2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
En son tam 3 hafta önce gitmiştim noktaydı daha inanılmaz hızlı büyüyorlar biz ayılıp bayılırken onlar da içerde uğraşta
Ahahha çok güldüm evet bende en son gördüğümde nokta kadardı, ben 2 hafta sonra gitcem bakalım inşallah benim bebisim de büyümüş olur
Buda benim kese kızlar içindeki yolk kesesi.. Ama sağ sol muhabbeti varya. Benim kızımda bebek soldaydı.. Komşumun oğlu sağdaydı. Karından ultrasonla
Yolk kesesi ne ben anlamiyorum goremiyorum da

Buda benim kese kızlar içindeki yolk kesesi.. Ama sağ sol muhabbeti varya. Benim kızımda bebek soldaydı.. Komşumun oğlu sağdaydı. Karından ultrasonla
Maşallah.Benimde oğlum kesenin solundaydi.Karindan ultrasonda.Bu galiba bebeğe göre değişiyor.Kaybettigim bebeğim kızdı.O da tam ortadaydı.

Benimde malesef canım hepsi kendiliğnden oldu şuankide tutacakmı bilmyrm 8 haftadayım hayla net birşey yok ortada çok üzgünüm
İnşallah bu sefer alırsın kucağına. Endişelerini iyi anlıyorum.. inceleme yapılmadı mı hiç? 4 kez düşük tekrarlanmasında bakılması lazım

Mart in 31 inde bende kürtaj oldum .inşallah sen olmazsın çok zor bi durum gerçekten.Hakkina hayırlısı inşallah canim
Pazartesi 15.30 kürtaj olacağım. Bekleyebilirsiniz de dedi ama ben bir an önce temizlensin istiyorum. Tatilim rezil oldu . İnşallah sıkıntısız ve hızlı bir işlem olur

Pazartesi 15.30 kürtaj olacağım. Bekleyebilirsiniz de dedi ama ben bir an önce temizlensin istiyorum. Tatilim rezil oldu . İnşallah sıkıntısız ve hızlı bir işlem olur
Rabbim en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallah.Ozellikle kadınlar için çok zor bi süreç.Bende 13haftalikti bebeğim kalbi durduğu için kürtaj olmuştum.bu haftalarda bebeğin kalbi duruyorsa kromozom bozukluğu oluyor bebekte.Ki bu çok daha zor.Kendine çok dikkat et.Anestezi olunca çok kısa süren ve agrisiz bi işlem oluyor.Allah yardımcın olsun.Dualarimiz seninle.

79
E elifim 6 22.03.2022 mersin

Sağol canım amin. Doktor da plasentayı beğenmedi. Muhtemelen kromozomal brşey var dedi. Anneden 48 gelmiş olabilir gibi bir yorum yaptı ama ama sayıyı hatalı söylüyor olabilirim..

O
Sağol canım amin. Doktor da plasentayı beğenmedi. Muhtemelen kromozomal brşey var dedi. Anneden 48 gelmiş olabilir gibi bir yorum yaptı ama ama sayıyı hatalı söylüyor olabilirim..
O genetik teste belli oluyor canım.Anneden mi babadan mi aldığı fazla kromozomu.Bazen annede babada sorun yokken döllenme de bi hata olabiliyor.Ne olursa olsun Kendini üzme olurmu.Allah korusun ya bunu çok geç fark etseydiniz de sana bisey olsaydı.

6.haftada duyduğunu bilmiyordum. Belki diğer ikizinin kalbi atar mı acaba diye düşündüm.Hakkında hayırlısı olsun
Ben de 2 kere kürtaj oldum bu sene içinde. Uyutttukları için bir şey hissetmiyorsun. Ama sonrasında en az bir hafta kanama sürüyor, tatildeysen bunu göz önğnde bulundur.
Rabbim ikinizede bir dahakine sağlıklı gebelikler nasip etsin.

Ahahha çok güldüm evet bende en son gördüğümde nokta kadardı, ben 2 hafta sonra gitcem bakalım inşallah benim bebisim de büyümüş olur

Yolk kesesi ne ben anlamiyorum goremiyorum da
Sanırım bebekten önce görünen şey benfr tam bilmiyorum ama boşş gebelik ihtimali olmuyormuş sanırım

Bugün iğne olmaya çıktık . Sağlık ocağında iğne oldum eşim gitmek istiyor musun dedi bende gidelim dedim . İçim hiç rahat değildi çünkü kaç gündür. İncelemeye gönderecek doktor kürtaj ile. 2700 kürtaj 6500 genetik test . Bu tatil bize hem maddi hem manevi mahvetti

İnşallah bu sefer alırsın kucağına. Endişelerini iyi anlıyorum.. inceleme yapılmadı mı hiç? 4 kez düşük tekrarlanmasında bakılması lazım
Aminnn ecmain Genetik test yapıldı kan pıhtılaşması çıktı hamileliğimden once coraspin kullandım şimdide iğnesini kullanıyorum

Kanama olayını düşünemedim ben ya . Adama dedim bir de bana etkisi ne olacak diye. Yatıp istirahat edeceksem odada niye geldim buraya bir ton para verip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…