2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar bu bulanti ilacı nimetmis ya. 2 gündür hayata döndüm resmen yatmadan 2 tane iciyorum. Halsizligimde bulantidanmıs. Iyiyim artık çok sükür hep yatıyodum cok sükür iyi geldi.
Benim de 10 gündür filan başlamıştı mide bulantım bugün kontrole gittim söyleyince prilam verdi ilaç almak istemiyorum dedim ama bu vitamin gibi birşey zararı yok dedi sizinki de aynısı mi ben de buru gün yatıyorum iyi geliyorsa alayım artık
Anladım , teşekkürler cevap verdiğiniz için normalde yok yere rapor almam zaten de çok fena halsizim bütün gün yatıyorum umarım Eylül de geçer de rapora ihtiyacim kalmaz

aa kızlar size ne sorcam sağlık ocağına gittiğimizde ne diyoruz bir belge falan vermemiz gerekiyor mu kayıt içiin yaptıranlar var mı hiç?
Kaklp atışını duyarsan gel demişlerdi de duydum desem yeterli olcak mı acaba

Ben de daha gitmedim canım ama normalde gittiğin hastane kayda giriyor sistemden. Direk sağlık ocağının ekranına düşüyo zaten.
Benim doktor seni ararlar demişti ama hala arayan yok. O zqman da burada olduğun kan tahlillerini götürmen yeterli dedi doktor bir daha orada kan vermemek için

Bana doktor gebelikte yükseliyor normal dedi. Ben hamile kalmadan once doktora gidip testlerimi yaptirmistim boyle bi sorun yoktu zaten. Gebelikten sonra yukseldi, insallah duser ilacla.
Cinsellik bana da yasak dedi ev işi yapmıyorum nerdeyse evi toz götürüyor yürüyüş yapıyorum
Yuruyuse de yasak dedi bana, heralde risk devam ettigi icin. Ama yat yat tüm gün bunaliyo insanda. Ev islerini de esin yapsin kuzu yapicak bisi yok.
Ben daha test falan olmadım. Bu ne testleri kızlar ben bayağı acemiyim. Sadece son kontrolde doktor yapılması gereken bir dizi tahlilleri verdi.
Kalp sesini duyduktan sonra doktorun istiyo canim kan ve idrar veriyosun.
Yaa ben hic saglik ocagina gitmedim. Testleri de hep hastanede yaptirdim. Gitmek sart mi

Bana sağlık ocağında doktor muayene ye gittiğin zaman kese fotoğrafıyla birlikte geliceksin demişti

Kızlar bu arada bugun prilam almadım yine aynıyım Demekki prilamın hiç bi faydası yokmuş bana .halsizliğim de prilamdan kaynaklı değilmiş ona üzüldüm

Kızlar bu arada bugun prilam almadım yine aynıyım Demekki prilamın hiç bi faydası yokmuş bana .halsizliğim de prilamdan kaynaklı değilmiş ona üzüldüm
dramamine diye bir ilaç verdi deneyimlerimi yazarım kuzum prilamı değiştirdi işe yaramıyor dedim de

Kizlar önümüzdeki hafta doktor tekrar çağırdı kalp atışını duyduktan sonra testler istiycem dedi bunlar sağlık ocağı da da yapılıyor nnu

Kızlar sizce leke şeklinde kan görülmesi korkutmalımı perşembe günü kese iyi yerde içerde kanama yok dedi bugun evde biraz iş yaptım lavaboya gittiğimde gördüm şimdi progestan aldım uzanıyorum. Daha kalp atışıda duyulmadı ne olacak bilmiyorum

Canım nasıl iş yaptın, egilmeli kalkmalı mı?beni de ailedeki yaşlılar hep uyarıyor. Uzanma, egilme diye. Ama evde de iş yapmak zorundasın, doktorlar da sadece dikkatli olun diyor. Ben de korkuyorum iş yaparken sen güzelce dinlen, doktoruna mesaj atabiliyosan sor canım.

Benim doktorum herhangi bir evrak istemedi , gebelik kaydi icin geldim dedim, elimde kan idrar sonuclarim vardi zaten onlara bakti , defterine işledi, genel olarak muhabbet ettik zaten hemsire hanimla, 12.hafta kan ve demir ilacina baslanacak ben verim sana dedi, birde 20.hafta geleceksin tetenoz asisi olacaksin dedi.
kilo boy adet gunu falan sorular yani , telefon numarasi guncel mi degil mi diye sordu okadar.

Ayaktaydım canım öyle çok eğilmeli değildi mecburen yapıyor insan öyle diyenler bide gelip kendisi yapsa bizde dinlensek. Malesef hayla özel bir doktor secemedim güvendiğim 2 tane vardı oda 6. Haftada kürtaj dediler bebeği göremeyince ama devlete gittim 3 buçuk dedi sonra gel dedi sonrad gittiğimizde net olmasada birşey gördüğünü 6 haftalık oldugunu söyledi kimseye güvenemiyorum şuan devlet oldugu için yaZma şansımda yok

bende öğretmenim özelde.vallahi zor bulduk bebeyi. vallahi zaman öyle kolay ayarlanmıyor

Aynen benimde peynir ekmek domates meyve yoğurt başka herşey iğrenç. Bunları yiyebiliyorum ama illa bi yolunu bulup çıkıyo

Ben duydum diye gittim hemsire kayit kaldi rutin testler yapıldı. Kesin var dimi evet isterseniz dinleteyim videosu var dedim o yuzden beta hcg bakmadi. :) ama idrar tahlili ve torch paneli ( tokso rubella vs) bakmadilar

Aynen benimde peynir ekmek domates meyve yoğurt başka herşey iğrenç. Bunları yiyebiliyorum ama illa bi yolunu bulup çıkıyo
Ay kızlar bugün bende baya kötü oldum yaaa. Yemek yapamadim doğru dürüst, yemek yemeyince midem açlıktan cok fazla bulandı. Hala da bulanıyo. Ve acayip tansiyonum düştü hissediyorum. Allah hepimize yardim etsin

Canım artarsa acile gidip bir baktırırsın istersen. Haftasonu olunca da hastane işi zor oluyor☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…