Yok yapmadi ama 2 öğünlük mamaya 1 çay kaşığı kadar. Blendirdan geçirmeyince tadi hos olmadı sevmedi zaten. Bide pütürlu yutabiliyor ben cok verdim alıstı.Bende dün tazefasulye ve patatesi haşlayıp blendirdan geçirdim çorba gibi oldu . Mercimek için erken değil mi gaz yaptı mı sizde ?
Bizimki de pütürlü yiyor ama bende çorba tadimlarina başladım artık. Kabak bizde alerji yaptı mesela kollarında hafif kızarıklık oldu . O yüzden dikkat ederek gidiyorum. Daha yoğurt ve yumurta sarısı vermedim inşallah onlar alerji yapmaz.Yok yapmadi ama 2 öğünlük mamaya 1 çay kaşığı kadar. Blendirdan geçirmeyince tadi hos olmadı sevmedi zaten. Bide pütürlu yutabiliyor ben cok verdim alıstı.
Ya benimki emdikten sonra içmiyor doyuyor mu acabaEmmesine baglı bazen 1 dk falan emıp kendını gerı atıo saolsun o zaman 120 cc ye yakın içio ama bes dk falan emdiyse genelde 90 cc ye yakın içiyor
Asla mama yemezdı bıberonu alamazdı ama açlıktan herşeyi öğreniyorlar ılk mama yemesi zaten komikti hem yüzünü ekşitiyor hem içmeyi bırakmıyordu napaın evladım karnını doyurmak adına katlanıyor
doğru o yönden hiç düşünmedim valla. Nasıl oturtmak gerekiyor kucakta. Ben hiç bilmiyorum. Yerde nasıl oturur destek nasıl sağlanırAman sen bakma annelere. Bana hangi doktora gittiysem 4.aydan sonra oturt yavaş yavaş dediler. Annemle kv de gevrekleri batar diyordugevrek ne dedim ya?
Eskidenmis onlar. Çocuklar artık bir sürü vitamin desteği vs alıyor.
Yoğurdu cok sevmisti ilk onu tatmıştı ama suan pek sevmiyor. Yumurta sarısını 2 kez tatmısti minik bölüp vermistim kahvaltiya henüz baslamadik.haftaya belki baslari kahvaltiyaBizimki de pütürlü yiyor ama bende çorba tadimlarina başladım artık. Kabak bizde alerji yaptı mesela kollarında hafif kızarıklık oldu . O yüzden dikkat ederek gidiyorum. Daha yoğurt ve yumurta sarısı vermedim inşallah onlar alerji yapmaz.
Ben daha içime sinen bi doktor bile bulamadim yaa stres oluyorumKızlar cumartesi doktora gideceğiz bize tadimlara başka der mi merak ediyorum açıkçası
Ay benim bebe dün şeftali emiyordu dişlerine iyi geliyo diye bende ses etmedim çok az emsin diye sertti bide. Sen tut küçük bişey kopart yut. Şok oldum ağzını aradım parmağımda üstüne mama içirdim boğazında kalmasın diye filan. Ama o heyecanımı gördükçe güldü oyun sandı heralde6. Ayda günlük 2 çay bardağı deniyor 2 öğün ama tek oğünde 1 çay bardağı yiyemez zaten. Ben söyle yapıyorum 2 gündür tek öğün gibi sebze püresi. Onum dışında salatalil filan emiyo yemiyoda dişine iyi geliyo sanirım.
Blendır önerilmeme sebebi yada tamamen ezmeyin denme sebebi sonrasında pütürlü yiyemiyor çocuklar. Ama ben diger ogullarimdada tadımda dahi pütürlü verdim önden ona alıstirdim. Bundada öyle pütürlü suan seftaliyi tatli patatesi minik bölünce yutuyor. Kimileri 2 yasina kadar suzgeclerden gecirirdi. Benimkiler hep pütürlü yiyebildi sukur. Biz yemek yerken hep kasıga agzini acıyor biliyor yemeği artık. Birde tam doysa bile emiyo emmesi azalmiyo.
Normal şekilde al kucağına. Poposunu koy bacagina, ayakları aşağı sallansin.doğru o yönden hiç düşünmedim valla. Nasıl oturtmak gerekiyor kucakta. Ben hiç bilmiyorum. Yerde nasıl oturur destek nasıl sağlanır
Haha günaydınHep bide yazmişımhayırlı sabahlar
Benimki 4.ayda, 5.ayda tadimlara başlayalım dedi. Okuduğum her kitap 180 günü doldursun duzeltilmis tarihe göre diyor. O yüzden başlamadım benKızlar cumartesi doktora gideceğiz bize tadimlara başka der mi merak ediyorum açıkçası
Ben tadımlara başlamaktan çok korkuyorum bebeğim alerjik bi bebek bişey olursa diyeKızlar cumartesi doktora gideceğiz bize tadimlara başka der mi merak ediyorum açıkçası
Korkma korkma bogilsa anlarsın zaten. Bebeklerin öğürme refleksi dillerinin ortasında, kendi kendilerini kurtarabiliyorlar. Ama sen tek birakma gene de. Nefes alamadikca müdahale etme. Korkar hiç yemez sonra.Ay benim bebe dün şeftali emiyordu dişlerine iyi geliyo diye bende ses etmedim çok az emsin diye sertti bide. Sen tut küçük bişey kopart yut. Şok oldum ağzını aradım parmağımda üstüne mama içirdim boğazında kalmasın diye filan. Ama o heyecanımı gördükçe güldü oyun sandı heraldeama kendi başına yutmuş. Bizimki emmekten mamadan çok yemeklere ilgili. Mamaları tükürür ama kaşıkla verince ağzını açıyor. Gerçi yine tükürüyor ama kaşığı seviyor
Onu nasıl anladınız tartı sizi yanıltmasın. Bende bir defasında 2 haftada 80 gr vermiş diye üzüldüm ay sonunda kilo almıştıKızlar ben mama takviyesine baslicam kaç gündür kilosunu korumayı geçtim kilo vermiş 3 günde 30 Gr vermiş
Ben haftaya gidince bizim doktora sorayım bir Ankara'da var mı tanıdığı diye?Ben daha içime sinen bi doktor bile bulamadim yaa stres oluyorum
Benim de ikinci doktor çok şükür memnunum ilaç alırken eczacı ben çocuklarımı bu doktora götürüyorum deyince bulduk devamlı olması önemli bak araştır çocuk sürekli bir doktorda devam etsin inşallahBen daha içime sinen bi doktor bile bulamadim yaa stres oluyorum
180 günü bende okudumNormal şekilde al kucağına. Poposunu koy bacagina, ayakları aşağı sallansin.
Haha günaydın
Ben blw baslicam direk. Kendi oturmasını bekliyorum.
Benimki 4.ayda, 5.ayda tadimlara başlayalım dedi. Okuduğum her kitap 180 günü doldursun duzeltilmis tarihe göre diyor. O yüzden başlamadım ben
Ağzına bendede degdirdim çok hoşuna gidiyor ağzıma bakıp kalıyor yoksa gülüyor yemek yerken banaBen tadımlara başlamaktan çok korkuyorum bebeğim alerjik bi bebek bişey olursa diyeküçük küçük ağzına değdirmeler yaptım bazı şeyleri ama sadece o kadar.
1 gün arayla yapıyorSizin bebelerin kakalari ne alemde?
Koparır tabi güclüler meyve emziginde muz seftali yiyor severek. Parca parca uzum seftali vs koparip verice cok guzel yiyorAy benim bebe dün şeftali emiyordu dişlerine iyi geliyo diye bende ses etmedim çok az emsin diye sertti bide. Sen tut küçük bişey kopart yut. Şok oldum ağzını aradım parmağımda üstüne mama içirdim boğazında kalmasın diye filan. Ama o heyecanımı gördükçe güldü oyun sandı heraldeama kendi başına yutmuş. Bizimki emmekten mamadan çok yemeklere ilgili. Mamaları tükürür ama kaşıkla verince ağzını açıyor. Gerçi yine tükürüyor ama kaşığı seviyor
Oturuyoruz ama bi tik yatirinca mama sandalyesini daha kolay yedik ana kucağıda oyle kolay yiyor ondadaNormal şekilde al kucağına. Poposunu koy bacagina, ayakları aşağı sallansin.
Haha günaydın
Ben blw baslicam direk. Kendi oturmasını bekliyorum.
Benimki 4.ayda, 5.ayda tadimlara başlayalım dedi. Okuduğum her kitap 180 günü doldursun duzeltilmis tarihe göre diyor. O yüzden başlamadım ben
Bizin hep suluydu doğduğundan beri. 2 3 gündür ek gıdayla katılastı. Bazen gunde 1 2 yapiyor bazen 2 gunde 1 nadiren daha cok yaptığıda oluyor.Sizin bebelerin kakalari ne alemde?
Canım senı emıp ıstemıyorsa toktur çiişli bez kokmuyorsa daha koyu sarı deılse korkma ama hem senı emmeyıp hem sagdıgın sutu emmıyorsa sütünün tadına bakarsınYa benimki emdikten sonra içmiyor doyuyor mu acaba
Emmiyo çişini dün geceden beri hiç yapmadıOnu nasıl anladınız tartı sizi yanıltmasın. Bende bir defasında 2 haftada 80 gr vermiş diye üzüldüm ay sonunda kilo almıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?