- 3 Mayıs 2021
- 103
- 166
- 23
- 37
Çok geçmiş olsun canım rabbim korktuğumuza ugratmasinGeçmiş olsun canım ya keşke başka bir doktota daha görünseydin bazen makinelerden kaynaklı sıkıntı çıkabiliyor
Kız gibi duruyor canimKızlar benimkine de bakar mısınız 5+2 normal ultrason görüntüsü
MaşallahKızlar geldimmmminik büyümüşş elleri ayakları tomurcuk tomurcuk çıkmış Çok şükür herşey yolunda.
sadece kesenin arkasında ufak bi kanama alanı gördü doktor. Keseye göre çok küçük hiç korkma ama progestana başlayalım dedi. Bizden haberler bu kadar
Olumsuz olma , aynısını yaşadım çünkü kese düzensiz bir şekilde gözüktü ve bebek yoktu boş gebelik mi dedim sanmıyorum ama haftaya gel dedi o zaman belli olur haftaya gittiğimde kalp hareketleri başlamış ne hızlı ne yavaş normal dedi, kendimi çok kötüye hazırlamıstım duydugumda hiçbirşey hissedemedim mutlu olamamamıştım desem yeridirÖncesinde duymuşmuydun yani gitmişmiydin ben çok farklı bir durumdayım 8 haftalığım ve ultrason da küçük görünüyor bebekte tam net belli olmuyor birşey var ama tam net belli değil kese boşta diyemem haftaya gel dedi umutlanmalımıyım olumsuza hazrlamalımıyım bilmiyorum
Benimde 2 hafta geriden geliyor ama ben hayla görmedim6+1 de gördüm ama benim gebeliğim takvime göre ilerlemiyor 2 hafta geriden geliyor yani Takvime göre 8. Haftada görmüş oldum karışık
Ben 6+5 te gitmiştim devlette doktor vajinal ultrason ile duymuştuKonuşmanıza girdim birden kusura bakmayın :) bende yarın 6+1 olacam kalp atışı için gideceğim daha önce gittiğim de hcg 290 iken kese görünmemişti. Yarın keseyi görüp kalp atışını duymam mümkün mü
Devlette mi ogretmensiniz?Ben de öğretmenim acaba bu tarz pandemi gibi durumlarda extra rapor hakkımız var mı biliyor musunuz?Ben öğretmenim canım. Bu sene pandemi nedeniyle ara verme niyetindeyim. Varyant, varyant geliyorYaş da 36 ilk gebelik, daha risk almıyım diyorum. Sen de gebeliği atlatınca iş bakarsın zaten hamilelik de sorun çıkarıyor çoğu şirket
Benim de bir ara öyle oldu ama , hassasiyet artıp azalıyor zaman zaman bu da normalmiş bugünlerde yine azaldı ama dolgunluk hissi var artıkKızlar benim göğüslerim bi ara dokunamıyordum sanki yavaş yavaş geçiyor sizdede böyle oldumu normalmi sizce yoksa hormonlar düşüştemi
Gözünüz aydın çok sevindim,zamanlarimiz çok yakın 2 hafta önce gitmiştim doktorum 2 ya da 3 ü gibi tekrar gel dedi dayanamadim yarın gidicem inşallah çok merak ediyorum ne durumda arada aklıma kötü şeyler geliyorKızlar geldimmmminik büyümüşş elleri ayakları tomurcuk tomurcuk çıkmış Çok şükür herşey yolunda.
sadece kesenin arkasında ufak bi kanama alanı gördü doktor. Keseye göre çok küçük hiç korkma ama progestana başlayalım dedi. Bizden haberler bu kadar
Sanada dedimi çok küçük tutunmaya çalışıyor olabilir dedimi bana net varda yokta diyemem dediOlumsuz olma , aynısını yaşadım çünkü kese düzensiz bir şekilde gözüktü ve bebek yoktu boş gebelik mi dedim sanmıyorum ama haftaya gel dedi o zaman belli olur haftaya gittiğimde kalp hareketleri başlamış ne hızlı ne yavaş normal dedi, kendimi çok kötüye hazırlamıstım duydugumda hiçbirşey hissedemedim mutlu olamamamıştım desem yeridir
Mart in 31 inde bende kürtaj oldum .inşallah sen olmazsın çok zor bi durum gerçekten.Hakkina hayırlısı inşallah canimAmin canım sağol. İnşallah sende sağlıkla alırsın kucağına ..
Doğal yolla gebe kalıp kısa sürede gebelik sonlanıyor. İlk kez kürtaj deneyimi yaşayacağım
Banada ikisinide diyemem tarzı konuştu ama yolk kesen varsa haftaya eminim güzel haberler alırsın, ben o hafta full yattım dinlendim sizde öyle yapın belirsizlik çok zor biliyorum ama sabredin dua edin , ben aynı zamanda meryem suresi+nas+felak suya okudum 7 gün boyunca içtim onunda şifasına inanıyorum. Güzel haberler alın İnşAllahSanada dedimi çok küçük tutunmaya çalışıyor olabilir dedimi bana net varda yokta diyemem dedi
leblebi benim kurtarıcım oldu prilam dışındaKızlar sizin de içiniz bulanıyor mu ? Bulantı için ne yapıyorsunuz. ? Dünden beri çok aşırı olmasa da bulanıyor. Dün istifra edince rahatladım ama şimdi yine hafif var. Tatlı bir şeyler giyemiyorum sürekli acılı şeyler yiyorum iyi geliyor.
Canım benim tedavi ile olduğu için günleri tutuyor ama burda çok arkadaş var yumurtlaması geç olmuş erken olmuş. O yüzden sakın umutsuzluğa kapılma ben ilk 5ci haftad a gittim kese vardı sadece bende sürekli tedirginim nisan da kimyasal gebeliğim var maalesefÖncesinde duymuşmuydun yani gitmişmiydin ben çok farklı bir durumdayım 8 haftalığım ve ultrason da küçük görünüyor bebekte tam net belli olmuyor birşey var ama tam net belli değil kese boşta diyemem haftaya gel dedi umutlanmalımıyım olumsuza hazrlamalımıyım bilmiyorum
Bunları biliyorum evet ama yinede markettekileri daha zararlı görüyorum galiba çok şükür bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım bundan sonrada yaşamam inşallah.Süt,peynir,yoğurt ve tereyağının hepsi pastörize olması gerekli hamilelik döneminde yani daha doğrusu pastörize süt olmalı diğer saydıklarım. Evde çiğ sütü kaynatıp yaparken salmonella ve brucella bakterileri kalabiliyor. Bunlarda hamilelikte bebeği erken vücuttan atma diye tabir edilen olay oluyor. Öyle olduğu içinde bebekte yaşamıyor genellikle.
Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda sağlıklı bebeğini kucağına alırsınİçim rahat etmedi hastaneye geldik bodrumdaki Acıbadem’e .. kalp atışı duyulmadı. Görüntü doktorun hoşuna gitmedi genetik inceleme yapalım dedi. Pazartesi kürtaj olacağım. Herkese sağlıklı gebelikler dilerim ..
Benim dün sağ göğsüm çok sızladı bütün gün geçmek bilmedi bugün de hiç bisey yok hormonlardan heraldeKızlar benim göğüslerim bi ara dokunamıyordum sanki yavaş yavaş geçiyor sizdede böyle oldumu normalmi sizce yoksa hormonlar düşüştemi
Gözün aydınKızlar geldimmmminik büyümüşş elleri ayakları tomurcuk tomurcuk çıkmış Çok şükür herşey yolunda.
Yaa teşekkür ederimKız gibi duruyor canim
Amin canım Allah razı olsun yolk kesesi pazartesi görünmüştüBanada ikisinide diyemem tarzı konuştu ama yolk kesen varsa haftaya eminim güzel haberler alırsın, ben o hafta full yattım dinlendim sizde öyle yapın belirsizlik çok zor biliyorum ama sabredin dua edin , ben aynı zamanda meryem suresi+nas+felak suya okudum 7 gün boyunca içtim onunda şifasına inanıyorum. Güzel haberler alın İnşAllah
Çok geçmiş olsun canım. Allahım sağlıkla tekrarını yaşatsınKendi doktorum İstanbul’da . Onunla da konuştular. Doktorum temizlensin dedi eşime. Plasenta görüntüsünü beğenmedi bu doktor. Genetik inceleme yapılacak
Dün ki değerim bu sabah tekrar verdim 998 olmuş,regli tarihime göre evet 5+2 filan olmadı gerekiyorBenim değer 846 iken daha regl günüm 2 gün geçmişti profilinde 6 hafta yazıyor ama hiç sanmıyorum 6 haftalık olduğunu doktor daha iyi bilir tabi de beta 3 binlerdeyken doktor 5. hafta demişti seninki de heralde 4 haftadır 5 e gircektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?