Merhaba canım. Benim ağrım çok yok baslardaki gibi göğüslerdeki hassasiyet de azaldı. Midem ara ara bulanıyor ama bir 5-6 gündür çıkarmıyorum. Bayağı kilo vermişsinKızlar nasılsınız?Biraz azaldı ağrılarım çok şükür.Kanamam geçti kahverengi lekeler de azalıyor sanki.Ama sol bacağım ve kalcam ağrıyor arada.Bu arada bulantidan 3kg vermişim.Ama anı anını tutmuyorki.Tam gecti diyorum hopp yine basliyor.Sizde durumlar nasıl?
Ahahaaa aynen yaa kafa yine normal vajinal ultrasona göre farklı ya ona gitti neyse hayırlısı bakalım. Hiç soramadım öyle bişey sanki ondan daha iyi biliomusum cinsiyet araştırmasına giriyomusum intibaasi uyandırmak içinay yerim onu bennn kız benimkiyle seninki kesede zıt yerlerde ama dagdjha bebeğin kesede duruşu değil dedi yumurtladığın bebeğin oluştuğu yer ve plasentanın yeri önemliymiş. plasentası hangisi oluyo acaba ajhdsakj rahimde solda benim kist var sağda bebekk doktorun dedi mi sana nereden yumurtladığınııı öff allah gönlümüze göre sağlıklısını versin valla önümüzde ikili testler var sanırıım
Göğüs hassasiyeti zamanla azalıyormuş benimde azaldı canım.Bulanti da alıştım artık.Olmayinca korkuyorum.Kese diisnda canım.O gün çok yormuştum kendimi.Progestan günde 2kez kullanıyorum.Bide proluton iğne var haftalık.Merhaba canım. Benim ağrım çok yok baslardaki gibi göğüslerdeki hassasiyet de azaldı. Midem ara ara bulanıyor ama bir 5-6 gündür çıkarmıyorum. Bayağı kilo vermişsinumarım bı an önce geçer canim. Kanama kese dışında mi vardı yoksa yerleşme kanamasımiydi. Birde progestan kullandım mi kullandiysan günde kaç tane idi
Çok şükür canim sevindim adına maşallahKizlar bu bulanti ilacı nimetmis ya. 2 gündür hayata döndüm resmen yatmadan 2 tane iciyorum. Halsizligimde bulantidanmıs. Iyiyim artık çok sükür hep yatıyodum cok sükür iyi geldi.
Canım çok üzüldüm. Allah böyle takdir etmiş, saglıklı degilmiş demek ki, ben de 6 dayım. Bugün dr şöyle dedi. Biz 12-14 hafta dolana kadar aslında anne adayları umutlansın istemiyoruz. Risk var her zaman, herseye hazırlıklı 12 haftayı tamamlamayı bekleyin, cok da havalara ucmayın dedi. Ben de düşük riskini engellemek için ne yapabilirim dedim. Hiçbir sey dedi. Bu kromozonal bir durum, elden birsey gelmiyor. Dualarım seninle..Maalesef haftaya kürtaj olacakmış.. 8 haftalık olması gerekirken şu an 6 haftalık görünüyormuş.. kanama olmuş, gelişme 2 hafta önce durmuş.. çok üzgünüm
İkili test ucretli miymis kuzu sordun mu? Bu arada hayırlı uğurlu olsunKızlar geldik eve şimdi kalp atışını duyduk şüküür her şey yolundaymış 8 +6 olması lazım regle göre de ben doktora 7+4 tür dedim cidden de öyle çıktızayıflamışım regneses mi ne verdi o yüzden bulantı ilacımı değiştirdi omurilik yapısı güzel görünüyor, bundan sonra kötü olasılık ihtimalimiz %5 e düştü diyebiliriz dedi. Bu dönemde bol ceviz, salata tüketmeye dikkat et dedi aklınızda olsunnn progestana devamm 1 kilo verdiğim için ek vitaminler falan verdi bu kadarr haftaya tekrar gitcezz ikili test mevzusunu konuşuruz plan yaparız dedii kesenin abukluğu peki shsjwkwlslslsşsşs
Fetal dediginiz ikili test mi?bende döndüm. vaktinden önde görünüyor.7+6 aslında ama 8 +2 ölçmüş. ben sadece folat alıyorum eksik bişey yoktur umarım. 10.hafta fetal teste çağırdı 3000 3500 arası fiyatmış.
Aynı benCanim benim ilk bebek o yüzden bilmiyorum hiç kusma yok sabah rahatsız uyanıyorum ama migde bulanmasi değil migde rahatsızlığı şeklinde birde yanlız hissediyorum kendimi hep çalışıyordum şimdi evdeyim pek kimsem de yok öyle arkadaş çok candan anne gibi
YaaKesen ne kadar normal ya bi de benimkine bak ahahahha allam yarabbim
ya kuzu sormadım ikiliyi sigortam karşılıyo diye ama ikili mi yapalım bişey dna mı yapalım diye karar veririz dedi o 2. dediğini anlamadımİkili test ucretli miymis kuzu sordun mu? Bu arada hayırlı uğurlu olsun
Fetal dediginiz ikili test mi?
Aynı benöncesinde hep calisiyodum, evde durmuyodum. Şuan evdeyim, üzerine cok uzak bi yere taşındım. Tum arkadaslarima ve aileme uzaktayım. Vala çok bunaliyorum. İstesem dr cikip gezemiyorum, yasak olduğu icin.
Yaaolsun bebiste sorun yokmus onemli olan o
Yasak mı dışarı çıkmak neden canimİkili test ucretli miymis kuzu sordun mu? Bu arada hayırlı uğurlu olsun
Fetal dediginiz ikili test mi?
Aynı benöncesinde hep calisiyodum, evde durmuyodum. Şuan evdeyim, üzerine cok uzak bi yere taşındım. Tum arkadaslarima ve aileme uzaktayım. Vala çok bunaliyorum. İstesem dr cikip gezemiyorum, yasak olduğu icin.
Yaaolsun bebiste sorun yokmus onemli olan o
hehhh aynen ikili test mi fetal dna mı yapalım konuşuruz dedii fetali karşılamıyodur kesin sigortafetal dna test annenin bebeğin genetik bilgileri 10.haftadan sonra annenin kanına geçiyormuş. fetali yaptınmı diğerlerini yapmana gerek kalmıyormuş.cinsiyette belirleniyor onunla
Evet ilk 3 ay riskli diye hep duyuyordum ama kendim için hiç aklıma gelmemişti ne yalan söyliyim..Canım çok üzüldüm. Allah böyle takdir etmiş, saglıklı degilmiş demek ki, ben de 6 dayım. Bugün dr şöyle dedi. Biz 12-14 hafta dolana kadar aslında anne adayları umutlansın istemiyoruz. Risk var her zaman, herseye hazırlıklı 12 haftayı tamamlamayı bekleyin, cok da havalara ucmayın dedi. Ben de düşük riskini engellemek için ne yapabilirim dedim. Hiçbir sey dedi. Bu kromozonal bir durum, elden birsey gelmiyor. Dualarım seninle..
Ay tatliş, maşallah canım. Annesi gibi komiklik yapıyor kesedenKızlar geldik eve şimdi kalp atışını duyduk şüküür her şey yolundaymış 8 +6 olması lazım regle göre de ben doktora 7+4 tür dedim cidden de öyle çıktızayıflamışım regneses mi ne verdi o yüzden bulantı ilacımı değiştirdi omurilik yapısı güzel görünüyor, bundan sonra kötü olasılık ihtimalimiz %5 e düştü diyebiliriz dedi. Bu dönemde bol ceviz, salata tüketmeye dikkat et dedi aklınızda olsunnn progestana devamm 1 kilo verdiğim için ek vitaminler falan verdi bu kadarr haftaya tekrar gitcezz ikili test mevzusunu konuşuruz plan yaparız dedii kesenin abukluğu peki shsjwkwlslslsşsşs
Canım bu vajinal mi yoksa karından mı?Ayy sordum tabi teorilere inanıyor musunuz sizce nedir diye rahmin sağ tarafındaysa kız deriz genelde seninki de rahmin sağ tarafında dedi cicim
Sağlıklı olsun ama allah biliyor kız istiyoruz
yavrum karındann haftaya nasıl büyüdüğüne şaşıracaksınız dedi doktor merakla bekliyorum önümüzdeki cumartesiyiiCanım bu vajinal mi yoksa karından mı?
Kese amma değişik çıkmışKızlar geldik eve şimdi kalp atışını duyduk şüküür her şey yolundaymış 8 +6 olması lazım regle göre de ben doktora 7+4 tür dedim cidden de öyle çıktızayıflamışım regneses mi ne verdi o yüzden bulantı ilacımı değiştirdi omurilik yapısı güzel görünüyor, bundan sonra kötü olasılık ihtimalimiz %5 e düştü diyebiliriz dedi. Bu dönemde bol ceviz, salata tüketmeye dikkat et dedi aklınızda olsunnn progestana devamm 1 kilo verdiğim için ek vitaminler falan verdi bu kadarr haftaya tekrar gitcezz ikili test mevzusunu konuşuruz plan yaparız dedii kesenin abukluğu peki shsjwkwlslslsşsşs
Benim de kese dışında kanama ilk ogrendimden beri var günde iki kez alıyorum bende ama akşamki iki adet toplam üç adet. İğneyi bende sorayım haftaya gerek varmı diyeGöğüs hassasiyeti zamanla azalıyormuş benimde azaldı canım.Bulanti da alıştım artık.Olmayinca korkuyorum.Kese diisnda canım.O gün çok yormuştum kendimi.Progestan günde 2kez kullanıyorum.Bide proluton iğne var haftalık.
Canım dr bugün 13-14 kilo ile hamileliği tamamlamanı hedefliyoruz dedi. Her aya 1,5 kilo hedef koyuyorlarKızlar aranızda kilo alan var mı ya ? Ben 65 ile hamile kaldım şuan sata göre 7+3 hamileyim henüz doktor kontrolüne gitmedim pazartesi beta 1763 idi 68 oldum boyum 170 var mı benim gibi kilo alan çok erken değil mi kilo alımı için ?
Igneden sonra benjm kanama 1gun sürdü hemen kahverengiye döndü.Baya etkili oldu.Benim de kese dışında kanama ilk ogrendimden beri var günde iki kez alıyorum bende ama akşamki iki adet toplam üç adet. İğneyi bende sorayım haftaya gerek varmı diye
Canım ben özelde öğretmenim. Hatta A+ bir okuldan teklif aldım ama reddettimBen 6+5 te gitmiştim devlette doktor vajinal ultrason ile duymuştu
Devlette mi ogretmensiniz?Ben de öğretmenim acaba bu tarz pandemi gibi durumlarda extra rapor hakkımız var mı biliyor musunuz?
Benim de bir ara öyle oldu ama , hassasiyet artıp azalıyor zaman zaman bu da normalmiş bugünlerde yine azaldı ama dolgunluk hissi var artık
Gözünüz aydın çok sevindim,zamanlarimiz çok yakın 2 hafta önce gitmiştim doktorum 2 ya da 3 ü gibi tekrar gel dedi dayanamadim yarın gidicem inşallah çok merak ediyorum ne durumda arada aklıma kötü şeyler geliyorbiz de güzel haberlerle çıkarız inşallah sizin gibi ve diğer tüm arkadaşlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?