2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynen benimde peynir ekmek domates meyve yoğurt başka herşey iğrenç. Bunları yiyebiliyorum ama illa bi yolunu bulup çıkıyo
Çıkcak oldu mu bi şekilde çıkıyo dün ben akşam sadece leblebi yedim ve çıkardım
ama doktorum ne rahat ettiriyosa mideni onu ye dedi öyle et yumurta yemeliyim diye kendini kasma , onun ileri zamanlarda telafisini yaparız dedi. Ekmek arası peynir yoğurt devam

Bende 6 hafta oldum mide bulantısı ve sağ bacak ağrım var.beni mahvediyor

Kızlar bugün uyandığımdan beri fenayım elim ayağım tutmuyor çok tutuğum hastaymış gibi Halim yok midem bişey yemek istiyor zorlaya zorlaya yedim şimdide bulantıdan duramıyorum çok kötüyüm kusma fobim var bide ay napıcam ben sizde panik yapıyomusunuz benim gibi kusma hiss gelince bide halsizlik geliyor bulantı gelince bayılıcak gibiyim

Ben dört kilo vermisim icim disima çıkıyor tüm gün. İki gün prilam sayesinde nefes almıştım bugün hic fayda etmedi. Bende ağlaya ağlaya çıkarıyorum ne olacak hic bilmiyorum uyanik oldugum her an hasta gibiyim. Tansiyonumda 9 a 5 - 10 a 6 larda hep.. Elbet geçecek inşallah

Bana niye vermediler ya kanama yok bende lekelenme minik minik ara ara kahve geliyor ama kontrollere gittiğimde kese dışında var diyorlar üç doktora gittim biri de iğne kullan demedi
kanama kirmizi olunca igne veriyorlar canim. benim kahverengi lekelenme tarzinda iken sadece progestan verdi. ne zaman su gibi kirmizi kan gördüm o zaman igne basladi

Bulantı fena yapıyo kızlar . Benim de sabah uyandığımda elim ayağım turmuyo yataktan yorgun bitkin kalkıyorum. Öğleye doğru kendime geliyorum biraz. Akşam tekrar bulantı o bulantı beni mahvediyo. Hemen çıkarıyorum. boğazım tahriş oldu öğürmekten . Evden dışarı çıkamıyorum halsizlikten. Hal böyleyken de insanın psikolojisi nasıl iyi olabilir bir de çarpıntı oluyor sabahları. Sanırım o da kansızlıktan. Sürekli şikayet ediyorum sonra şükret diyorum kendime. Bunları güle oynaya kabul edecek o kadar insan var ki Şımarıklık gibi geliyo şikayetlerim. Ertesi gün tekrar sil baştan aynı düşünceler hormonlar salın beniiiii

Ne kadar güzel konuştun canım cidden bunları yaşamak için senelerce uğraşan insanlar var. Bende öyle düşünmeye calisiyorum ama ilk defa bugün bulantı o kadar kötü yaptı beni. Allah yardim etsin hepimize. Bu günlerde gecicek 3 aydan 6 aya kadar hamileligin en güzel dönemi diyo herkes inşallah oyle olur

Bulantılar kanamalar halsizlik çok iştah herşey konuşulmuş nerdeyse. Ama normal zamanda ışık hızıyla geçip, hamile kalınca geçmeyen zamanı napacaz kızlar? İlk bebeği olanlar mı bu kadar heyecanlı bekliyor yoksa başımıza gelecekleri bilenler de mi heyecanlı

Evet canım aynısı geç oldu cevap kusura bakma. Bende yatiyodum sürekli yasamıyo gibiydim bebek vs düsünemiyordum yatmadan önce 2 tane iciyorum. 1 2 saattir hafif basladi bulantım suan ama hafif simdi yine ictim yatiyorum. Bana faydası oldu memnunum.

İlk gebeliğim 3 yıl bekledik kendinisiçok şükür o da beni yormuyor ne kusma ne bulantı bişey yok çok çok şükür. Halsizlik var onu da sıcaklara bağlıyorum. Ama zaman kesinlikle ilerlemiyor o konu da haklısın

Aynen öyle canım 3 ayda bulantı biterse bebek de sağlıklıysa sonrası en güzel bölüm oluyo kıpırtıları hissettin mi hele alışveriş telaşı başlar hazırlıklar başlar. o zaman bu başımızdan geçenleri çoktaaan unutmuş oluruz

Canım benim ikinci , inan ilk daha hızlı geçmişti bunda zaman geçmek bilmiyor. Sanırım benim hamileliğim ilkine göre daha zor geçtiğinden ama 3 aydan sonra rahatlarsak ışık hızında geçer hazırlıklarla

Kızlar ben şu geçen hafta geçirdiğim besin zehirlenmesinden sonra bağışıklığım iyice düştü galiba dünden beri yine karın ağrısı karın krampları şiddetli bulantı ve eklem ağrıları var neden olduğunu bilmiyorum napıcam ben böyle ayağa kalkamıyorum inanın gecede ağrılardan yine uyuyamadım ( baş ağrısı da oluyor arada

Benim sanki enerjim çekildi hicbirsey yapamıyorum hasta gibi halsiz şekilde.esim çocuk istemiyordu ben kızıyordum sonra oda istedi dün kötüyüm deyince çok istiyordun ne oldu zor dimi dedi istiyorum diye bagiriyordun dedi.cocuk olmasada ben seni severim şart değildi dedi.zaten duygularım karışık çocuğum olsun çok istedim evet şimdi calisamiycam eksik kalicam yetemiycem vasıfsız evde durucam diyorum.dogum korkusu filan.benim beynimin filmleri yandı sanki duygularım berbat

Canım dünya üzerindeki hiç bir duygu annelikle kıyaslanamaz bence çoook haklısın o kadar zor bi dönemden geçiyoruz ki. Hem ruhsal hem beden olarak çok zorlanıyoruz. Acaba olmasa mıydı diyoruz, rahat mı battı diyoruz. Ama emin ol geçiyo. Önce kıpırtıları hissediceksin , sonra kucağına alıcaksın. O zaman ne sen eski sen oluyosun ne eşin ben de kızıma hamileyken işimi bi kenara koymak zorunda kaldım. Aynı şeyleri düşündüm seninle. Ama onunla geçen zamanımı artık hiçbişeye değişmem. Dünyanın en saf, şartsız koşulsuz sevgisi.onlarla hayatı tekrar görmeye ona göre yaşamaya başlıyosun. Ve dünyaları o kadar güzel ki

Günaydın güzel anneler Hiç düzenli giremiyorum siteye ama takip etmeye çalışıyorum.
Hep dualarımdasınız Beraber çıktığımız bu yolu inşallah yine hep birlikte tamamlarız. Insallah hepimiz musmustlu, sağlıklı hamilelikler yaşayıp, sağlıkla bebeklerimizi kucağıma alırız.
Z zahrada kesen de, bebegin de senin gibi çok sevimli.Çok mutlu oldum senin adına
Ben 9+2 oldum inşallah bugün. Kontrolüm vardı. Doktor ikili testi isteyip istemedigimi sordu. 11‐13 arasında yapılıyormuş. Sizlerin fikirleri ne? Yaptırmayı düşünüyor musunuz? Tek çizgiydi, çift çizgiydi, betaydı, keseydi, kalp atışıydı derken buna geldik şimdi de

Cevap yazdığın için teşekkür ederim o kadar kötüyüm ki boşlukta gibi inşallah o dediklerini hissederim umut ışığı oldu yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…