2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Zaten bebekde istiyor meraklı yemeklere

Canim benimki de ilk donmeye başladığında uykudan uyanıp ağlıyordu. Sonra zamanla alıştı şimdi beşiği tavaf ediyor resmen ama kolay kolay uyanmıyor.

Canim benimki de ilk donmeye başladığında uykudan uyanıp ağlıyordu. Sonra zamanla alıştı şimdi beşiği tavaf ediyor resmen ama kolay kolay uyanmıyor.
Benim kızımın da ihtiyacı olan bu ama ağlayarak uyandığında ne yapacağımı bilmiyorum sen nasıl müdahale ediyordun

Benim kızımın da ihtiyacı olan bu ama ağlayarak uyandığında ne yapacağımı bilmiyorum sen nasıl müdahale ediyordun
Kucağıma alıp pişpis yapıp sakinlestiriyordum bazen hemen uyuyordu uyumazsa da emziriyordum öyle uyuyordu. Muhtemelen o an korktuğu için benim kokumu istiyordu

Yolunu bulursan lütfen yaz. Yakında uykusuzluktan kafayı yiyebilirim

Kızlar bebeğim 4 buçuk aylık yenidoğan döneminde işitme testini geçmişti şuanda oyuncaklarına tepki veriyor ama ben seslenince dönmediği için doktor tekrar test istedi. Bu durumu yaşayan yada bir bilgisi olan var mı?

Ne zorluklarlar yaşadınız benim oğlan da dün sünnet oldu da
Geçmiş olsun

Zorluk bize oldu ya. Çocukta bi şey yoktu. eşim çok panik bu konuda, beni de strese Soktu. Doktor “dönebilir, istediğini yapabilir zaten acırsa o kendini korur” demesine rağmen eşim aman dönmesin aman yatmasın modunda gezdi hala daha öyle geziyor.

cuma öğlen 3’te oldu. Çıktığı 1 saat iç çeke çeke ağladı. Eve geldik 5.30 gibi. bir müddet daha ağladı ama hastanedeki kadar şiddetli değil. Hemen o gece ilaçlara başladık. 4 gün calpol, kılavunat, hametan Kullandık. Kılavunat ishal yaptı dün kestik ama zaten bitiş Günüydü biz kesmesek de. neyse, sünnet gecesi gayet rahattı. Herhangi bir ağlama olmadı. yani ağlama kısmı İlk saatlerle sınırlı kaldı çok şükür.

cumartesi kontrole götürdüK, sıkıntı yoktu. 3. günde yıkadık normal şekilde. Sadece korktuk o yüzden yüz üstü çevirmedik yıkarken ve pipiyi ovalamadık. her bez değişiminde hametan sürdük krema gibi. 4 günde 4 kutu hametan bitti ilk 2 gün hafif kanaması oldu, sızıntı gibi. Bezde gördük.

dün ishal gibiydi, 4 kez kaka yaptı sulu. Bugün düzeldi çok şükür.

yumurtalık kısmında minik bir morarma var. hemşireyi arayıp sordum, normal merak etmeyin dedi. Hafif şişlik ve kızarıklık devam ediyor. 10 gün İçinde düzelir demişlerdi. Sünnet gününü saymıyorum, bugün 5. Gün.

Ne güzel ya kısa sürmüş bizimki 10-15 gündür böyle birşey yaptın mı bunun için ya da uyandığında nasıl müdahale ettin
Valla gece bağrınıp uyanıyordu yüzüstü
Ben de niye döndün ulen madem bağırıyorsun diyordum
Kucağıma alıp emzirip tekrar atıyordum yatağına uyuyordu şansıma

Dünden beri yüsram hasta atesi var. Babası abisi gripdi onlardan gecti sanirim. Ilacları yutmuyor tukuruyor. Fitil veriyoruz surekli emicek yada kucagimda yaticak benie olcak aklima annesiz cocuklar geldi onlar kime sarilsin 38 i gecince fitille devam ediyoruz

Ayy benim bebisim de covitte bana ekstra düştü sürekli beni görmek istiyodu yavrumm keşke hiçbir bebek annesiz kalmasa ve çocuklar hiç hastalanmasa

Geçmiş olsun kuzuya . Doruk da hasta gibi ateş yok hapşırma ve halsizlik var . Benim tayinim çıktığı için ilişik kesmeye gitmiştik o ara kaçınırken yavrum şifayı kaptım sanırsam

Ayy benim bebisim de covitte bana ekstra düştü sürekli beni görmek istiyodu yavrumm keşke hiçbir bebek annesiz kalmasa ve çocuklar hiç hastalanmasa
Ya keşke annesiz tum kuzuları sarıp sarmalayasım geliyor cok emeye düştü sükür istahsiz olsa daha zor olurdu.
Geçmiş olsun kuzuya . Doruk da hasta gibi ateş yok hapşırma ve halsizlik var . Benim tayinim çıktığı için ilişik kesmeye gitmiştik o ara kaçınırken yavrum şifayı kaptım sanırsam
Sizede gecmis olsun ilerlemez insaAllah. Ilac konusu zor oluyo icmeyen bebekde. Babasiyla icirdik sukur antibiyotigi sabah hep tukurmustu

Kızlar kızımın 21 haftası bitti. Pazartesi kontrolü vardı doktor çok yumuşak dedi elerinden tutup kaldırınca hiç sert basmıyor d vitamni eksik olabilir dedi yerdeyken hareketli bi bebek ama asla yana dönmüyor kendi başına veya otururken dik tutamıyor. Önceden başını da daha fazla dik tutardı yüzüstü yatırdığımda bi ara rahatsızdm çok ilgilenip vitamini düzenli vermedim ondan olmuş olabilir mi içime dert oldu

D vitaminini bende duzenli veremedim. Ama benim buyuk oglum 1 yasinda dondu 1 yasindada yurudu yuz ustu uyutulan bebekler sanki daha gec bu tarz hareketlere basliyor.

Benim doktorumda dün kontrolde başını döndürürken düşürerek çeviriyor tan kontrol sağlayamamış sanki dedi. Ama neden olur ne yapayım söylemedi bide sesime dönmediği için işitme testine yönlendirdi.

Biz de bir acil yaptık az evvel. Pazartesi menenjit olmuştuk, cigerlerinde hafif enfeksiyon yapmış. Hırıltısi var dünden beri burnunda. Bir de çok hapsurup öksürüyor. Rontgen çekildi, 3 gün antibiyotik yazdı doktor.

Ay hadi ya geçmiş olsun size de . Biz de geçen hafta pazartesi olmuştuk aşıyı o mu yaptı acaba?

Benim ilk kızım nerdeyse 8 aylık dönmüstü.
5 aya kadar sadece uzandi nerdeyse hic birsey yapmamisti.
Gayet sağlıklı sıhhatli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…