2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok geçmiş olsun felaket bi salgın var covid haricinde. Geçen hafta önce kızım sonra eşim en son da ben grip olduk. Kızımınki hemen geçti. Eşimle ben anca atlatıyoruz. 2 gün boğaz ağrısı sonra geniz akıntısı burun tıkanıklığı en son su gibi akma oldu . Hala sabahları burnum tıkanıyo ama buna şükür diyorum. Ihlamurla strepsil ballı limonlu pastil serbestti onları kullandım.

Yaş 24,3.gebelik,şehir Gaziantep 25/03/2022

Sütten öyle bi tiksindim ki.Icemiyorum ya.Cok geçmiş olsun sanada.

Evet gerçekten salgın var.Yahu daha şimdi böyleyse eylülde mevsim geçişini düşünemiyorum.Ihlamur deneyim bende limonla.Cok geçmiş olsun sizede.

İş yogunlugundan bayadir bakamamistim. Ay teorilere bakılmaya başlanmış bile bir de bize el atar mısınız???? 6+4 karından ultrason fotoğrafı kendilerinin soldaki de 5+2 gene karından
erkek gibi
bu da kız gibi
olmuyor maalesef elimde değil her yerde karşıma çıkıyor

Kızlar bu arada ramzi teorisi 5-7 hafta arası geçerliymiş. 7. Haftadan sonra minikler kese içinde hareket edebildiği için ilk yerleştiği yeri doğru tayin edemeyebilirmişiz
Evet bende öyle duydum.Oglumda tuttu.Dusuk.yaptigim gebeliktede tuttu.Kardesimde de 2bebekte de tuttu.Bakalim bunda tutacakmi?Ama kesenin şekli değil de içindeki konumu önemli.

7 haftalık karından

Eklentiler

• 16279760731692384105411167103522.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 64
Hadi inşaAllah 2 oğlum var 1 kızım olsa sevinirim
bana erkek diyerek üzüyorlar kız çok istiyoruz ya sağlıklı olsunlar tabi de sağlıklı kız olsa tadından yenmez.

eşim dalga geçiyor artık çocuğu kız istedikçe erkek kesin kustuyuro seni inadına diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…