Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka marka dene istersen.Kızlar kızım emziği bırakdı bu beni zorluyor alısırmı yeniden tavsiyeniz var mı?
Canım valla bizim ki atlamiyor ama ağzıma bakıyo ağzını açıp kapıyor çok dikkatli izliyorAy gümüşüm çok heyecanlıyım. Başladı bizimki ufaktan yemeklere atlamaya. 1 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum![]()
Ben ilk 4 ay vermedim iki haftadır veriyorum az da olsa alıştı arada alıyorKızlar kızım emziği bırakdı bu beni zorluyor alısırmı yeniden tavsiyeniz var mı?
Aynı aynı. Asel de yeni 6700 oldu. Boylu olacak bizim kızlar :)Canım valla bizim ki atlamiyor ama ağzıma bakıyo ağzını açıp kapıyor çok dikkatli izliyor
Sürekli dönüyor yüz üstü kalıyor geriye donemiyor ağlıyor
Sesli konuşmalar var sabahları
Erken doğdu benim kiz 36+2 de
Kilosu da 6 oldu sanırım evde bakıyorum arada
Ek gıdaya başlayınca neler olacak bakalım şimdi tek anne sütü oda ayrı bir serüven![]()
Boy valla en 60 cm di şimdi ev ölçümü 62 gibi kilo dur şimdi tekrar kızla baskule sonra tek bakalım ne olmuşAynı aynı. Asel de yeni 6700 oldu. Boylu olacak bizim kızlar :)
Hiç sıkma canını. Sonunda kafama uyan bir doktor buldum. Bana kilosu bir kriter değil, boy ve gelişimi daha önemli dedi.
Buyur annesi daha merak etme. 1 ay fark var aralarında aselle nerden baksan. Alır daha kilo, uzar boyu merak etme sen :) gelişimi iyi olsun.Boy valla en 60 cm di şimdi ev ölçümü 62 gibi kilo dur şimdi tekrar kızla baskule sonra tek bakalım ne olmuş6 olmuş değişen birşey yok
Kızlar saç dökülmesine çözüm bulan var mı ya![]()
Yok kız bebeklerin sormadımBenimkinin de çok dökülüyor hatta kel kısımlar var ama normal dedikleri için bir çözüm aramadım valla. 6 aydan sonra çıkmaya başlıyormuş.
Şampuanı az dökmek banyoda ıslakken bir taramamak biraz azaltıyor.Kestirdim de.Ama yinede devam edecek bir süre belli evde her yer saç.. Vitamin de içiyorumKızlar saç dökülmesine çözüm bulan var mı ya![]()
Benim kızında arka kısım döküldü hep öyle yatıyorlar ondan yani babam dökülür sonra cikar uzar demişti.Ama biz bayanlara çözüm yok sanırım şimdilikBenimkinin de çok dökülüyor hatta kel kısımlar var ama normal dedikleri için bir çözüm aramadım valla. 6 aydan sonra çıkmaya başlıyormuş.
Vitamin içtiğin halde bideŞampuanı az dökmek banyoda ıslakken bir taramamak biraz azaltıyor.Kestirdim de.Ama yinede devam edecek bir süre belli evde her yer saç.. Vitamin de içiyorum
Ben doktora gittim bunun için vitamin değerlerim normaldi . Doktor hamilelikte dökülmeyen saçlarımın şimdi döküldüğünü söyledi. Zamanla azalır kel kalmazsın dedi . Gerçekten de hamileyken benim 1 tel saçım dökülmemişti.Vitamin içtiğin halde bideben hiçbişey kullanmıyorum ama kullansam fayda eder mi diye düşündüm
Benim de az dökülüyorduBen doktora gittim bunun için vitamin değerlerim normaldi . Doktor hamilelikte dökülmeyen saçlarımın şimdi döküldüğünü söyledi. Zamanla azalır kel kalmazsın dedi . Gerçekten de hamileyken benim 1 tel saçım dökülmemişti.
Sadece 1 kerelik verdim aslında yoğurdu bu hafta yavaş yavaş tadimlara baslicam sebzelerle asmdeki ebe yoğurtla başla demişti banaBana doktor 6.ayda yoğurt ver şimdi alerji yapma olasılığı çok yüksek dedi .
Biz 10 gündür tadımlarla gidiyoruz. İlk hafta havuç,kabak, patates denedik . Şimdi meyve tadımı yapıyoruz. Muz, şeftali ve kayısı verdim. Yarın armut vermem. Meyveleri çok seviyo. Kaşığına koyuyorum kendi götürüyor ağzına![]()
Benim bebe kusmadi ama yüzünü eksittiBende geçicem 6.ayinda 2 numaraya
Bende başladım ama bı çay kaşığı yoğurt verdik yüzünü 40 çeşit yaptı sonrada ağız dolusu kustu, yoğurdu 6.aya bıraktım başka şeyler tattiriyorum ufak ufak meyve falan