• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar kızım emziği bırakdı bu beni zorluyor alısırmı yeniden tavsiyeniz var mı?

Ay gümüşüm çok heyecanlıyım. Başladı bizimki ufaktan yemeklere atlamaya. 1 ay nasıl geçecek hiç bilmiyorum 😂
Canım valla bizim ki atlamiyor ama ağzıma bakıyo ağzını açıp kapıyor çok dikkatli izliyor
Sürekli dönüyor yüz üstü kalıyor geriye donemiyor ağlıyor
Sesli konuşmalar var sabahları
Erken doğdu benim kiz 36+2 de
Kilosu da 6 oldu sanırım evde bakıyorum arada
Ek gıdaya başlayınca neler olacak bakalım şimdi tek anne sütü oda ayrı bir serüven 🤗

Canım valla bizim ki atlamiyor ama ağzıma bakıyo ağzını açıp kapıyor çok dikkatli izliyor
Sürekli dönüyor yüz üstü kalıyor geriye donemiyor ağlıyor
Sesli konuşmalar var sabahları
Erken doğdu benim kiz 36+2 de
Kilosu da 6 oldu sanırım evde bakıyorum arada
Ek gıdaya başlayınca neler olacak bakalım şimdi tek anne sütü oda ayrı bir serüven 🤗
Aynı aynı. Asel de yeni 6700 oldu. Boylu olacak bizim kızlar :)
Hiç sıkma canını. Sonunda kafama uyan bir doktor buldum. Bana kilosu bir kriter değil, boy ve gelişimi daha önemli dedi.

Aynı aynı. Asel de yeni 6700 oldu. Boylu olacak bizim kızlar :)
Hiç sıkma canını. Sonunda kafama uyan bir doktor buldum. Bana kilosu bir kriter değil, boy ve gelişimi daha önemli dedi.
Boy valla en 60 cm di şimdi ev ölçümü 62 gibi kilo dur şimdi tekrar kızla baskule sonra tek bakalım ne olmuş 🤗 6 olmuş değişen birşey yok

Boy valla en 60 cm di şimdi ev ölçümü 62 gibi kilo dur şimdi tekrar kızla baskule sonra tek bakalım ne olmuş 🤗 6 olmuş değişen birşey yok
Buyur annesi daha merak etme. 1 ay fark var aralarında aselle nerden baksan. Alır daha kilo, uzar boyu merak etme sen :) gelişimi iyi olsun.

Benimkinin de çok dökülüyor hatta kel kısımlar var ama normal dedikleri için bir çözüm aramadım valla. 6 aydan sonra çıkmaya başlıyormuş.
Yok kız bebeklerin sormadım 🙃
Ben anaların saçlarını diyorum 🤣
Benim saçlar da bebenin saçları gibi kel olacak yakında 🫢

Benimkinin de çok dökülüyor hatta kel kısımlar var ama normal dedikleri için bir çözüm aramadım valla. 6 aydan sonra çıkmaya başlıyormuş.
Benim kızında arka kısım döküldü hep öyle yatıyorlar ondan yani babam dökülür sonra cikar uzar demişti.Ama biz bayanlara çözüm yok sanırım şimdilik

Şampuanı az dökmek banyoda ıslakken bir taramamak biraz azaltıyor.Kestirdim de.Ama yinede devam edecek bir süre belli evde her yer saç.. Vitamin de içiyorum
Vitamin içtiğin halde bide 🥹 ben hiçbişey kullanmıyorum ama kullansam fayda eder mi diye düşündüm

Vitamin içtiğin halde bide 🥹 ben hiçbişey kullanmıyorum ama kullansam fayda eder mi diye düşündüm
Ben doktora gittim bunun için vitamin değerlerim normaldi . Doktor hamilelikte dökülmeyen saçlarımın şimdi döküldüğünü söyledi. Zamanla azalır kel kalmazsın dedi . Gerçekten de hamileyken benim 1 tel saçım dökülmemişti.

Ben doktora gittim bunun için vitamin değerlerim normaldi . Doktor hamilelikte dökülmeyen saçlarımın şimdi döküldüğünü söyledi. Zamanla azalır kel kalmazsın dedi . Gerçekten de hamileyken benim 1 tel saçım dökülmemişti.
Benim de az dökülüyordu
Şimdi deli gibi dökülüyor
Umarım geçer 😩

Kızlar bugün 4 aylık aşılara gittik boyumuz 67 kilomuz 6750 gr geldi 1 ayda 200 gr almışız :( boyumuz 3 cm uzamış doktor normal dedi bu ay zaten bi meme reddi gibi bişey oldu çok hareketli normal karşıladı ama benim moralim bozuldu klasik anne takıntıları acaba doymuyormu diye düşünmeye başladım. Ama idrar iyi keyfi yerinde bilemedim sordum özellikle mama başlayım mı diye hayır dedi.

Bana doktor 6.ayda yoğurt ver şimdi alerji yapma olasılığı çok yüksek dedi .
Biz 10 gündür tadımlarla gidiyoruz. İlk hafta havuç,kabak, patates denedik . Şimdi meyve tadımı yapıyoruz. Muz, şeftali ve kayısı verdim. Yarın armut vermem. Meyveleri çok seviyo. Kaşığına koyuyorum kendi götürüyor ağzına🤣
Sadece 1 kerelik verdim aslında yoğurdu bu hafta yavaş yavaş tadimlara baslicam sebzelerle asmdeki ebe yoğurtla başla demişti bana

Kızlar Lcw’de bu aralar mobil applikasyonda cok guzel indirimler var. Ben kislik mont bile aldim 😂 kacirmayin derim
Bildirimleri acin her gun biseyler veriyor illaki

Eklentiler

• 94DFAD1A-A7FE-4EFE-8C66-E89E5636F306.webp
    94DFAD1A-A7FE-4EFE-8C66-E89E5636F306.webp
    17 KB · Görüntüleme: 42
benim oğlan da biz masadayken bizi seyretmeye başladı, ağzını filan şapırdatıyor. aldım salıncağından kucağımda oturdu masada, nasıl baktı eşime anlatamam, çok üzüldüm, sonra gel lan köfte buraya dedim. :KK53: parmağımın ucuna minnacık yoğurt sürdüm dudağına değdirdim, azıcık yemek suyuna batırdım dudağına değdirdim ama aval aval baktı yiyeceğini anlamadı asdfggfdd :KK53: yalanmadı bile şapşal aaahahahahahaaa. boyundan utanmaz bi de özenir :KK53:

Back
X