2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Yasak mı dışarı çıkmak neden canim
Benim doktor uzun süre ayakta durma ağır işler yapma dedi ama yürüyüş yapıyorum yani
Canım soyle. 2. Kontrole gittigimde rahimde kanama görmüştü doktor kese yakınında progestana baslamistik. Full yat hic is yapma demisti bayramdan önce. Sonraki kontrole bayramdan sonraki cumartesi gittiğimizde çok şükür kanana durmus dedi ama yormamaya devam dedi. Ev isi vs yapma dedi. Cok egilip kalkip, bi yere uzanma dedi. Yürüyüşe, cinsel iliskiye ve seyahate de yasak dedi canım. İnsanda korkuyo ondan bende cikmiyorum mümkün oldukça. Herşey yolunda olsun ama evde de baya bi bunaldım.
hehhh aynen ikili test mi fetal dna mı yapalım konuşuruz dedii fetali karşılamıyodur kesin sigorta detaylıyla 4lüyü karşılamıyodu çünkü
Abaha kardeş hangisini karsiliyosa onu yaptirsak olmuyo mu
yavrum karındann haftaya nasıl büyüdüğüne şaşıracaksınız dedi doktor merakla bekliyorum önümüzdeki cumartesiyii
Ayyy hemen büyüyolar dimi mucize bisey. Ay benim 2 haftam var kontrole bakalim insallah buyumus olur, herşey yolunda olur

Herkese merhaba kaç gündür bulduğum herşeyi okudum bitirdim. 7+3 günlük hamileyim. Geçen hafta kalp atışlarını gördük ama 3-4 gündür bacaklarım özellikle çok ağrıyor biraz da belim. Sanki belimden aşağısı tutmuyormuş gibi o kadar güçsüz. Kasık ağrım çok az. Daha önce 2 düşüğüm var. Korkuyorum. Elden bişey gelmez biliyorum kötü bişey olsa da ama benim gibi çok güçsüz olan var mı acaba?

Benim de sol kalçam ağrıyor dünden beri çözemedim neden olduğunu

Benim de bacaklarımda çok agrı var uyku uyuyamıyorum o derece. Bugün kan testi verdim. Belki vitaminim eksiktir. Sizden kan testi istedi mi doktor? Ben hiç kötüye yormadım, vücut degişiyor, agrılar oluyor.

Kese ve kalp atışı hangi haftalarda görülüyordu kızlar unutmuşum ben ya
5. Haftalarda kese 6. Ya da 7. Haftalarda kalp atisi bebisim
Canim çok geçmiş olsun. Halsizlik var bende de ama ağrı şeklinde değil. Doktorunla görüş bence

Igneden sonra benjm kanama 1gun sürdü hemen kahverengiye döndü.Baya etkili oldu.
Bana niye vermediler ya kanama yok bende lekelenme minik minik ara ara kahve geliyor ama kontrollere gittiğimde kese dışında var diyorlar üç doktora gittim biri de iğne kullan demedi

Ya bu ne biçim bulantıdır tüm temizlik malzemelerinin kokusuna , kolonya kokusuna tahammülüm kalmadı görünce bile kokusu aklıma gelip midem bulanıyor kızlar ya ben ne yapacağım çocuğun altını değiştiremez olacağım ıslak mendıl kokusundan

Ayy canim kucuk bebeginde mi var. Allah yardimcin olsun
Tshta kaca kadar normal kızlar, benim de 2 gibi çıkmış
2.5 üzerine ilac veriyolar yani benim doktorum bana verdi. Seninki normal canim

Cinsellik bana da yasak dedi ev işi yapmıyorum nerdeyse evi toz götürüyor

Ayy canim kucuk bebeginde mi var. Allah yardimcin olsun

2.5 üzerine ilac veriyolar yani benim doktorum bana verdi. Seninki normal canim
Ay bu test sonuçlarına bakmak insanı çok stres yapıyor. Hamilelik boyunca hep böyle kalbimiz carpa carpa sonuç alıcaz, inşallah hep hayırlı, güzel sonuçlar alırız. Senin de tsh düşer umarım canım. Benim gecen testte 6 ay önce 0,9 falandı TSH, nasıl 2 olmuş. Bu böyle yükselen bişey mi ona sasırdım. Ne etkiliyor, nasıl koruyabiliriz acaba. Ya sürekli yükselirse

Cinsellik bana da yasak dedi ev işi yapmıyorum nerdeyse evi toz götürüyor yürüyüş yapıyorum

Ben daha test falan olmadım. Bu ne testleri kızlar ben bayağı acemiyim. Sadece son kontrolde doktor yapılması gereken bir dizi tahlilleri verdi.

Ben daha test falan olmadım. Bu ne testleri kızlar ben bayağı acemiyim. Sadece son kontrolde doktor yapılması gereken bir dizi tahlilleri verdi.
O tahlillerdir canım. Benimkiler de tahlil sonucunda çıktı. Kan ve idrar tahlilleri, aynıdır. Rutin hepsi aynı istiyor zaten.

Kesesini yediğim çok şükür çok sevindim canım Sağlıkla da ilerlesin inşallah

O tahlillerdir canım. Benimkiler de tahlil sonucunda çıktı. Kan ve idrar tahlilleri, aynıdır. Rutin hepsi aynı istiyor zaten.
normalde her şeyi aile sağlık merkezleri takip ediyormuş ama ben şu an ikametimden ayrı bir ildeyim okul başlayana kadar. Korkuyorum bir şeyleri kaçıracak mıyım diye

normalde her şeyi aile sağlık merkezleri takip ediyormuş ama ben şu an ikametimden ayrı bir ildeyim okul başlayana kadar. Korkuyorum bir şeyleri kaçıracak mıyım diye
İstersen bulundugun yerde devlet hastanesine git, saglık ocagı kendi ikametgahında degilse bakmıyor. Tsh önemliymiş ilk aylarda sanırım, bir de benim idrarda bakteri çıktı mesela, ilaç verir herhalde.

Gözün Aydın canım maşallah çok sevindim. Bu iştah meselesi bende de çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…