Rota ikinci dozdanmı bahsediyorsunuz.keza 1.doza 320 ödedikRota 750, nimenrix 718, bexsero 906 olmuş
Güncel fiyatları su an böyle..Rota ikinci dozdanmı bahsediyorsunuz.keza 1.doza 320 ödedik
Rota aşısı 2 çeşitRota ikinci dozdanmı bahsediyorsunuz.keza 1.doza 320 ödedik
Biz aldık canım, soran arkadaşa bilmiyorum anlamında yazdımCanım ben baston kullanıyorum.ablasından kalan.ona aldığımız travel.dolayısıyla ana kucağı modundayız şu an ayından dolayı yatarak gezmeyi sevmıyo.bende bastona koyuyorum arkadan kademeli hafif oturur vaziyette etrafa bakarak gidince hoşuna gidiyor.yani tam oturmuyo .valla 2 buçuk aylıktan beri ara ara koydum baston puset e yapıcak bişey yok yatmayı sevmiyo ille dolanıcak.alıcaksan arkadan kademeli olandan al.iyi oluyo
Nimenrix ve bexsero ayni anda mi oluyorRota 750, nimenrix 718, bexsero 906 olmuş
Bazı doktorlar aynı anda yapıyormuş. Ama biz farklı yaptiricaz. Bugün asmdeki doktorum o kadar yormayalim vücudunu dedi.Nimenrix ve bexsero ayni anda mi oluyor
Biz rotarix yaptırdık 2 doz. 2 kere %25 zam geldi, bayramdan önceRota aşısı 2 çeşit
Biz rotateq olduk mesela 3 doz olacak 2-4-6 ay şeklinde
İlk doz 320 idi şimdi 420 oldu
6. Aya Allah büyük inşallah daha da artmaz fiyatlar
Yaa yanlış yazmışım pardon o arkadasa yazacaktımBiz aldık canım, soran arkadaşa bilmiyorum anlamında yazdımbizimki travel sistem galiba. puset de takılıyor ama arabanın kendi koltuk kısmı klasik fermuarlı travel değil. Oturmalı araba. Daha koymadık bebeği. Eşim tutturdu 6. aya kadar pusette kalacak diye Aslında çocuk destekle bayağı Bayağı oturuyor artık ama hadi pusette takılsın az daha bakalım
Yok canım uyku gerilemesinden dolayı bebisin sık sık uyanıyor . Bizimki de bir ara çok sık kalkardı destekli uyuyor . Ama atak haftası bitince eski düzenine döndü . Şimdi bi gece 12 de kalkar emmek için bir de 4 te . Sabah 6 zaten açılışYa bu gece uykuları beni bitirecek resmen 2-3 haftadır 2 saatte bir kalkiyo. Cok yoruluyorum. Uyku egitimci zimbirtilarini okudum. Destekle uyudugu icin bu kadar sık uyaniyomus hepsi ayni seyi yazmış. Evet emerek uyuyo ama emmeden nasi uyutucam. Her kalkisinda da emiyo mutluka yoksa uyumuyo ki bu da yanlismis. 4 aylık bebek gece maksimum 2 kere beslense yetermis. Valahi gözlerim aciyo uykusuzluktan. Aksam 9 da yatıp araliksiz 4-5 saat uyudugu gunler mazi oldu bi anda.
Kuzum şuanda atakta değiliz ama biz uyku gerilmesi mi diyosun? Ya zaten bizim bebiş herşeyi yaşıcak mutlaka aman diyim biseyi atlamasın. Uyku gerilemesi mi hemen orda biz, atak mı hemen orda bizYok canım uyku gerilemesinden dolayı bebisin sık sık uyanıyor . Bizimki de bir ara çok sık kalkardı destekli uyuyor . Ama atak haftası bitince eski düzenine döndü . Şimdi bi gece 12 de kalkar emmek için bir de 4 te . Sabah 6 zaten açılış
Evet canım 4.ayda uyku gerilemesi oluyor ve baya uzun sürüyor . Tabi her bebeğin süresi de farklı olur . Bizim şansımıza havalar da sıcakKuzum şuanda atakta değiliz ama biz uyku gerilmesi mi diyosun? Ya zaten bizim bebiş herşeyi yaşıcak mutlaka aman diyim biseyi atlamasın. Uyku gerilemesi mi hemen orda biz, atak mı hemen orda biz
150 gün ve sonrasında uyku eğitimi verilmeye başlanıyormuş.Memede mayişacak besigine koyacağız genelde pış pış pat yöntemi uygulanıyormuş, anne beşik yanında olacak ayrılmayacak odada bu yöntemle desteksiz uyumaya başlayacakYa bu gece uykuları beni bitirecek resmen 2-3 haftadır 2 saatte bir kalkiyo. Cok yoruluyorum. Uyku egitimci zimbirtilarini okudum. Destekle uyudugu icin bu kadar sık uyaniyomus hepsi ayni seyi yazmış. Evet emerek uyuyo ama emmeden nasi uyutucam. Her kalkisinda da emiyo mutluka yoksa uyumuyo ki bu da yanlismis. 4 aylık bebek gece maksimum 2 kere beslense yetermis. Valahi gözlerim aciyo uykusuzluktan. Aksam 9 da yatıp araliksiz 4-5 saat uyudugu gunler mazi oldu bi anda.
İnşallah görürüz o günleri150 gün ve sonrasında uyku eğitimi verilmeye başlanıyormuş.Memede mayişacak besigine koyacağız genelde pış pış pat yöntemi uygulanıyormuş, anne beşik yanında olacak ayrılmayacak odada bu yöntemle desteksiz uyumaya başlayacakkeşke yazdığım kadar kolay olsa ufaktan araştırmaya başladım bakalım detayı illa vardır ama.
2 saat uyuyorsa ne güzel biz 5..aydan sinra 30 dk da bir kalkar olduk kiminde emip uyuyo kiminde gozukapalı ağlıyor. Gecicek diye umut ediyoruzYa bu gece uykuları beni bitirecek resmen 2-3 haftadır 2 saatte bir kalkiyo. Cok yoruluyorum. Uyku egitimci zimbirtilarini okudum. Destekle uyudugu icin bu kadar sık uyaniyomus hepsi ayni seyi yazmış. Evet emerek uyuyo ama emmeden nasi uyutucam. Her kalkisinda da emiyo mutluka yoksa uyumuyo ki bu da yanlismis. 4 aylık bebek gece maksimum 2 kere beslense yetermis. Valahi gözlerim aciyo uykusuzluktan. Aksam 9 da yatıp araliksiz 4-5 saat uyudugu gunler mazi oldu bi anda.
Biz de tadimlara başladık.Muz ve kayısı yi çok sevdi.Muzlu yogurt tattık muzun hatrina biraz yedi
Sebze verdiniz mi? Benimki sebzeleri sevmedi sanki . İnşallah meyveleri seferBiz de tadimlara başladık.Muz ve kayısı yi çok sevdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?