2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar selam benim 15 gün önce tshım 6 çıkmıştı dün test verdim sonuç 3,16. Bu durumu yaşayan oldu mu 3,16 değeri ile ilaç veriyorlar mı Eki Görüntüle 2894412
merhaba ben temmuz başında yeni.öğrendiğimde gebeliği tsh ım 2.78di.ama saglik ocaginda yaptirdim. ay sonunda dr dediki 2.5 ustune ilac veririz ama saglikocagi bazen yuksek sonuc.cikariyor birda burda bakalim dedi.medicanada . orda da 1.01 çıktı. kendi.kendine benimde düştü anlamadım. dr un ilaç verebilir .ama zararlı bir.ilaç değil bildiğim kadarıyla .almamak daha kötü

Ya sorma ovulasyon takibi yapmış mıydınn benim son regle göre 10. haftaya doğru koşmam lazım da gerideyim çok uzun sürdü döngüüm ondann
Yok yapmamıştım,ama geç döllenme de olabilir bir önce ki hamileliğim de de böyle geriden gelmişti

Ayyy bebiskoya bak ya masallah en son ne zaman doktora gitmistin. Kisa surede cok buyuyomus dimi

Çok geçmiş olsun kuzum. Herşey Allahtan. İnşallah en kısa zamanda en hayırlısı yeniden bebis sahibi olursun
En son tam 3 hafta önce gitmiştim noktaydı daha inanılmaz hızlı büyüyorlar biz ayılıp bayılırken onlar da içerde uğraşta

En son tam 3 hafta önce gitmiştim noktaydı daha inanılmaz hızlı büyüyorlar biz ayılıp bayılırken onlar da içerde uğraşta
karından baktı dimi cicim yarın doktor yine vajinama yönelirse lütfen artık durun diyeyim en azındna bir karnımdan görmeyi denese diye

Evet benim de ilk baktırdığım yer sağlık ocağı sanırım hatalı çıktı, ben yine göstereyim o zaman kadın doğumcu ilaç veremiyor değil mi

Evet benim de ilk baktırdığım yer sağlık ocağı sanırım hatalı çıktı, ben yine göstereyim o zaman kadın doğumcu ilaç veremiyor değil mi
veriyor kadın doğumcu. ama bazen incelenmesi için endokrin doktoruna yönlendirebiliyorlar. erteleme mutlaka danış

Yarın kan sulandırıcı için rapor çıkartacağım.hemde bebişi görücez. 7+6 olmuş olucak.geçen sene 7+3 te kaybetmiştim. içim çok tedirgin. inşallah herşey yolundadır

Yarın kan sulandırıcı için rapor çıkartacağım.hemde bebişi görücez. 7+6 olmuş olucak.geçen sene 7+3 te kaybetmiştim. içim çok tedirgin. inşallah herşey yolundadır
kaçta yarın randevunn umarım güzel haberlerle çıkarız doktorun odasındann içimizi ferah tutalımm

Kızlar selam benim 15 gün önce tshım 6 çıkmıştı dün test verdim sonuç 3,16. Bu durumu yaşayan oldu mu 3,16 değeri ile ilaç veriyorlar mı Eki Görüntüle 2894412
11 haziranda 2.78 çıkmışti tsh çarşamba günü 1.59 a düşmüş ikiside aynı sağlık ocağı aynı labaratuar risk görürse özelde test yaptırması isteyebilir ama 6 da vermediyse ne güzel düşmüş diyip şuan ilaç vermez bence

karından baktı dimi cicim yarın doktor yine vajinama yönelirse lütfen artık durun diyeyim en azındna bir karnımdan görmeyi denese diye
Evet kuzum karından baktı zaten büyüdüler ya rahat görünüyorlar artık. Senin de bu sefer karından bakar

Icinizi ferah tutun İnşallah iyidir bebişler yarında güzel haberler alırız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…