Ayy sorma gaz ve kabızlık bende de cok var. Dun gece tuvalette tansiyonum düştü artık yataktan kalkip oturma odasina yatiyorum. Ve bi bardagi mutfaga gotursem sanki deli gibi yorulmuş gibi bi hissiyat
Kuzu onu doktor ultrasonda gorup soyluyo. Benim sat a gore 6 gun daha fazla olmasi gerekiyodu, doktor olcup tam hafta ve gününü söyledi. Geç döllenme ya da erken döllenme durumlarina gore değişiklik gösteriyor
Ben hiç bişey yapmadan yorgunum sabah yataktan yorgun kalkıyorum ve bu beni mahvediyo . İçeriye geçip hemen koltuğa oturuyorum tekrar o derece bi yorgunluk
Bi doktor şöyle diyor “5 haftaya girdiğin andan itibaren 5’i bitirmiş olursun ve 6’ya girersin. Yani 6 haftalıksındır Ama garanti olarak bitirdiğin 5 haftayı söylersin”
Teşekkür ederim hepinize salı günü için başka doktordan ç randevu aldım, başkası da baksın bakalım sağlıksız büyüyen bi gebelik mi.. belki ilk gittiğimde tarihte yanılma oldu, 4 haftalık değil daha azdı belki, hem geç gelişse de gelişiyordur belki 1 hafta sonra biteceğine inanmak istemiyorum..
Umudumu yitirmicem, inşallah güzel haberler alırım
Bi doktor şöyle diyor “5 haftaya girdiğin andan itibaren 5’i bitirmiş olursun ve 6’ya girersin. Yani 6 haftalıksındır Ama garanti olarak bitirdiğin 5 haftayı söylersin”
Yaş gibi düşün ya gün alma verme mevzusu var ya (ben hiç sevmem). Ben genelde 6 olana kadar 5 diyorum + sına bakmaksızın doktor zaten sattan hesaplama yapıyor sorana da 5+5 olsa bile 5 hafta diyorum
Ayy sorma gaz ve kabızlık bende de cok var. Dun gece tuvalette tansiyonum düştü artık yataktan kalkip oturma odasina yatiyorum. Ve bi bardagi mutfaga gotursem sanki deli gibi yorulmuş gibi bi hissiyat
Kuzu onu doktor ultrasonda gorup soyluyo. Benim sat a gore 6 gun daha fazla olmasi gerekiyodu, doktor olcup tam hafta ve gününü söyledi. Geç döllenme ya da erken döllenme durumlarina gore değişiklik gösteriyori
Bende hamilelik de kusma yaşamadım ama halsizlik bende de var ordan oraya atıyorum kendimi çok sıcak olmasındsn sanırım birazda. Bide gaz hiç böyle gaz sorunum olduğumu bilmezdim
Gaz sorunum hiç bitmiyor benimde senin gibi ordan oraya atıyorum esim hazırlayıp onume koyuyor şimdilik pazartesi işe başliycak evim hiç bu kadar tozlu dağınık olmamıştı ipten çamaşırı aldım yatağın üstüne koydum katlamak için sonra onları esimin tarafına itip uyuya kalmışım eşim katlamış halsizlik bitse istiyorum
Teşekkür ederim hepinize salı günü için başka doktordan ç randevu aldım, başkası da baksın bakalım sağlıksız büyüyen bi gebelik mi.. belki ilk gittiğimde tarihte yanılma oldu, 4 haftalık değil daha azdı belki, hem geç gelişse de gelişiyordur belki 1 hafta sonra biteceğine inanmak istemiyorum..
Çok geçmiş olsun inşallah kanama sadece biraz geciktirmiştir bebeğinizi ve haftaya geliştiğini görürsünüz. Olmazsa da hiç üzülmeyin en güzeli olacak inşallah.
Herhangi bir şekilde fark ettiniz mi kanamayı? Ağrınız, lekelenmeniz var mı?
Mutlaka kayisi kompostosu tüketin sabahlari sekersiz yapin ve pure haline getirin. Ya da 3 4 kuru kayısıyi suya koyun geceden sabah hem suyu icin hem kayisiyi yiyin
Çok geçmiş olsun inşallah kanama sadece biraz geciktirmiştir bebeğinizi ve haftaya geliştiğini görürsünüz. Olmazsa da hiç üzülmeyin en güzeli olacak inşallah.
Herhangi bir şekilde fark ettiniz mi kanamayı? Ağrınız, lekelenmeniz var mı?
Hayır hiçbir ağrım sızım olmadı, çamaşırımda lekelenme ya da peçeteye gelen bir pembelik yoktu..
Yumurtalıktaki kanama geciktiriyo olabilir mi var mı böyle bir durum