana net varda yokta diyemem dedi

Son düzenleme:
Amin canım sağol. İnşallah sende sağlıkla alırsın kucağına ..
Doğal yolla gebe kalıp kısa sürede gebelik sonlanıyor. İlk kez kürtaj deneyimi yaşayacağım
Mart in 31 inde bende kürtaj oldum .inşallah sen olmazsın çok zor bi durum gerçekten.Hakkina hayırlısı inşallah canim

Sanada dedimi çok küçük tutunmaya çalışıyor olabilir dedimi bana net varda yokta diyemem dedi
Banada ikisinide diyemem tarzı konuştu ama yolk kesen varsa haftaya eminim güzel haberler alırsın, ben o hafta full yattım dinlendim sizde öyle yapın belirsizlik çok zor biliyorum ama sabredin dua edin , ben aynı zamanda meryem suresi+nas+felak suya okudum 7 gün boyunca içtim onunda şifasına inanıyorum. Güzel haberler alın İnşAllah

Kızlar sizin de içiniz bulanıyor mu ? Bulantı için ne yapıyorsunuz. ? Dünden beri çok aşırı olmasa da bulanıyor. Dün istifra edince rahatladım ama şimdi yine hafif var. Tatlı bir şeyler giyemiyorum sürekli acılı şeyler yiyorum iyi geliyor.

leblebi benim kurtarıcım oldu prilam dışında

8 Canım benim tedavi ile olduğu için günleri tutuyor ama burda çok arkadaş var yumurtlaması geç olmuş erken olmuş. O yüzden sakın umutsuzluğa kapılma ben ilk 5ci haftad a gittim kese vardı sadece bende sürekli tedirginim nisan da kimyasal gebeliğim var maalesef

Bunları biliyorum evet ama yinede markettekileri daha zararlı görüyorum galiba çok şükür bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım bundan sonrada yaşamam inşallah.

Kızlar bende ilk kez bugün gittim kontrole galiba Şubat doğumu olcak nasipse sezeryn olduğu için doktorum şubat sonu olur dedi. Cinsiyet tahmini için hangi haftalarda olmadı gerekiyordu

Eklentiler

• F7724AFA-429C-4636-B931-455937FCF85D.webp
    30 KB · Görüntüleme: 56
Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeğini kucağına alırsın

Kızlar benim göğüslerim bi ara dokunamıyordum sanki yavaş yavaş geçiyor sizdede böyle oldumu normalmi sizce yoksa hormonlar düşüştemi
Benim dün sağ göğsüm çok sızladı bütün gün geçmek bilmedi bugün de hiç bisey yok hormonlardan heralde
Gözün aydın
Kız gibi duruyor canim
Yaa teşekkür ederim hayırlısı inşallah

Amin canım Allah razı olsun yolk kesesi pazartesi görünmüştü

Dün ki değerim bu sabah tekrar verdim 998 olmuş,regli tarihime göre evet 5+2 filan olmadı gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…