Benim de 10 gündür filan başlamıştı mide bulantım bugün kontrole gittim söyleyince prilam verdi ilaç almak istemiyorum dedim ama bu vitamin gibi birşey zararı yok dedi sizinki de aynısı mi ben de buru gün yatıyorum iyi geliyorsa alayım artıkKizlar bu bulanti ilacı nimetmis ya. 2 gündür hayata döndüm resmen yatmadan 2 tane iciyorum. Halsizligimde bulantidanmıs. Iyiyim artık çok sükür hep yatıyodum cok sükür iyi geldi.
ay yerim onu bennn kız benimkiyle seninki kesede zıt yerlerde ama dagdjha bebeğin kesede duruşu değil dedi yumurtladığın bebeğin oluştuğu yer ve plasentanın yeri önemliymiş. plasentası hangisi oluyo acaba ajhdsakj rahimde solda benim kist var sağda bebekk doktorun dedi mi sana nereden yumurtladığınııı öff allah gönlümüze göre sağlıklısını versin valla önümüzde ikili testler var sanırım
Maşallah bebise , yumurtlama yeri hangisi olunca cinsiyet ne oluyor acababen soldan yumurtlamistim eminim ve doktorum da hep sola koyuyor cihaz başlığını
bugunki ultran görüntüsünü atsam tahminde bulunur musunuz zahmet olmazsa
Anladım , teşekkürler cevap verdiğiniz için normalde yok yere rapor almam zaten de çok fena halsizim bütün gün yatıyorum umarım Eylül de geçer de rapora ihtiyacim kalmazCanım ben özelde öğretmenim. Hatta A+ bir okuldan teklif aldım ama reddettimbu sene calışmıycam. Ekstra rapora izin veriyorlar mı bilmiyorum. Özel okullar Eylül, Ekimde hamile kal, Haziran gibi izne ayrıl isterler hep. Öğretmenler genelde hep öyle ayarlıyor Benim onla da uyumlu degil zaten
Teşekkür ederim ne zormuş bu annelikİstersen bulundugun yerde devlet hastanesine git, saglık ocagı kendi ikametgahında degilse bakmıyor. Tsh önemliymiş ilk aylarda sanırım, bir de benim idrarda bakteri çıktı mesela, ilaç verir herhalde.
Ben de daha gitmedim canım ama normalde gittiğin hastane kayda giriyor sistemden. Direk sağlık ocağının ekranına düşüyo zaten.aa kızlar size ne sorcam sağlık ocağına gittiğimizde ne diyoruz bir belge falan vermemiz gerekiyor mu kayıt içiin yaptıranlar var mı hiç?
Kaklp atışını duyarsan gel demişlerdi de duydum desem yeterli olcak mı acaba
Bana doktor gebelikte yükseliyor normal dedi. Ben hamile kalmadan once doktora gidip testlerimi yaptirmistim boyle bi sorun yoktu zaten. Gebelikten sonra yukseldi, insallah duser ilacla.Ay bu test sonuçlarına bakmak insanı çok stres yapıyor. Hamilelik boyunca hep böyle kalbimiz carpa carpa sonuç alıcaz, inşallah hep hayırlı, güzel sonuçlar alırız. Senin de tsh düşer umarım canım. Benim gecen testte 6 ay önce 0,9 falandı TSH, nasıl 2 olmuş. Bu böyle yükselen bişey mi ona sasırdım. Ne etkiliyor, nasıl koruyabiliriz acaba. Ya sürekli yükselirse
Yuruyuse de yasak dedi bana, heralde risk devam ettigi icin. Ama yat yat tüm gün bunaliyo insanda. Ev islerini de esin yapsin kuzu yapicak bisi yok.Cinsellik bana da yasak dedi ev işi yapmıyorum nerdeyse evi toz götürüyor yürüyüş yapıyorum
Kalp sesini duyduktan sonra doktorun istiyo canim kan ve idrar veriyosun.Ben daha test falan olmadım. Bu ne testleri kızlar ben bayağı acemiyim. Sadece son kontrolde doktor yapılması gereken bir dizi tahlilleri verdi.
Yaa ben hic saglik ocagina gitmedim. Testleri de hep hastanede yaptirdim. Gitmek sart miaa kızlar size ne sorcam sağlık ocağına gittiğimizde ne diyoruz bir belge falan vermemiz gerekiyor mu kayıt içiin yaptıranlar var mı hiç?
Bana sağlık ocağında doktor muayene ye gittiğin zaman kese fotoğrafıyla birlikte geliceksin demiştiaa kızlar size ne sorcam sağlık ocağına gittiğimizde ne diyoruz bir belge falan vermemiz gerekiyor mu kayıt içiin yaptıranlar var mı hiç?
dramamine diye bir ilaç verdi deneyimlerimi yazarım kuzumKızlar bu arada bugun prilam almadım yine aynıyımDemekki prilamın hiç bi faydası yokmuş bana .halsizliğim de prilamdan kaynaklı değilmiş ona üzüldüm
Kizlar önümüzdeki hafta doktor tekrar çağırdı kalp atışını duyduktan sonra testler istiycem dedi bunlar sağlık ocağı da da yapılıyor nnuBana doktor gebelikte yükseliyor normal dedi. Ben hamile kalmadan once doktora gidip testlerimi yaptirmistim boyle bi sorun yoktu zaten. Gebelikten sonra yukseldi, insallah duser ilacla.
Yuruyuse de yasak dedi bana, heralde risk devam ettigi icin. Ama yat yat tüm gün bunaliyo insanda. Ev islerini de esin yapsin kuzu yapicak bisi yok.
Kalp sesini duyduktan sonra doktorun istiyo canim kan ve idrar veriyosun.
Yaa ben hic saglik ocagina gitmedim. Testleri de hep hastanede yaptirdim. Gitmek sart mi
Genelde sağlık ocağı yapıyor canımKizlar önümüzdeki hafta doktor tekrar çağırdı kalp atışını duyduktan sonra testler istiycem dedi bunlar sağlık ocağı da da yapılıyor nnu
Canım nasıl iş yaptın, egilmeli kalkmalı mı?beni de ailedeki yaşlılar hep uyarıyor. Uzanma, egilme diye. Ama evde de iş yapmak zorundasın, doktorlar da sadece dikkatli olun diyor. Ben de korkuyorum iş yaparkenKızlar sizce leke şeklinde kan görülmesi korkutmalımı perşembe günü kese iyi yerde içerde kanama yok dedi bugun evde biraz iş yaptım lavaboya gittiğimde gördüm şimdi progestan aldım uzanıyorum. Daha kalp atışıda duyulmadı ne olacak bilmiyorum
Benim doktorum herhangi bir evrak istemedi , gebelik kaydi icin geldim dedim, elimde kan idrar sonuclarim vardi zaten onlara bakti , defterine işledi, genel olarak muhabbet ettik zaten hemsire hanimla, 12.hafta kan ve demir ilacina baslanacak ben verim sana dedi, birde 20.hafta geleceksin tetenoz asisi olacaksin dedi.aa kızlar size ne sorcam sağlık ocağına gittiğimizde ne diyoruz bir belge falan vermemiz gerekiyor mu kayıt içiin yaptıranlar var mı hiç?
Ayaktaydım canım öyle çok eğilmeli değildi mecburen yapıyor insan öyle diyenler bide gelip kendisi yapsa bizde dinlensek. Malesef hayla özel bir doktor secemedim güvendiğim 2 tane vardı oda 6. Haftada kürtaj dediler bebeği göremeyince ama devlete gittim 3 buçuk dedi sonra gel dedi sonrad gittiğimizde net olmasada birşey gördüğünü 6 haftalık oldugunu söyledi kimseye güvenemiyorum şuan devlet oldugu için yaZma şansımda yokCanım nasıl iş yaptın, egilmeli kalkmalı mı?beni de ailedeki yaşlılar hep uyarıyor. Uzanma, egilme diye. Ama evde de iş yapmak zorundasın, doktorlar da sadece dikkatli olun diyor. Ben de korkuyorum iş yaparkensen güzelce dinlen, doktoruna mesaj atabiliyosan sor canım.
bende öğretmenim özelde.vallahi zor bulduk bebeyi. vallahi zaman öyle kolay ayarlanmıyorCanım ben özelde öğretmenim. Hatta A+ bir okuldan teklif aldım ama reddettimbu sene calışmıycam. Ekstra rapora izin veriyorlar mı bilmiyorum. Özel okullar Eylül, Ekimde hamile kal, Haziran gibi izne ayrıl isterler hep. Öğretmenler genelde hep öyle ayarlıyor Benim onla da uyumlu degil zaten
Aynen benimde peynir ekmek domates meyve yoğurt başka herşey iğrenç. Bunları yiyebiliyorum ama illa bi yolunu bulup çıkıyoBulantı tam gaz devam sabah 3 defa çıkardımama yine de yiyorum çünkü yemezsem de daha çok bulanıyo. Hep ekmek arası şeyler yiyorum yoğurt peynir domates falan. Onun dışında sürekli meyve yiyorum buz gibi iyi geliyo. Ama akşam olunca tekrar fenalık geliyo. Çıkardığım anda da elim ayağım titremeye halsizleşmeye başlıyorum
Ben duydum diye gittim hemsire kayit kaldi rutin testler yapıldı. Kesin var dimi evet isterseniz dinleteyim videosu var dedim o yuzden beta hcg bakmadi. :) ama idrar tahlili ve torch paneli ( tokso rubella vs) bakmadilaraa kızlar size ne sorcam sağlık ocağına gittiğimizde ne diyoruz bir belge falan vermemiz gerekiyor mu kayıt içiin yaptıranlar var mı hiç?
Ay kızlar bugün bende baya kötü oldum yaaa. Yemek yapamadim doğru dürüst, yemek yemeyince midem açlıktan cok fazla bulandı. Hala da bulanıyo. Ve acayip tansiyonum düştü hissediyorum. Allah hepimize yardim etsinAynen benimde peynir ekmek domates meyve yoğurt başka herşey iğrenç. Bunları yiyebiliyorum ama illa bi yolunu bulup çıkıyo
Kullan da yaz kuzum deneme tahtası gibiyizdramamine diye bir ilaç verdi deneyimlerimi yazarım kuzumprilamı değiştirdi işe yaramıyor dedim de
Canım artarsa acile gidip bir baktırırsın istersen. Haftasonu olunca da hastane işi zor oluyor☹Ayaktaydım canım öyle çok eğilmeli değildi mecburen yapıyor insan öyle diyenler bide gelip kendisi yapsa bizde dinlensek. Malesef hayla özel bir doktor secemedim güvendiğim 2 tane vardı oda 6. Haftada kürtaj dediler bebeği göremeyince ama devlete gittim 3 buçuk dedi sonra gel dedi sonrad gittiğimizde net olmasada birşey gördüğünü 6 haftalık oldugunu söyledi kimseye güvenemiyorum şuan devlet oldugu için yaZma şansımda yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?