2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hayır hiçbir ağrım sızım olmadı, çamaşırımda lekelenme ya da peçeteye gelen bir pembelik yoktu..
Yumurtalıktaki kanama geciktiriyo olabilir mi var mı böyle bir durum
Kanama yumurtalıkta mıymış? Ben plasentanın bebeğin oralarda sanmıştım.

Ya siz deyince ve sizden önce birçok arkadaşın da başına gelince çok telaşlandım. Grupta sorun yaşayan neredeyse %50 olacak. Baktım bu bebek etrafında kanamaya. Link: What Is a Subchorionic Hematoma?

Bu kanama ilk 3 ayda kanamaların %20sini oluşturuyormuş. Nedeni plasentanın ani rahimden ayrılır gibi olmasıymış. Nedenleri arasında travmalar, rahimde anormallikler, embriyoda kusur gibi şeyler var. Küçük olanlar gerilermiş. Bol dinlenmek gerekliymiş. Siz de dinlenin bence bu günlerde. Bazen semptom verirmiş ağrı, kramp, kanama ile bazen de hiç bulgu vermez ultrasonda çıkarmış.

Dün doktor da kusurlu embriyo demek ki dedi. Baya ex diye not aldı. Çok moralim bozuldu. Verdiğiniz linki incelicem teşekkür ederim.
Forumda çok baktım bulamadım benzer problem yaşayan.. bir sürü yere yazıyorum içime umut olsun diye.

Kızlar bu arada düm doktorumla aşıyı konuştum.
Ben ol diyorum dedi. Biontech ya da sinovac tercihe bıraktı ama biontech için daha tedirginim, Sinovac bildiğimiz türde bi aşı , tetanoz da vuruluyor mesela aynı mantık , koruculuğu düşük olsa da sinovaca daha yakınım gebelerde dedi.
Benim kafa çorba oldu. Biontech olurum diye düşünmüştüm. 3 ayı doldurunca olunacağı için o zamana kadar araştırmaya devam

Eğer embriyodansa o zaman üzülecek bir şey yok demektir. Eğer öyleyse de bir sonraki gebeliğin sağlıklı olma ihtimali çok çok yüksek oluyor. Yaşınız da çok gençmiş 27. İnşallah hakkınızda en hayırlısı, en güzeli olsun.

Kızımda hiç böyle değildim o yüzden bana hiç normal gelmiyordu ama dün doktor çok normal dedi ben bir de bulantı kusma çekiyorum. Bitik haldeyim. Geçicek diye bekliyorum sadece.

İnşallah.. hayırlısı artık ne diyelim.mesajlarınız iyi hissettirdi teşekkür ederim

Kızlar geldik eve şimdi kalp atışını duyduk şüküür her şey yolundaymış 8 +6 olması lazım regle göre de ben doktora 7+4 tür dedim cidden de öyle çıktı zayıflamışım regneses mi ne verdi o yüzden bulantı ilacımı değiştirdi omurilik yapısı güzel görünüyor, bundan sonra kötü olasılık ihtimalimiz %5 e düştü diyebiliriz dedi. Bu dönemde bol ceviz, salata tüketmeye dikkat et dedi aklınızda olsunnn progestana devamm 1 kilo verdiğim için ek vitaminler falan verdi bu kadarr haftaya tekrar gitcezz ikili test mevzusunu konuşuruz plan yaparız dedii kesenin abukluğu peki shsjwkwlslslsşsşs

Eklentiler

• IMG_20210731_125800.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 85
Oooooh çok sevindim canım Şimdi cinsiyet teorilere dönelim , konuma göre senin fasülyecik erkekkkk

Oooooh çok sevindim canım Şimdi cinsiyet teorilere dönelim , konuma göre senin fasülyecik erkekkkk
Ayy sordum tabi teorilere inanıyor musunuz sizce nedir diye rahmin sağ tarafındaysa kız deriz genelde seninki de rahmin sağ tarafında dedi cicim
Sağlıklı olsun ama allah biliyor kız istiyoruz

Gözünüz aydın darısı başıma benim randevumda pazartesi 7+2 olucak sanırım sabah öyle bir kabusla uyandım ki randevuyu iple çekiyorum.

Ayy sordum tabi teorilere inanıyor musunuz sizce nedir diye rahmin sağ tarafındaysa kız deriz genelde seninki de rahmin sağ tarafında dedi cicim
Ama bu sol olmuyor muyine mi vajinal baktı ne yaptı

Tabiiii önce sağlık ilkinde cinsiyet farketmez sağlıklı olsun bebişler sağlıcakla kucağımıza alalımda

Gözünüz aydın darısı başıma benim randevumda pazartesi 7+2 olucak sanırım sabah öyle bir kabusla uyandım ki randevuyu iple çekiyorum.
Ayy amin amiin sormayın gidene kadar neler neler düşündüm duyunca bir afalladım sizden de güzel haberler alırız inşallahh

Çok mutlu oldum sizin adınıza. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Ben doktora bunu sordum böyle şeylere inanmayın lütfen dedi olamaz öyle bişey hurafedir, denk gelmiş kimisinde, cinsiyetin öyle bişeyle ilgili olamaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…