2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bende Bugün tekrar gitmek zorunda kaldım idara kültür testi yapıldı enfeksiyon varla yok arası bişey gibi garanti olsun diye. Sabah çıkacak sonuçlarım aile sağlığının eksik yaptığı testlere baktık. Küçüğümü gördük eller ayaklar çıkmış kıpır kıpırdı içim bi değişik oldu. Seyahat yasak ilişki yasak 12ci haftaya kadar.

Bu grupta konuştukça doktoruma olan güvenim sarsılıyor ya hep sorgulamaya başlıyorum. Şişli levent çevresinde önereceğiniz doktor var mı değiştireyim doktoru gözüm korktu

Anladım canım ama toplamda 4 diye biliyorum en temel ultrason muayenesi haricinde bi sıkıntı olursa görünürsün falan. Benide 13 üne çağırdı kontrole ama sorucam bi şikayetim ypk gerek yoksa ultrason istemiyorum dicem.
Aynen bende öyle biliyorum 12 hafta ense kalınlığı muhabbeti. 21 hafta ortamlarında bi sıkıntı varmı ona göre önlem amaçlı de artık son erken doğum falan varmı yokmu diye

Bu grupta konuştukça doktoruma olan güvenim sarsılıyor ya hep sorgulamaya başlıyorum. Şişli levent çevresinde önereceğiniz doktor var mı değiştireyim doktoru gözüm korktu
Dış ülke de arkadaş sanırım onların sağlık sisteminde öyle çok az görebiliyorsun bebeği. Bende sık gitmek zorunda kaldım tedavi ile olduğu için. Ve bazen doktorlar bazı şeyler kontorl altında oksun diye sık çağırabiliyorlar

Maşallah Süphanallah. Benimde bele yakın yerleşmiş bebiş dedi bizde çok zor duyduk. Rahmin ters olduğu nasıl anlaşılıyo ki
Kızımda ilk ultrasona gittiğimde 4 yıl önce öğrendim ben. Ultrasonda bakar bakmaz rahmin ters demişti

Geçen biri yazmıştı ama ben eyüpte oturduğum için gaziosmanpaşa tarafına daha yakınım ilgimi çekmemişti aklımda kalmamış malesef

Geçen biri yazmıştı ama ben eyüpte oturduğum için gaziosmanpaşa tarafına daha yakınım ilgimi çekmemişti aklımda kalmamış malesef
Ben kendi doktorumu önermiş olabilirim beni hatırlıyosundur şişli memoriele giden birisi vardı sanki kime gidiyo acaba doktora orayı da bir denerim

Kız pimpirik yapma hemen .onlarında bildiği bişey vardır . Arkadaş yurtdisinda yaşıyor galiba .oralarda hep öyle diye biliyorum bende .

Yahu saçmalama bence abartı bu ultrason zararlılar ben bebeğimin kalbinin durduğunu 3 hafta sonra öğrenmiştim sırf randevum çok aralıklı diye, şu an haftada bir gidiyorum yakın takip için bence zararlı olsa çağırmazdı ki ilk aylarda ayda bir kontrol olmaz dedi şu an ki doktorum riskli zamanlar çünkü yakın takip yapmak gerekir dedi

Anında güvenim tazelendi canım doktorum da çok pimpirikli benim gibi

Maşallah Süphanallah çok güzel Rabbim sağlıkla kucağına al ayı nasip etsin

Maşallah Süphanallah çok güzel Rabbim sağlıkla kucağına al ayı nasip etsin

Valla canım benim bir kez ağzım yandı :) doktor 4-5 hafta sonra gel demişti, tesadüfen ikili testi yaptırırken öğrendim kalbinin durduğunu daha 2 hafta vardı kontrolüme oysa ki, ben 1 ay sonra gel dese de daha erken gitmek isterim zaten ki şu an haftada bir gidiyorum zaten

Maşallah evet hatırladım ne çok uğraş verdik gebe kalmak için, evet benim üçüncü geliyor ama plansız bi gebelik korunuyordum çok büyük bi sürpriz oldu

Anladım demek istediğini ama fazlasıda zararlı diye dedim ben. Kötü tecrübe olunca insanduramaz zaten yerinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…