• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bizim da salı günü hem bexsero vurulacak hem genel kontrol doktorda
Bana çok az kilo aldı gibi geliyor az çiş bol ter, deli deli bağırmalar emzirmede zorlanıyorum
Bakalım ne diyecek doktorumuz
Bizimki de bence çok az kilo aldı. 7715’ti 4.ayda. Bence zorlasam 8 olmuştür. Sanmıyorum yarım kilo almış olsun.

Yani 500 Gr ma çok yaklaşmış zatn.benimkinin de çişli bez sayısı çok çok azaldı .ama çok terliyor .ben günde araliklarla toplamda 30 ml kadar su da veriyorum. Yine de az .bı on gün daha bak bakalım ama bnce kilosu çok iyi . Bnm kızım 200 Gr aldiginda 5 aylık kilosu 6250 idi huysuzluk hepsinde var bnce 😅bı saattir beş kere uyuttum altı kere uyandı şimdi yine sallıyorum .😭
Gün içinde bizimki de ayağımdan indirdigim an uyanıyor en son çingene beşiği kurdum onda biraz uyuyor su için de zayıflatır bebekleri dedi doktor

Düzeliyor 1 haftaya merak etme. Asel de öyleydi. Biz de oceon kullanıyoruz.

Doğum kilosu kaç? Yahu ben anlamıyorum bu doktorları? 4.aydan sonra aylık 300-500 Gr alması yeterli diyor bütün kaynaklar. Çünkü çok hareketlendiler. Sen emzirmeye devam et sürekli. Bestlak al. Dereotu, yeşil soğan ye.
Doğum kilosu 3080 aslında zayıf bı bebekte değil ama emmek istemiyor doğduğundan beri en fazla 5 dk emip birakiyor

Doğum kilosu 3080 aslında zayıf bı bebekte değil ama emmek istemiyor doğduğundan beri en fazla 5 dk emip birakiyor
5dk da çekiyordur bütün sütü. Mama falan başlama bence. Dediğimiz takviyeleri al.

Ödem attıktan sonra kaça dustu!?

Gün içinde bizimki de ayağımdan indirdigim an uyanıyor en son çingene beşiği kurdum onda biraz uyuyor su için de zayıflatır bebekleri dedi doktor
Ayy ciddi mi ne alaka acaba doğruluk payı var mı ki? Bende son 1 haftadır veriyorum su çok istiyodu içerken aman zaten çok kilolu değil bi de zayıflamasın🙈🙈

Bilmiyorum midesi suyla dolacagi için süt daha az emer zayıflar dedi
Canım bn çok az veriyorum zaten verdiğimde 5 ml falan anca iciyordur .emzirdikten 1 saat sonra falan veriyorum.sabahtan yatana kadar 30 ml olmuyodur bile .zaten surda 15 gün sonra falan bn tadimlara başlarım . O zamn mecbur su vercez

Biz tadımlara geçtiğimiz için su veriyorum hatta havalar çok sıcak olduğu için istediği kadar veriyorum. Kendi gozlemim kesinlikle midesinin dolması söz konusu değil. Doruk saat 8 gibi uyuyor 9 da kalkıyor ve mutlaka su içmek istiyor . O sıra tek sefer en az 30 ml su içiyor ve hemen uyuyor . Sonra saat 12 gibi emmek için kalkıyor. Ek gıdadan önce de bu saatte emmek isterdi.Gün içinde de emmede azalma yok hatta anne sütünün kıymetini anladı diyebilirim.

Canım bn çok az veriyorum zaten verdiğimde 5 ml falan anca iciyordur .emzirdikten 1 saat sonra falan veriyorum.sabahtan yatana kadar 30 ml olmuyodur bile .zaten surda 15 gün sonra falan bn tadimlara başlarım . O zamn mecbur su vercez
Bana tadimlar için 1eylul dedi ve ben meyvelerden başlatıyorum dedi oysa kabağı ne güzel yemişti bebegim

ortalama 5 aylık bir bebek için biraz saçma konuşmuş 😬
su zaten sindirimi en kolay şeydir. verdigimiz 2 kaşık suyun midesini doldurmayacağı gibi, max 1 saat sonra idrarla atılır 😅 havalar çok sıcak su veriyorum ben

Benimki hergun 6 da uyaniyor 😵‍💫 4te 5te vs surekli kalkıyor da 6ya dogru uyandimi gülüyo uyumuyo artik, daha hava aydinlanmamis oluyor ben güçsüz ve ruh gibi oluyorum 🥴 7 bucukta bile kalksa razıyım
Bizimki gece 2de uyandı 4e kadar uyumadı sinirlendim babasına bıraktım gittim yattım yarım saat sonra uyutmuş e ben yordum tabi uyur😂 durum hep daha kötüye gidiyor uykusunun düzeleceğine inancım kalmadı😂

Bana tadimlar için 1eylul dedi ve ben meyvelerden başlatıyorum dedi oysa kabağı ne güzel yemişti bebegim
Aslında bnmkide Eylül ama ağustosun yirmisi den sonra başlarım ben .şuan arada sırada aklıma gelirse meyve yalatiyorum sadece 😅biz ymk yerken durmuyor çünkü .bende kabaktan baslicam .kızımda ilk yoğurt vermiştim ama dudak çevresini kizartmisti

Back
X