2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bebege yapilan test için biz 600tl verdik özelde.Eylul ayında.Kurtaja da 2200.Nerdeyse dogum gibi.Anne ve babaya yapılan testi üniversite hastanesinde yaptırdık.Bebekle ilgili sonuçlar çıktıktan sonra.Bunu bi ayrıntılı sor istersen canım.Cok fazla.

Çoook üzüldüm umarım doktor yanılır ve ikisininde kalbi duyulur canım dualarım seninlee

Yok kızlar malesef son gittiğim doktorda duyamadı kalp atışını yarın sonlandırıcaz gebeliği.
Hepinize çok güzel bir hamilelik diliyorum sağlıcaklar kucağınıza alın
ben biraz hesabımı kapatıcam genetik araştırmalara başlıcaz artık, kendinize iyi bakın.

Parazit açısından riskli çiğ et şarküteri ürünleri

Arkadaşlar çalışanlar var mı? Ben 2 gündür çok zorlanıyorum halsizlik var uyumak istiyorum masaya başımı koyarak
Ben çalışıyorum bayram tatilinde nasıl baslicam eve alıştım yatmaya uzanmaya derken iş yerinde daha iyi oldum sanki daha dinç hissediyorum.evde hep uyku uyuma halı hasta gibi hissediyordum.erken uyumaya calis canim uykunu alırsan daha enerjik hissedersin

Arkadaşlar az önce ultrasonda baktı doktor.. hiçbir şey göremedi. 8.haftamdayım.. böyle bişey olabilir mi? Kafede birşeyler iç mesanen dolsun tekrar bakalım dedi.. çok gerildim canım sıkıldı. Böyle bişey yaşayan oldu mu

Canım daha once keseni gormemis mıydın? Doktor mu soyledi 8 hafta oldugunu, yoksa son adete göre sen hesapliyosan belki geç döllenme olmuş olabilir ondan gözükmüyordur belki

Canım daha once keseni gormemis mıydın? Doktor mu soyledi 8 hafta oldugunu, yoksa son adete göre sen hesapliyosan belki geç döllenme olmuş olabilir ondan gözükmüyordur belki
4 hafta önce gelmiştik kese görünmüştü. 4 haftalık demişti ultrasonda bakıp. Ama şu an bişey görünmüyor

Gezmeye gidim diyorum düşük tehlikesi yok kese iyi yerde demişti sizce gidimmi
Dr risk yok dediyse 2 saatte bir mola vererek gezin. Ben 5haftalıkken başladım gezmeye, hala geziyorum ama dinlene dinlene.

Aynı doktora mı gittin canım acaba farklı cihaz olabilir mi ? Bir de sıkışık git bakalım inşallah güzel haberlerini alıcaz

Ahahha çok güldüm evet bende en son gördüğümde nokta kadardı, ben 2 hafta sonra gitcem bakalım inşallah benim bebisim de büyümüş olur

Yolk kesesi ne ben anlamiyorum goremiyorum da
Yolk cocugun beslemesini sağlayan bir kese diyilebilir o kese oluştuysa boş gebelik olmuyor

Aşılamadan beri temizlik yapmamıştım yorgunluktan ölüyorum dinlene dinlene de yapsan zormuş sizde böyle oluyor musunuz ??

Arkadaşlar çalışanlar var mı? Ben 2 gündür çok zorlanıyorum halsizlik var uyumak istiyorum masaya başımı koyarak
Aynen bende o durumdayim bide ben markette calisiyorum,cok sukur mal attirmiyorlar agir kaldirmiyorlar bana ama butun gun abartisiz 6,7 saat surekli ayakta kasadayim yogun bi magazada calisiyorum,orda calisan dedi bana hamilelik raporu alsana diye, ama bu sefer diger calisanlara haksizlik olur diye almiyom esimde bana kiziyo,bilmiyom bende

Başka birşeyler daha yazdı kağıda ama benim kafa gidikti hiç hatırlamıyorum detayları .. eşimde çok takılmıyor parasına zamanımız kısıtlı diye. Ayın 8 inde Hollanda’ya dönecek ben 10 gün daha ülkedeyim. O yüzden bir an önce halletmeye çalışıyoruz.

Canım su iç geçenlerde yiğeniminde başına böyle bişey geldi bebek susuz kalmış nerdeyse

Aynı doktora mı gittin canım acaba farklı cihaz olabilir mi ? Bir de sıkışık git bakalım inşallah güzel haberlerini alıcaz
Maalesef haftaya kürtaj olacakmış.. 8 haftalık olması gerekirken şu an 6 haftalık görünüyormuş.. kanama olmuş, gelişme 2 hafta önce durmuş.. çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…