Müdürle aran iyiyse kabul eder belkibende öğretmenim özelde.vallahi zor bulduk bebeyi. vallahi zaman öyle kolay ayarlanmıyor
Çıkcak oldu mu bi şekilde çıkıyoAynen benimde peynir ekmek domates meyve yoğurt başka herşey iğrenç. Bunları yiyebiliyorum ama illa bi yolunu bulup çıkıyo
kanama kirmizi olunca igne veriyorlar canim. benim kahverengi lekelenme tarzinda iken sadece progestan verdi. ne zaman su gibi kirmizi kan gördüm o zaman igne basladiBana niye vermediler ya kanama yok bende lekelenme minik minik ara ara kahve geliyor ama kontrollere gittiğimde kese dışında var diyorlar üç doktora gittim biri de iğne kullan demedi
Kızlar bugün uyandığımdan beri fenayım elim ayağım tutmuyor çok tutuğum hastaymış gibi Halim yok midem bişey yemek istiyor zorlaya zorlaya yedim şimdide bulantıdan duramıyorum çok kötüyüm kusma fobim var bide ay napıcam ben sizde panik yapıyomusunuz benim gibi kusma hiss gelince bide halsizlik geliyor bulantı gelince bayılıcak gibiyim
Bulantı fena yapıyo kızlar . Benim de sabah uyandığımda elim ayağım turmuyoBen dört kilo vermisim icim disima çıkıyor tüm gün. İki gün prilam sayesinde nefes almıştım bugün hic fayda etmedi. Bende ağlaya ağlaya çıkarıyorum ne olacak hic bilmiyorum uyanik oldugum her an hasta gibiyim. Tansiyonumda 9 a 5 - 10 a 6 larda hep.. Elbet geçecek inşallah
Ne kadar güzel konuştun canımBulantı fena yapıyo kızlar . Benim de sabah uyandığımda elim ayağım turmuyoyataktan yorgun bitkin kalkıyorum. Öğleye doğru kendime geliyorum biraz. Akşam tekrar bulantı o bulantı beni mahvediyo. Hemen çıkarıyorum. boğazım tahriş oldu öğürmekten . Evden dışarı çıkamıyorum halsizlikten. Hal böyleyken de insanın psikolojisi nasıl iyi olabilir bir de çarpıntı oluyor sabahları. Sanırım o da kansızlıktan. Sürekli şikayet ediyorum sonra şükret diyorum kendime. Bunları güle oynaya kabul edecek o kadar insan var ki Şımarıklık gibi geliyo şikayetlerim. Ertesi gün tekrar sil baştan aynı düşünceler hormonlar salın beniiiii
Anladım canım çok teşekkür ederim bilgi içinkanama kirmizi olunca igne veriyorlar canim. benim kahverengi lekelenme tarzinda iken sadece progestan verdi. ne zaman su gibi kirmizi kan gördüm o zaman igne basladi
Evet canım aynısı geç oldu cevap kusura bakma. Bende yatiyodum sürekli yasamıyo gibiydim bebek vs düsünemiyordum yatmadan önce 2 tane iciyorum. 1 2 saattir hafif basladi bulantım suan ama hafif simdi yine ictim yatiyorum. Bana faydası oldu memnunum.Benim de 10 gündür filan başlamıştı mide bulantım bugün kontrole gittim söyleyince prilam verdi ilaç almak istemiyorum dedim ama bu vitamin gibi birşey zararı yok dedi sizinki de aynısı mi ben de buru gün yatıyorum iyi geliyorsa alayım artık
Anladım , teşekkürler cevap verdiğiniz için normalde yok yere rapor almam zaten de çok fena halsizim bütün gün yatıyorum umarım Eylül de geçer de rapora ihtiyacim kalmaz
İlk gebeliğim 3 yıl bekledik kendinisiBulantılar kanamalar halsizlik çok iştah herşey konuşulmuş nerdeyse. Ama normal zamanda ışık hızıyla geçip, hamile kalınca geçmeyen zamanı napacaz kızlar? İlk bebeği olanlar mı bu kadar heyecanlı bekliyor yoksa başımıza gelecekleri bilenler de mi heyecanlı
Sağol canım çok şukur kesildi birşey yok ara ara karnıma ağrı giriyor geçiyorCanım artarsa acile gidip bir baktırırsın istersen. Haftasonu olunca da hastane işi zor oluyor☹
Aynen öyle canım 3 ayda bulantı biterse bebek de sağlıklıysa sonrası en güzel bölüm oluyoNe kadar güzel konuştun canımcidden bunları yaşamak için senelerce uğraşan insanlar var. Bende öyle düşünmeye calisiyorum ama ilk defa bugün bulantı o kadar kötü yaptı beni. Allah yardim etsin hepimize. Bu günlerde gecicek 3 aydan 6 aya kadar hamileligin en güzel dönemi diyo herkes inşallah oyle olur
Canım benim ikinci , inan ilk daha hızlı geçmiştiBulantılar kanamalar halsizlik çok iştah herşey konuşulmuş nerdeyse. Ama normal zamanda ışık hızıyla geçip, hamile kalınca geçmeyen zamanı napacaz kızlar? İlk bebeği olanlar mı bu kadar heyecanlı bekliyor yoksa başımıza gelecekleri bilenler de mi heyecanlı
Canım dünya üzerindeki hiç bir duygu annelikle kıyaslanamaz benceBenim sanki enerjim çekildi hicbirsey yapamıyorum hasta gibi halsiz şekilde.esim çocuk istemiyordu ben kızıyordum sonra oda istedi dün kötüyüm deyince çok istiyordun ne oldu zor dimi dedi istiyorum diye bagiriyordun dedi.cocuk olmasada ben seni severim şart değildi dedi.zaten duygularım karışık çocuğum olsun çok istedim evet şimdi calisamiycam eksik kalicam yetemiycem vasıfsız evde durucam diyorum.dogum korkusu filan.benim beynimin filmleri yandı sanki duygularım berbat
Cevap yazdığın için teşekkür ederimCanım dünya üzerindeki hiç bir duygu annelikle kıyaslanamaz benceçoook haklısın o kadar zor bi dönemden geçiyoruz ki. Hem ruhsal hem beden olarak çok zorlanıyoruz. Acaba olmasa mıydı diyoruz, rahat mı battı diyoruz. Ama emin ol geçiyo. Önce kıpırtıları hissediceksin , sonra kucağına alıcaksın. O zaman ne sen eski sen oluyosun ne eşin ben de kızıma hamileyken işimi bi kenara koymak zorunda kaldım. Aynı şeyleri düşündüm seninle. Ama onunla geçen zamanımı artık hiçbişeye değişmem. Dünyanın en saf, şartsız koşulsuz sevgisi.onlarla hayatı tekrar görmeye ona göre yaşamaya başlıyosun. Ve dünyaları o kadar güzel ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?