Ben de az evvel öylesine tatlı patates verdim, ilgilenmedi bileSebze verdiniz mi? Benimki sebzeleri sevmedi sanki . İnşallah meyveleri sefer
Kabak ve patates verdim.Sevdi sanki.Sebze verdiniz mi? Benimki sebzeleri sevmedi sanki . İnşallah meyveleri sefer
Ya cok guzel ek gıdaBiz de tadimlara başladık.Muz ve kayısı yi çok sevdi.
Tatlı patatesi sevdi havuç sevmedi.Sebze verdiniz mi? Benimki sebzeleri sevmedi sanki . İnşallah meyveleri sefer
Aynenn daha küçükler çok fazla anlamıyorlar .Ben de az evvel öylesine tatlı patates verdim, ilgilenmedi bile
Ben ilk havuç verdim . İlk gün sevmişti ikinci gün istemedi . Üçüncü gün biraz daha fazla yedi ama ağzını ekşitiyordu . Sonra kabak denedim o gaz ve ishal yaptı o yüzden tekrar vermedim. 2 gündür de patates verdim yine ilk gün iyiydi 2. Gün yüzünü ekşittiKabak ve patates verdim.Sevdi sanki.
Aynı korku bende de varAynenn daha küçükler çok fazla anlamıyorlar .
Ben ilk havuç verdim . İlk gün sevmişti ikinci gün istemedi . Üçüncü gün biraz daha fazla yedi ama ağzını ekşitiyordu . Sonra kabak denedim o gaz ve ishal yaptı o yüzden tekrar vermedim. 2 gündür de patates verdim yine ilk gün iyiydi 2. Gün yüzünü ekşitti
O değilde ben yemek konusunda çok zor çocuktum. Annem beni zor büyüttü kadın Allah var heder oldu bana kilo aldırmak için inşallah benim oğlumda bana benzemez şu an tek korkum o
Ben zaten öylesine verdim. Eylülde başlayacağım. İlgisi yok daha :)Aynenn daha küçükler çok fazla anlamıyorlar .
Ben ilk havuç verdim . İlk gün sevmişti ikinci gün istemedi . Üçüncü gün biraz daha fazla yedi ama ağzını ekşitiyordu . Sonra kabak denedim o gaz ve ishal yaptı o yüzden tekrar vermedim. 2 gündür de patates verdim yine ilk gün iyiydi 2. Gün yüzünü ekşitti
O değilde ben yemek konusunda çok zor çocuktum. Annem beni zor büyüttü kadın Allah var heder oldu bana kilo aldırmak için inşallah benim oğlumda bana benzemez şu an tek korkum o
Kuzum tadimlar iki aya yakın sürüyor :)Kızlar, benim oğlan 21 martta doğdu. Eylül 1’de tadım şeklinde başlarım diyordum amA 21 ağustosta 5. Ayı doldurduğunda yavaştan başlasam mı sizce? Doyurmalık değil de işte 1 çay kaşığı yoğurt, bi ısırmalık kabak, 1 dil değdirmelik şeftali gibiböylece 6. Ayında yemeye direkt başlayabilir.
Biz oyle yaptik 5 aylik hergun olmasada taddiriyorum 6 da agirlik anne sutu olcak zaten . 12 agustosda 6 aylik olcaz.Kızlar, benim oğlan 21 martta doğdu. Eylül 1’de tadım şeklinde başlarım diyordum amA 21 ağustosta 5. Ayı doldurduğunda yavaştan başlasam mı sizce? Doyurmalık değil de işte 1 çay kaşığı yoğurt, bi ısırmalık kabak, 1 dil değdirmelik şeftali gibiböylece 6. Ayında yemeye direkt başlayabilir.
Karışık başlarım herhaldeKuzum tadimlar iki aya yakın sürüyor :)
Püre mi baslayacaksin, blw mi?
Blw diyorsan tam 6 ayını bekle bence.
ben oğlanı spaya götürüyorum, oranın sahibi bebek hemşiresi. 6 ay olmadan yavaştan başlayın tattırmaya, 6. ayda bebeğin gelişimi tamamlandığı için yeme ihtiyacı daha da artıyor ama tadım şu bu derken çocuk ihtiyacını Karşılayamıyor dedi. Aklıma yattı da dediği.Biz oyle yaptik 5 aylik hergun olmasada taddiriyorum 6 da agirlik anne sutu olcak zaten . 12 agustosda 6 aylik olcaz.
Benimki 3.ayda azaldı çilli bezler böyle doku dolu değildi.şimdi 4 buçuğa doğru gifiyo bu ay iyi gibi çişli bezler dolu dolu.arasa oluyo sanırım böyleKızlar ben de 25 martta erken doğum yapmıştım kızım 4 aylık oldu ve çişi azaldı her bezi çişli oluyor ama eskisi gibi dolu dolu değil mesela ayrıca memelerde de bariz yumuşama var 1 haftadır sizlerde de var mı bu tarz şeyler
günaydın, benim kızım doğduğundan beri yüzüstü uyuyor. sırtüstü uyku süresi o kadar yok gibi ki. gece uykusuna geçerken emzirince uyuyor, direkt beşiğe yüzüstü koyuyorum. sırtına birkaç kez pıt pıt yapıyorum dalıyor hemen. bazen ayağımda sallamam gerekiyor o zaman da yarım kundak ayağımda sallıyorum uykuya dalınca ters çeviriyorum bi 5 dk da öyle sallıyorum. tabi nefes alış verişinden bile derin uykuya geçtiğini anlayabiliyorum sonra hop beşiğe.Günaydın kızlar uyku gerilemesi kaldığımız yerden yine devam ediyor
Ama ben benim kızımın sorununu buldum gece uyanıyor emziriyorum beşiğine koyuyorum şakkk saniyesinde yüzüstü dönüyor ve döner dönmez uyanıyoryani naparsam yapayım engelleyemedim yanına yastık koyuyorum yastığı itikleyip dönüyor bu seferde sonra mecbur ayağıma alıp sallıyorum bütün gece öyle ayağımda uyuyor ama bunun başka bi yolu olmalı napıcam bilmiyorum bana akıl verin
bu benim minik cimcime yüzüstü döndüğü an far görmüş tavşan gibi gözlerini açıyor yagünaydın, benim kızım doğduğundan beri yüzüstü uyuyor. sırtüstü uyku süresi o kadar yok gibi ki. gece uykusuna geçerken emzirince uyuyor, direkt beşiğe yüzüstü koyuyorum. sırtına birkaç kez pıt pıt yapıyorum dalıyor hemen. bazen ayağımda sallamam gerekiyor o zaman da yarım kundak ayağımda sallıyorum uykuya dalınca ters çeviriyorum bi 5 dk da öyle sallıyorum. tabi nefes alış verişinden bile derin uykuya geçtiğini anlayabiliyorum sonra hop beşiğe.
ama uykudan uyanmıs oluyor dönerken. eğer ayağında sallarken döndürüp bir iki pışpış sallayıp tekrar uykuya döndürürsen öyle uyuyabilir. tabi için rahat etmezse bilemem. benimki o kadar alıştı ki artık baya sürünüyor her yere uyanıkken de. beşikte 4 dönüyor gecebu benim minik cimcime yüzüstü döndüğü an far görmüş tavşan gibi gözlerini açıyor yakundağı denicem ama bu gece en azından ilk etapta dönmez sonra derin uykuya geçtiğini hissedince de yavaşça çözerim artık
Benim de ihtiyacım olan o hareket etsin dönsün dursun ama uyanmasınama uykudan uyanmıs oluyor dönerken. eğer ayağında sallarken döndürüp bir iki pışpış sallayıp tekrar uykuya döndürürsen öyle uyuyabilir. tabi için rahat etmezse bilemem. benimki o kadar alıştı ki artık baya sürünüyor her yere uyanıkken de. beşikte 4 dönüyor gece
Benim oğlan da yüzüstü dönüp uyanıyorduGünaydın kızlar uyku gerilemesi kaldığımız yerden yine devam ediyor
Ama ben benim kızımın sorununu buldum gece uyanıyor emziriyorum beşiğine koyuyorum şakkk saniyesinde yüzüstü dönüyor ve döner dönmez uyanıyoryani naparsam yapayım engelleyemedim yanına yastık koyuyorum yastığı itikleyip dönüyor bu seferde sonra mecbur ayağıma alıp sallıyorum bütün gece öyle ayağımda uyuyor ama bunun başka bi yolu olmalı napıcam bilmiyorum bana akıl verin
Ne güzel ya kısa sürmüş bizimki 10-15 gündür böyle birşey yaptın mı bunun için ya da uyandığında nasıl müdahale ettinBenim oğlan da yüzüstü dönüp uyanıyordu
3-5 gün sürdü şimdi sırt üstü yatarken yüzüstü dönüp uyuyor şükür
Bir sıkıntısı varsa illaki uyanıyor ama geçici bir durum diye düşünüyorum senin için de
rica ederim inşallah işe yarar:) eşim 2 günde bir bunu niye böyle alıştırdın diye söylense deBenim de ihtiyacım olan o hareket etsin dönsün dursun ama uyanmasınevet dediğin gibi öyle uyumaya alıştırmak da çok mantıklı onu da deneyebilirim teşekkür ederim ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?