2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Şişkinlik bende de özellikle geceleri oluyor nedense sabaha kadar gaz sancısı cekiyorum sanırım gaz yüzünden mi yoksa rahim ağrısı mı anlayamıyorum doktora gittim ama sormayı unuttum kefir ve probiyotik yoğurt almayı planlıyorum
Bende baya yan etki yaptığı için bıraktım kendi kendime dün doktoruma da söyledim lekeleme devam etmediği için bıraktım dedim iyi yapmışsın dedi ultrasonda da kanama alanı gözükmedi çok şükür . Uzun yolculuğa çıkarken yanına al dedi. Dediğin gibi tatile giderken önlem amaclı içmeyi düşünüyorum

İnşallah en uygun zamanda hayırlısıyla sağlıkla al bebeğini kucağına Biz de hem senin için hem kendimiz için dua edelim . Risk her zaman hepimiz için var . Her şey bütünün hayrına olsun inşallah

Yok maalesef çözüm . Soda içiyorum . Kusma fobim olmasa gider kusardim direk
Gün-de bi tane soda hakkı olduğu için öğlen içiyorum kötü olunca akşama kıvranma
Bende akşamları çok fena oluyorum yaa doktora sorucam artık şeyler versin diye. Kefiri dün içtim ama çokta etkisi olmadı sanki

Evet ta kendisiyim
Bnde kumsal poyraz eski nickim hatirlarsin belki baya aktiftim o topikte . O topikte hamile kalmistim . Baya ugrasiyodun gebe kalmak için sende . Maşallah üçüncü geliyormuş benden de ikinci geliyor aynı aya kısmet oluyor dogumlarimiz

Ben geceye sakliyorum o hakki bilerek

Kızlar bende 6. Haftanın içindeyim. Hamile olduğumu öğrendiğim den bu yana kırmızı ve kahverengi leke var. Beta 4.000 den sonra karında kese göründü ama bebek yoktu. Doktor cuma günü gel bakalım bebeği gorecekmiyiz dedi. Biraz biraz midem bulanmaya başlamıştı. Azaldı. Ve de aşırı bir uyku halim vardı. Olduğum yerde yığılıp uyuyordum. O da azaldı. Acaba düşük mü yapıyorum. Düşük nasil olur onu da bilmiyorum

Bu arada bende gittim bugün doktora.hersey yolunda bı sıkıntı yok . Bazı tahlillerimi eksik yapmış sağlık ocağı onları yaptircam . Artık 12. Hafta çağırdı. Rahmim çok arkaya doğru olduğu için hala karından çok zor goruluyor ters rahimim. Bu da zorla gözüken bebis.o kadar yakinlastirdiki görmek için böyle oldu .

Eklentiler

• IMG_20210803_145938.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 60
Hayırlı olsun canım inşallah kucağınıza sağlıklı almak nasip olur

Oy yerim onuuuu koca eşekk benim doktor bana bağımlı oldu heralde her hafta yanında istiyo

Sağol canım benim.Ilac da alamıyoruz ne zor hamileyken hasta olmak.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Geçmis olsun canım taze zencefil iyi geliyor hap gibi küçücük kes çiğne güzelce hem hamileliktede yasak degil bulantıya da Iyi geliyormuş

Bu doktor da aynı şeyi söyledi. 5,5-6 haftada kalmış halbuki 9+5 olmalıydı, 2 3 güne kanaman olur, haftaya gel tekrar kontrol edelim duruma göre de kürtaja alalım ama %95 olumsuz..

Kızlar her gün sağlık ocağına gidip beta Hcg ye batırsanıza artıyor mu düşüyor mu düşük tehlikesi varmış doktor istedi dersiniz bizim burda doktorlar 8 buçukta geliyormuş ama kan alan hemşire 7 buçukta geliyormuş işe gidenler doktorunuzla konuşun erken gidip kan aldırırsınız doktor sonradan verir barkodu hemşireye. İnşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız

Maşallah Süphanallah. Benimde bele yakın yerleşmiş bebiş dedi bizde çok zor duyduk. Rahmin ters olduğu nasıl anlaşılıyo ki

Her hafta ultrasondan batırma bence radyasyon alıyo sonuçta bi sıkıntın yoksa tabi ki

Her hafta ultrasondan batırma bence radyasyon alıyo sonuçta bi sıkıntın yoksa tabi ki
Valla ilk gittim baktı sonra 3 gün sonra yine çağırdı baktı. Ctesi gittim baktı, haftaya yine gel yine bakcam dedi zararı olda sık bakmak istemez heralde. İkili test mevzusuny konuşcakmışız hem eli kolu çıkmış olur ona da bakarız dedi

Bizim burda eğer riskli hamilelik değilse sadece 3 veya 4 defa ultrason yapılıyor. Birincisi kalb atışı var mi diye. Ikinci kez 12. Haftalik ölçümleri yapılması için. 3. 21 haftalik detayli bakılıyor organlarina. Son olarak ta 31 haftalik bakılıyor.
Eger hersey yolunda giderse ultrason yapılmıyor. Işınları zararlı olduğu için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…