Zaten bebekde istiyor meraklı yemeklereKarışık başlarım herhaldehiçbir fikrim yok ama 5 ay çok küçük, direkt eline bi dilim kabak vermem.
ben oğlanı spaya götürüyorum, oranın sahibi bebek hemşiresi. 6 ay olmadan yavaştan başlayın tattırmaya, 6. ayda bebeğin gelişimi tamamlandığı için yeme ihtiyacı daha da artıyor ama tadım şu bu derken çocuk ihtiyacını Karşılayamıyor dedi. Aklıma yattı da dediği.
Ne zorluklarlar yaşadınız benim oğlan da dün sünnet oldu daAy bu sünnet işi ne zormuş arkadaşEşimin pimpirikli olması sünnetten bin kat daha zor
Canim benimki de ilk donmeye başladığında uykudan uyanıp ağlıyordu. Sonra zamanla alıştı şimdi beşiği tavaf ediyor resmen ama kolay kolay uyanmıyor.Günaydın kızlar uyku gerilemesi kaldığımız yerden yine devam ediyor
Ama ben benim kızımın sorununu buldum gece uyanıyor emziriyorum beşiğine koyuyorum şakkk saniyesinde yüzüstü dönüyor ve döner dönmez uyanıyoryani naparsam yapayım engelleyemedim yanına yastık koyuyorum yastığı itikleyip dönüyor bu seferde sonra mecbur ayağıma alıp sallıyorum bütün gece öyle ayağımda uyuyor ama bunun başka bi yolu olmalı napıcam bilmiyorum bana akıl verin
Benim kızımın da ihtiyacı olan bu ama ağlayarak uyandığında ne yapacağımı bilmiyorum sen nasıl müdahale ediyordunCanim benimki de ilk donmeye başladığında uykudan uyanıp ağlıyordu. Sonra zamanla alıştı şimdi beşiği tavaf ediyor resmen ama kolay kolay uyanmıyor.
Kucağıma alıp pişpis yapıp sakinlestiriyordum bazen hemen uyuyordu uyumazsa da emziriyordum öyle uyuyordu. Muhtemelen o an korktuğu için benim kokumu istiyorduBenim kızımın da ihtiyacı olan bu ama ağlayarak uyandığında ne yapacağımı bilmiyorum sen nasıl müdahale ediyordun
Yolunu bulursan lütfen yaz. Yakında uykusuzluktan kafayı yiyebilirimGünaydın kızlar uyku gerilemesi kaldığımız yerden yine devam ediyor
Ama ben benim kızımın sorununu buldum gece uyanıyor emziriyorum beşiğine koyuyorum şakkk saniyesinde yüzüstü dönüyor ve döner dönmez uyanıyoryani naparsam yapayım engelleyemedim yanına yastık koyuyorum yastığı itikleyip dönüyor bu seferde sonra mecbur ayağıma alıp sallıyorum bütün gece öyle ayağımda uyuyor ama bunun başka bi yolu olmalı napıcam bilmiyorum bana akıl verin
Geçmiş olsunNe zorluklarlar yaşadınız benim oğlan da dün sünnet oldu da
Valla gece bağrınıp uyanıyordu yüzüstüNe güzel ya kısa sürmüş bizimki 10-15 gündür böyle birşey yaptın mı bunun için ya da uyandığında nasıl müdahale ettin
Ayy benim bebisim de covitte bana ekstra düştü sürekli beni görmek istiyodu yavrumm keşke hiçbir bebek annesiz kalmasa ve çocuklar hiç hastalanmasaDünden beri yüsram hasta atesi var. Babası abisi gripdi onlardan gecti sanirim. Ilacları yutmuyor tukuruyor. Fitil veriyoruz surekli emicek yada kucagimda yaticak benie olcak aklima annesiz cocuklar geldi onlar kime sarilsin38 i gecince fitille devam ediyoruz
Geçmiş olsun kuzuya . Doruk da hasta gibi ateş yok hapşırma ve halsizlik var . Benim tayinim çıktığı için ilişik kesmeye gitmiştik o ara kaçınırken yavrum şifayı kaptım sanırsamDünden beri yüsram hasta atesi var. Babası abisi gripdi onlardan gecti sanirim. Ilacları yutmuyor tukuruyor. Fitil veriyoruz surekli emicek yada kucagimda yaticak benie olcak aklima annesiz cocuklar geldi onlar kime sarilsin38 i gecince fitille devam ediyoruz
Ya keşke annesiz tum kuzuları sarıp sarmalayasım geliyorAyy benim bebisim de covitte bana ekstra düştü sürekli beni görmek istiyodu yavrumm keşke hiçbir bebek annesiz kalmasa ve çocuklar hiç hastalanmasa
Sizede gecmis olsun ilerlemez insaAllah. Ilac konusu zor oluyo icmeyen bebekde. Babasiyla icirdik sukur antibiyotigi sabah hep tukurmustuGeçmiş olsun kuzuya . Doruk da hasta gibi ateş yok hapşırma ve halsizlik var . Benim tayinim çıktığı için ilişik kesmeye gitmiştik o ara kaçınırken yavrum şifayı kaptım sanırsam
D vitaminini bende duzenli veremedim. Ama benim buyuk oglum 1 yasinda dondu 1 yasindada yurudu yuz ustu uyutulan bebekler sanki daha gec bu tarz hareketlere basliyor.Kızlar kızımın 21 haftası bitti. Pazartesi kontrolü vardı doktor çok yumuşak dedi elerinden tutup kaldırınca hiç sert basmıyor d vitamni eksik olabilir dedi yerdeyken hareketli bi bebek ama asla yana dönmüyor kendi başına veya otururken dik tutamıyor. Önceden başını da daha fazla dik tutardı yüzüstü yatırdığımda bi ara rahatsızdm çok ilgilenip vitamini düzenli vermedim ondan olmuş olabilir mi içime dert oldu
Benim doktorumda dün kontrolde başını döndürürken düşürerek çeviriyor tan kontrol sağlayamamış sanki dedi. Ama neden olur ne yapayım söylemediKızlar kızımın 21 haftası bitti. Pazartesi kontrolü vardı doktor çok yumuşak dedi elerinden tutup kaldırınca hiç sert basmıyor d vitamni eksik olabilir dedi yerdeyken hareketli bi bebek ama asla yana dönmüyor kendi başına veya otururken dik tutamıyor. Önceden başını da daha fazla dik tutardı yüzüstü yatırdığımda bi ara rahatsızdm çok ilgilenip vitamini düzenli vermedim ondan olmuş olabilir mi içime dert oldu
Biz de bir acil yaptık az evvel. Pazartesi menenjit olmuştuk, cigerlerinde hafif enfeksiyon yapmış. Hırıltısi var dünden beri burnunda. Bir de çok hapsurup öksürüyor. Rontgen çekildi, 3 gün antibiyotik yazdı doktor.Geçmiş olsun kuzuya . Doruk da hasta gibi ateş yok hapşırma ve halsizlik var . Benim tayinim çıktığı için ilişik kesmeye gitmiştik o ara kaçınırken yavrum şifayı kaptım sanırsam
Ay hadi ya geçmiş olsun size de . Biz de geçen hafta pazartesi olmuştuk aşıyı o mu yaptı acaba?Biz de bir acil yaptık az evvel. Pazartesi menenjit olmuştuk, cigerlerinde hafif enfeksiyon yapmış. Hırıltısi var dünden beri burnunda. Bir de çok hapsurup öksürüyor. Rontgen çekildi, 3 gün antibiyotik yazdı doktor.
Olabilir. Canlı asi olduğu için yapbilir dedi.Ay hadi ya geçmiş olsun size de . Biz de geçen hafta pazartesi olmuştuk aşıyı o mu yaptı acaba?
Benim ilk kızım nerdeyse 8 aylık dönmüstü.Kızlar kızımın 21 haftası bitti. Pazartesi kontrolü vardı doktor çok yumuşak dedi elerinden tutup kaldırınca hiç sert basmıyor d vitamni eksik olabilir dedi yerdeyken hareketli bi bebek ama asla yana dönmüyor kendi başına veya otururken dik tutamıyor. Önceden başını da daha fazla dik tutardı yüzüstü yatırdığımda bi ara rahatsızdm çok ilgilenip vitamini düzenli vermedim ondan olmuş olabilir mi içime dert oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?