2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar ben 3. Haftadan beri aralıksız hergün mide bulamtısıyla uyanıyorum ve kusuyorum benim gibi olan varmı bu arada ben sadece bi kere doktora gittim ondada folik asit verdi sonrada sağlık ocağına git dedi ama hiç gitmedim sorun olur mu kaç günde bir gitmek lazım

Arkadaşım hakkın varsa kullan ben oturduğum yerde olduğum halde tükeniğim.benimm tedavi ile olduğu için ebe özellikle bulduğun her fırsatta otur uzan dinlen dedi 12ci haftaya kadar

Maalesef haftaya kürtaj olacakmış.. 8 haftalık olması gerekirken şu an 6 haftalık görünüyormuş.. kanama olmuş, gelişme 2 hafta önce durmuş.. çok üzgünüm
Gelişimi arkadan geliyor olamaz dimi canım kalp atışı falan yokmuydu. Kusura bakma soruyorum ama insan inanmak istemiyor çok üzüldüm ne denir bilmiyorum ama Rabbim en kısa zamannda daha güzelini nasip etsin

Gelişimi arkadan geliyor olamaz dimi canım kalp atışı falan yokmuydu. Kusura bakma soruyorum ama insan inanmak istemiyor çok üzüldüm ne denir bilmiyorum ama Rabbim en kısa zamannda daha güzelini nasip etsin
Kalp atışı duyulmadı. Zaten ilk kese hiç görünmedi, su çay içtim mesane dolsun diye baktı 5haftalık dedi olamaz dedim. Çünkü Haziran başında hamile kaldım ben. Temmuz başında 4 haftalıktı şimdi 5 olamaz dedim. Ultrasondaki büyüklüğe göre 5 haftalık dedi, sonra şüphelendi istersen alttan muayene edelim dedi baktı, kanaman olmuş 3 4 gün içinde normal kanaman da başlayabilir başlarsa gel hemen kürtaja alalım dedi yoksa 1 hafta sonra gel gelişimini izleyelim eğer yeteri kadar büyüme göstermemişse alalım direkt dedi..

Hamilesin ne diye başkasına haksızlık olucak ki cocuguna birşey olsa Allah korusun onun hakkını kim ödücek, bu izin alma senin hakkın sonuçta

Çok üzüldüm , Hakkında hayırlısı olsun Rabbim sağlıklı evlat nasip eylesiin. Biz üzülüyoruz ama hakkımızda dogrusunu Allah biliyor bu yüzden sıkma canını tevekkül etmeni nasip ederim. Rabbim yaşatmasın kimseye.

Kalp atışını duyduktan sonra sık gitmiyorsun zaten ama sağlık ocağı testlerni ihmal etme bir sıkıntı varsa ilaç kullanımına başlarsın

Aşılamadan beri temizlik yapmamıştım yorgunluktan ölüyorum dinlene dinlene de yapsan zormuş sizde böyle oluyor musunuz ??

Kızlar karınlarda ufakta olsa bi şişlik varmı
Vala benim var. Ben kabızlıktan dolayi gaz diye yoruyorum ama bebis mi gaz mi bilmiyorum
Canım yok kalp atışını duyduysan sonra idrar ve kan testi yaptırması lazım doktorunun. Onu yaptirdin mi? Mesela bende tirpit cikti o testte ilac verdi. 3 hafta sonra gel dedi.
Canim gecmis olsun Allah en kısa surede en hayırlısını yasatsin sana insallah

Ah kuzum çok çok üzüldüm 1 hafta geçmez sana şimdi umarım mucize olur ve sağlıkla gelir bebeğin sana hepimizin hakkında hayırlısı olsun gerçekten..

Aşılamadan beri temizlik yapmamıştım yorgunluktan ölüyorum dinlene dinlene de yapsan zormuş sizde böyle oluyor musunuz ??
Ben hiç bişey yapmadan yorgunum sabah yataktan yorgun kalkıyorum ve bu beni mahvediyo . İçeriye geçip hemen koltuğa oturuyorum tekrar o derece bi yorgunluk

Maalesef haftaya kürtaj olacakmış.. 8 haftalık olması gerekirken şu an 6 haftalık görünüyormuş.. kanama olmuş, gelişme 2 hafta önce durmuş.. çok üzgünüm
Canım çok geçmiş olsun ben de çok üzüldüm . Allah sana güç kuvvet moral versin inşallah sağlıkla al tekrarında bebeğini kucağına

Kızlar selam benim 15 gün önce tshım 6 çıkmıştı dün test verdim sonuç 3,16. Bu durumu yaşayan oldu mu 3,16 değeri ile ilaç veriyorlar mı Eki Görüntüle 2894412
Devlrt hastanesi ile ozel hastane arasinda tahlillerdeki degerler degisiyor. 3ustunde onlem alinmali ilac dozu arttirilmali endokrinolojiye gitmelisin cnm

Ben hiç bişey yapmadan yorgunum sabah yataktan yorgun kalkıyorum ve bu beni mahvediyo . İçeriye geçip hemen koltuğa oturuyorum tekrar o derece bi yorgunluk
Kızlar bu yorgunluk normal mi ben ordan kalkıp oraya oturuyorum hiç halim yok sürekli uykucu şirin gibiyim gaz kasik ağrısı kabız kaysi yedim de biraz iyi bugün afedersiniz hamilelik kusma yasamadigim halde kolay bir durum değilmiş

Allah yardımcın olsun belki sonuç iyi olur allah büyük

Bende hamilelik de kusma yaşamadım ama halsizlik bende de var ordan oraya atıyorum kendimi çok sıcak olmasındsn sanırım birazda. Bide gaz hiç böyle gaz sorunum olduğumu bilmezdim

Allahtan umut kesilmes arkadaşım zor olacak senin için ama bekle bakalım belki güzel olur belli mi olur. Eğer nasip olmazsa da Rabbim en kısa zaman da en güzel şekilde tekrar nasip eder inşaallah

Kızlar merhaba. sizlere sorum olacak. Ben sat’a göre bugün 5+1 haftalık olarak gözüküyorum internetleri uygulamalara göre. Yine internette bazı yerlerde 5 haftalık, bazı yerlerde de “5 biter, 6’dan gün aşmış olursunuz. Doğal olarak 5+1 ve 5+6 arası 6 haftalıktır“ yazıyor. daha doktora gidemedim. bu bebe kaç haftalık şimdi?

Ayy sorma gaz ve kabızlık bende de cok var. Dun gece tuvalette tansiyonum düştü artık yataktan kalkip oturma odasina yatiyorum. Ve bi bardagi mutfaga gotursem sanki deli gibi yorulmuş gibi bi hissiyat
Kuzu onu doktor ultrasonda gorup soyluyo. Benim sat a gore 6 gun daha fazla olmasi gerekiyodu, doktor olcup tam hafta ve gününü söyledi. Geç döllenme ya da erken döllenme durumlarina gore değişiklik gösteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…