2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben doktora bunu sordum böyle şeylere inanmayın lütfen dedi olamaz öyle bişey hurafedir, denk gelmiş kimisinde, cinsiyetin öyle bişeyle ilgili olamaz dedi
senin doktor bana çok ters geldi he ondan haftaya gideceğin doktorda güzel haberler alacağını düşünüyorum
hangi şehirdesin istanbul ise bu doktoru önereyim çok şeker bir kadın, genelde kadın doktorlara ön yargılıydım ama baya ön yargımı kırdı eciş bücüş kese aslında şekli niye böyle diyorum güzel güzel tutunmuş işte yeri iyi diyor

Kızlar aranızda kilo alan var mı ya ? Ben 65 ile hamile kaldım şuan sata göre 7+3 hamileyim henüz doktor kontrolüne gitmedim pazartesi beta 1763 idi 68 oldum boyum 170 var mı benim gibi kilo alan çok erken değil mi kilo alımı için ?

Kızımda hiç böyle değildim o yüzden bana hiç normal gelmiyordu ama dün doktor çok normal dedi ben bir de bulantı kusma çekiyorum. Bitik haldeyim. Geçicek diye bekliyorum sadece.
Canim benim ilk bebek o yüzden bilmiyorum hiç kusma yok sabah rahatsız uyanıyorum ama migde bulanmasi değil migde rahatsızlığı şeklinde birde yanlız hissediyorum kendimi hep çalışıyordum şimdi evdeyim pek kimsem de yok öyle arkadaş çok candan anne gibi

bende döndüm. vaktinden önde görünüyor.7+6 aslında ama 8 +2 ölçmüş. ben sadece folat alıyorum eksik bişey yoktur umarım. 10.hafta fetal teste çağırdı 3000 3500 arası fiyatmış.
Kesen ne kadar normal ya bi de benimkine bak ahahahha allam yarabbim

Eklentiler

• 16277273801454369859635814354880.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 64
Gözün aydın canım çok sevindim

Merhaba canım ben henüz almadım bir kiloya yakında vermişim. Ama bulantım oldu hep daha yeni yeni azaldı.bende bugün 8+3 oldumbelki ödem olmuştur elinden ayağından anlatsın canim

Kizlar bu bulanti ilacı nimetmis ya. 2 gündür hayata döndüm resmen yatmadan 2 tane iciyorum. Halsizligimde bulantidanmıs. Iyiyim artık çok sükür hep yatıyodum cok sükür iyi geldi.

Merhaba canım ben henüz almadım bir kiloya yakında vermişim. Ama bulantım oldu hep daha yeni yeni azaldı.bende bugün 8+3 oldumbelki ödem olmuştur elinden ayağından anlatsın canim
Ödemim var evet parmağımda ki yüzüğü çıkartmakta zorlanıyorum oldukça kolay çıkıyordu. Mide bulantım dün başladı onun öncesinde hiç yoktu ve iştahım çoktu sanırım hem ödem hem de kilo aldım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar nasılsınız?Biraz azaldı ağrılarım çok şükür.Kanamam geçti kahverengi lekeler de azalıyor sanki.Ama sol bacağım ve kalcam ağrıyor arada.Bu arada bulantidan 3kg vermişim.Ama anı anını tutmuyorki.Tam gecti diyorum hopp yine basliyor.Sizde durumlar nasıl?

Bi doktor şöyle diyor “5 haftaya girdiğin andan itibaren 5’i bitirmiş olursun ve 6’ya girersin. Yani 6 haftalıksındır Ama garanti olarak bitirdiğin 5 haftayı söylersin”
Canım her zaman bitirdiğin hafta söylenir.. Tıpkı bitirdiğimiz yaşı söylediğimiz gibi

Kesen ne kadar normal ya bi de benimkine bak ahahahha allam yarabbim
Bence kese ultrason çekimine göre yamuluyor oynattikca yuvarlak Halide bulunabiliyor. Buda benim minnakin teyzesi geçen hafta 7+3 Ken gördük. Senin doktorunun deyimine göre kız ozamam benimkinde

Eklentiler

• IMG_20210725_112137.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 39
Bence kese ultrason çekimine göre yamuluyor oynattikca yuvarlak Halide bulunabiliyor. Buda benim minnakin teyzesi geçen hafta 7+3 Ken gördük. Senin doktorunun deyimine göre kız ozamam benimkinde
ay yerim onu bennn kız benimkiyle seninki kesede zıt yerlerde ama dagdjha bebeğin kesede duruşu değil dedi yumurtladığın bebeğin oluştuğu yer ve plasentanın yeri önemliymiş. plasentası hangisi oluyo acaba ajhdsakj rahimde solda benim kist var sağda bebekk doktorun dedi mi sana nereden yumurtladığınııı öff allah gönlümüze göre sağlıklısını versin valla önümüzde ikili testler var sanırıım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…