2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Biz aldık canım, soran arkadaşa bilmiyorum anlamında yazdım bizimki travel sistem galiba. puset de takılıyor ama arabanın kendi koltuk kısmı klasik fermuarlı travel değil. Oturmalı araba. Daha koymadık bebeği. Eşim tutturdu 6. aya kadar pusette kalacak diye Aslında çocuk destekle bayağı Bayağı oturuyor artık ama hadi pusette takılsın az daha bakalım

Rota aşısı 2 çeşit
Biz rotateq olduk mesela 3 doz olacak 2-4-6 ay şeklinde
İlk doz 320 idi şimdi 420 oldu
6. Aya Allah büyük inşallah daha da artmaz fiyatlar
Biz rotarix yaptırdık 2 doz. 2 kere %25 zam geldi, bayramdan önce

Yaa yanlış yazmışım pardon o arkadasa yazacaktım evet oturuyorlar aslında çok kasmamalı yurt dışında oturtuyolar valla bu aylarda

Ya bu gece uykuları beni bitirecek resmen 2-3 haftadır 2 saatte bir kalkiyo. Cok yoruluyorum. Uyku egitimci zimbirtilarini okudum. Destekle uyudugu icin bu kadar sık uyaniyomus hepsi ayni seyi yazmış. Evet emerek uyuyo ama emmeden nasi uyutucam. Her kalkisinda da emiyo mutluka yoksa uyumuyo ki bu da yanlismis. 4 aylık bebek gece maksimum 2 kere beslense yetermis. Valahi gözlerim aciyo uykusuzluktan. Aksam 9 da yatıp araliksiz 4-5 saat uyudugu gunler mazi oldu bi anda.

Yok canım uyku gerilemesinden dolayı bebisin sık sık uyanıyor . Bizimki de bir ara çok sık kalkardı destekli uyuyor . Ama atak haftası bitince eski düzenine döndü . Şimdi bi gece 12 de kalkar emmek için bir de 4 te . Sabah 6 zaten açılış

Kuzum şuanda atakta değiliz ama biz uyku gerilmesi mi diyosun? Ya zaten bizim bebiş herşeyi yaşıcak mutlaka aman diyim biseyi atlamasın. Uyku gerilemesi mi hemen orda biz, atak mı hemen orda biz

Kuzum şuanda atakta değiliz ama biz uyku gerilmesi mi diyosun? Ya zaten bizim bebiş herşeyi yaşıcak mutlaka aman diyim biseyi atlamasın. Uyku gerilemesi mi hemen orda biz, atak mı hemen orda biz
Evet canım 4.ayda uyku gerilemesi oluyor ve baya uzun sürüyor . Tabi her bebeğin süresi de farklı olur . Bizim şansımıza havalar da sıcak

150 gün ve sonrasında uyku eğitimi verilmeye başlanıyormuş.Memede mayişacak besigine koyacağız genelde pış pış pat yöntemi uygulanıyormuş, anne beşik yanında olacak ayrılmayacak odada bu yöntemle desteksiz uyumaya başlayacak keşke yazdığım kadar kolay olsa ufaktan araştırmaya başladım bakalım detayı illa vardır ama.

İnşallah görürüz o günleri ben arada uyurken bırakıyorum bıraktığım gibi tepiniyor kolum da uyuyacakmış rezil rezil

2 saat uyuyorsa ne güzel biz 5..aydan sinra 30 dk da bir kalkar olduk kiminde emip uyuyo kiminde gozukapalı ağlıyor. Gecicek diye umut ediyoruz

Valla iki saatte bir uyanıyor diye isyan edenleri görüyorum bence şükredin.ilk çocuğumun gece kaç kez kalktığını sayamazdim.yani öyle koydun mu uyuyan çocuk nadirdir.memeyi bırakınca düzelir dediler.duzelmedi. taaa ki okula başlayana kadar Bence dilinizi ısırın.allah bugünleri izi aratmasın

Muzlu yogurt tattık muzun hatrina biraz yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…