2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhaba canım. Benim ağrım çok yok baslardaki gibi göğüslerdeki hassasiyet de azaldı. Midem ara ara bulanıyor ama bir 5-6 gündür çıkarmıyorum. Bayağı kilo vermişsinumarım bı an önce geçer canim. Kanama kese dışında mi vardı yoksa yerleşme kanamasımiydi. Birde progestan kullandım mi kullandiysan günde kaç tane idi

Ahahaaa aynen yaa kafa yine normal vajinal ultrasona göre farklı ya ona gitti neyse hayırlısı bakalım. Hiç soramadım öyle bişey sanki ondan daha iyi biliomusum cinsiyet araştırmasına giriyomusum intibaasi uyandırmak için

Göğüs hassasiyeti zamanla azalıyormuş benimde azaldı canım.Bulanti da alıştım artık.Olmayinca korkuyorum.Kese diisnda canım.O gün çok yormuştum kendimi.Progestan günde 2kez kullanıyorum.Bide proluton iğne var haftalık.

Maalesef haftaya kürtaj olacakmış.. 8 haftalık olması gerekirken şu an 6 haftalık görünüyormuş.. kanama olmuş, gelişme 2 hafta önce durmuş.. çok üzgünüm
Canım çok üzüldüm. Allah böyle takdir etmiş, saglıklı degilmiş demek ki, ben de 6 dayım. Bugün dr şöyle dedi. Biz 12-14 hafta dolana kadar aslında anne adayları umutlansın istemiyoruz. Risk var her zaman, herseye hazırlıklı 12 haftayı tamamlamayı bekleyin, cok da havalara ucmayın dedi. Ben de düşük riskini engellemek için ne yapabilirim dedim. Hiçbir sey dedi. Bu kromozonal bir durum, elden birsey gelmiyor. Dualarım seninle..

İkili test ucretli miymis kuzu sordun mu? Bu arada hayırlı uğurlu olsun
bende döndüm. vaktinden önde görünüyor.7+6 aslında ama 8 +2 ölçmüş. ben sadece folat alıyorum eksik bişey yoktur umarım. 10.hafta fetal teste çağırdı 3000 3500 arası fiyatmış.
Fetal dediginiz ikili test mi?
Aynı ben öncesinde hep calisiyodum, evde durmuyodum. Şuan evdeyim, üzerine cok uzak bi yere taşındım. Tum arkadaslarima ve aileme uzaktayım. Vala çok bunaliyorum. İstesem dr cikip gezemiyorum, yasak olduğu icin.
Kesen ne kadar normal ya bi de benimkine bak ahahahha allam yarabbim
Yaa olsun bebiste sorun yokmus onemli olan o

ya kuzu sormadım ikiliyi sigortam karşılıyo diye ama ikili mi yapalım bişey dna mı yapalım diye karar veririz dedi o 2. dediğini anlamadım ikiliyi seçerim diğerini sigorta karşılamıyosa ondan önümüzdeki cumartesi tam konuşcazz

Yasak mı dışarı çıkmak neden canim
Benim doktor uzun süre ayakta durma ağır işler yapma dedi ama yürüyüş yapıyorum yani

fetal dna test annenin bebeğin genetik bilgileri 10.haftadan sonra annenin kanına geçiyormuş. fetali yaptınmı diğerlerini yapmana gerek kalmıyormuş.cinsiyette belirleniyor onunla

fetal dna test annenin bebeğin genetik bilgileri 10.haftadan sonra annenin kanına geçiyormuş. fetali yaptınmı diğerlerini yapmana gerek kalmıyormuş.cinsiyette belirleniyor onunla
hehhh aynen ikili test mi fetal dna mı yapalım konuşuruz dedii fetali karşılamıyodur kesin sigorta detaylıyla 4lüyü karşılamıyodu çünkü

Evet ilk 3 ay riskli diye hep duyuyordum ama kendim için hiç aklıma gelmemişti ne yalan söyliyim..
Sizin inşallah sağlıkla devam eder. Doktor ihitmalden bahsetmiş size, bişey görmemiştir. Görse söylerdi benimki gibi.. siz de yatın dinlenin bişey yapmayın, dua ederek süreci tamamlayalım, ben de bu süreçteki herkes için dua edicem. Hepimiz için en sağlıklısı, hayırlısı olsun inşallah

Ay tatliş, maşallah canım. Annesi gibi komiklik yapıyor keseden sagda gözüküyor senin kese gelişimi hep böyle güzel gitsin , minik mercimek

Ayy sordum tabi teorilere inanıyor musunuz sizce nedir diye rahmin sağ tarafındaysa kız deriz genelde seninki de rahmin sağ tarafında dedi cicim
Sağlıklı olsun ama allah biliyor kız istiyoruz
Canım bu vajinal mi yoksa karından mı?

Kese amma değişik çıkmış rabbim sağ salim kucağına da almayı nasip etsin canım seninle aynıyız tarih olarak :)

Benim de kese dışında kanama ilk ogrendimden beri var günde iki kez alıyorum bende ama akşamki iki adet toplam üç adet. İğneyi bende sorayım haftaya gerek varmı diye

Canım dr bugün 13-14 kilo ile hamileliği tamamlamanı hedefliyoruz dedi. Her aya 1,5 kilo hedef koyuyorlar

Benim de kese dışında kanama ilk ogrendimden beri var günde iki kez alıyorum bende ama akşamki iki adet toplam üç adet. İğneyi bende sorayım haftaya gerek varmı diye
Igneden sonra benjm kanama 1gun sürdü hemen kahverengiye döndü.Baya etkili oldu.

Canım ben özelde öğretmenim. Hatta A+ bir okuldan teklif aldım ama reddettim bu sene calışmıycam. Ekstra rapora izin veriyorlar mı bilmiyorum. Özel okullar Eylül, Ekimde hamile kal, Haziran gibi izne ayrıl isterler hep. Öğretmenler genelde hep öyle ayarlıyor Benim onla da uyumlu degil zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…