ben bir zararı yok diye biliyorum ki olsa zaten doktor söyler, ayrıca mide bulantı ilacı için antibiyotik içinde burada arkadaşlar acaba zararlı mı diye konuşuyor, bence bunları düşünmeden içmelisiniz çünkü enfeksiyon bebeğe zararlı asıl, doktor yani karşımızdaki ne kadar kötüsüde denk gelse tıp okumuşlar yıllarca uzmanlık yapmışlar vs. söylediği ilaca güvenmeyi tercih etmeliyiz bence kendi kafamıza göre ilaç içmemek yerine iyilik yapalım derken kötülük olmasın sonraAnladım demek istediğini ama fazlasıda zararlı diye dedim ben. Kötü tecrübe olunca insanduramaz zaten yerinde
Bu grupta konuştukça doktoruma olan güvenim sarsılıyor ya hep sorgulamaya başlıyorum. Şişli levent çevresinde önereceğiniz doktor var mı değiştireyim doktoru gözüm korktub
Ben almanya da yaşıyorum. Burda bu şekilde. Hatta 3d olanları bile önermiyorlar.Bizim burda eğer riskli hamilelik değilse sadece 3 veya 4 defa ultrason yapılıyor. Birincisi kalb atışı var mi diye. Ikinci kez 12. Haftalik ölçümleri yapılması için. 3. 21 haftalik detayli bakılıyor organlarina. Son olarak ta 31 haftalik bakılıyor.
Eger hersey yolunda giderse ultrason yapılmıyor. Işınları zararlı olduğu için.
Bnm bu ikincide biraz supriz .aslında istiyidukama bikac ay sonra düşünüyorduk . Ama korunmamistiktaMaşallah evet hatırladım ne çok uğraş verdik gebe kalmak için, evet benim üçüncü geliyor ama plansız bi gebelik korunuyordum çok büyük bi sürpriz oldu
Sağ Salim kucagımıza alırız inşlhBnm bu ikincide biraz supriz .aslında istiyidukama bikac ay sonra düşünüyorduk . Ama korunmamistiktaonunda hmn gelesi geldi
Z zahrada canım konunun basını okumadım ama, ben bu hafta sgk gecen bir yere gittiğim için mecbur yeniden kontrol oldum. Doktora özellikle sordum, zararlıysa lütfen bakmayın, sgk geciyor diye size geldim yeniden diye. Ultrasonda hiçbir zarar yok dedi. 2 hafta içinde 2 vajinal, 1 karından 3 ultrason oldu yani. Canını sıkma, okuycam konuya hakim degilim. Hemen yazayım dedimYahu saçmalama bence abartı bu ultrason zararlılar ben bebeğimin kalbinin durduğunu 3 hafta sonra öğrenmiştim sırf randevum çok aralıklı diye, şu an haftada bir gidiyorum yakın takip için bence zararlı olsa çağırmazdı ki ilk aylarda ayda bir kontrol olmaz dedi şu an ki doktorum riskli zamanlar çünkü yakın takip yapmak gerekir dedi
Bunu kullandıktan sonra şikayetiniz duzeldimi acababak bana bunu vermişti tek ilaç var zaten içinde, uyumadan önce wcye gidip içip uyu demişti eczacı reçetesiz 20 tl falandıEki Görüntüle 2893663
ben bayramdan önce kullandım yarı yarıya düşürmüş değerlerimi ama tam geçmemiş normalde geçiriyomuş benim çok fazlaydı ondan anca bu kadar etki etmiş olabilir bol su tüketmek gerekiyordu onu da yapamadımBunu kullandıktan sonra şikayetiniz duzeldimi acaba
Öncesinde şikayetiniz neydi? Benimde idrarın çok koyuydu su icmeme rağmen gittim idrarımda kanama ve vücudumda enfeksiyon çıktı bu ilaçtan tek kullanımlık bitirdim.vucudumdaki enfeksiyon için falanda başka birşey verilmedi sizin sadece idrar yolundami enfeksiyon vardiben bayramdan önce kullandım yarı yarıya düşürmüş değerlerimi ama tam geçmemiş normalde geçiriyomuş benim çok fazlaydı ondan anca bu kadar etki etmiş olabilir bol su tüketmek gerekiyordu onu da yapamadım
evet evet idrar yolundaydı ne yanma ne bişey hiçbir şikayetim yoktu ama şu genel yaptıkları testte baya yoğun çıkmıştı lökositler eritrositler epitel hücreler bol bol vardıÖncesinde şikayetiniz neydi? Benimde idrarın çok koyuydu su icmeme rağmen gittim idrarımda kanama ve vücudumda enfeksiyon çıktı bu ilaçtan tek kullanımlık bitirdim.vucudumdaki enfeksiyon için falanda başka birşey verilmedi sizin sadece idrar yolundami enfeksiyon vardi
benim idrar enfeksiyonuna yönelik bir şikayetim olmadı canım hiç, standart testler sırasında var dedi doktor enfeksiyon. Tekrar testi yaptırmadım henüz dahaBunu kullandıktan sonra şikayetiniz duzeldimi acaba
Çok geçmiş olsun bol su doyorlar ya sudanda tiksindimevet evet idrar yolundaydı ne yanma ne bişey hiçbir şikayetim yoktu ama şu genel yaptıkları testte baya yoğun çıkmıştı lökositler eritrositler epitel hücreler bol bol vardı
Tamam canım.rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbenim idrar enfeksiyonuna yönelik bir şikayetim olmadı canım hiç, standart testler sırasında var dedi doktor enfeksiyon. Tekrar testi yaptırmadım henüz daha
inşallah hepimizinTamam canım.rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Belki geriden geliyordur, kese kaç mm ?Kızlar bugun devlet hastanesine kan testleri için gittim.. Kadın doğumcu ultrasonla baktı, zaten ilgisiz alakasız biriydi. bende sırf kan vermek içim gittim. Ultrasonda kalp atışları görünmüyor haftaya yine gel dedi.. Elime bi resim verdii güya bebeğin.. Ne kese var ne bişey onu bile çekmemiş bomboş onu napıcaksam.. Hiç sevmiyorum böyle doktorları.... Yarın kendi doktoruma randevum var oraya gidicem 7+2 yim bugun görünmesi gerekmez miydi kalp atışlarının
İki doktor da aynı şeyi söyledi, ultrasonda kanama da görünüyor. Hem karın hem vajinal bakıldı.Umutlu bir noktası kalmadı benim için ne yazık kiGeçmis olsun canım taze zencefil iyi geliyor hap gibi küçücük kes çiğne güzelce hem hamileliktede yasak degil bulantıya da Iyi geliyormuş
Kızlar her gün sağlık ocağına gidip beta Hcg ye batırsanıza artıyor mu düşüyor mu düşük tehlikesi varmış doktor istedi dersiniz bizim burda doktorlar 8 buçukta geliyormuş ama kan alan hemşire 7 buçukta geliyormuş işe gidenler doktorunuzla konuşun erken gidip kan aldırırsınız doktor sonradan verir barkodu hemşireye. İnşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız
Benimde görüldü kalp atışları ama sesi duyulmadi 7+5 de dün yani simdi perşembe tekrar gidicemKızlar bugun devlet hastanesine kan testleri için gittim.. Kadın doğumcu ultrasonla baktı, zaten ilgisiz alakasız biriydi. bende sırf kan vermek içim gittim. Ultrasonda kalp atışları görünmüyor haftaya yine gel dedi.. Elime bi resim verdii güya bebeğin.. Ne kese var ne bişey onu bile çekmemiş bomboş onu napıcaksam.. Hiç sevmiyorum böyle doktorları.... Yarın kendi doktoruma randevum var oraya gidicem 7+2 yim bugun görünmesi gerekmez miydi kalp atışlarının
Canım bilmiyorum doktor o kadar uyuz ve sinir bozu,cuydu ki konuşmadım yoksa tartışacaktım. Artık yarın öğrenirimBelki geriden geliyordur, kese kaç mm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?