2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Anladım demek istediğini ama fazlasıda zararlı diye dedim ben. Kötü tecrübe olunca insanduramaz zaten yerinde
ben bir zararı yok diye biliyorum ki olsa zaten doktor söyler, ayrıca mide bulantı ilacı için antibiyotik içinde burada arkadaşlar acaba zararlı mı diye konuşuyor, bence bunları düşünmeden içmelisiniz çünkü enfeksiyon bebeğe zararlı asıl, doktor yani karşımızdaki ne kadar kötüsüde denk gelse tıp okumuşlar yıllarca uzmanlık yapmışlar vs. söylediği ilaca güvenmeyi tercih etmeliyiz bence kendi kafamıza göre ilaç içmemek yerine iyilik yapalım derken kötülük olmasın sonra

Bu grupta konuştukça doktoruma olan güvenim sarsılıyor ya hep sorgulamaya başlıyorum. Şişli levent çevresinde önereceğiniz doktor var mı değiştireyim doktoru gözüm korktub

Ben almanya da yaşıyorum. Burda bu şekilde. Hatta 3d olanları bile önermiyorlar.
Tabi ki doktorunuz riskli gördüyse eğer daha sık sık kontrol etmek ister.
Ama ne kadar da sık yapılsa bazı şeylerin önüne gecilemiyor maalesef.
Ben de bazen evimde ultrason olsa her saniye baksam diyorum.
Zaten hergün 1000 defa gün sayıyorum.
Vakit geçmez oldu.
Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah

Maşallah evet hatırladım ne çok uğraş verdik gebe kalmak için, evet benim üçüncü geliyor ama plansız bi gebelik korunuyordum çok büyük bi sürpriz oldu
Bnm bu ikincide biraz supriz .aslında istiyidukama bikac ay sonra düşünüyorduk . Ama korunmamistikta onunda hmn gelesi geldi

Z zahrada canım konunun basını okumadım ama, ben bu hafta sgk gecen bir yere gittiğim için mecbur yeniden kontrol oldum. Doktora özellikle sordum, zararlıysa lütfen bakmayın, sgk geciyor diye size geldim yeniden diye. Ultrasonda hiçbir zarar yok dedi. 2 hafta içinde 2 vajinal, 1 karından 3 ultrason oldu yani. Canını sıkma, okuycam konuya hakim degilim. Hemen yazayım dedim

Kızlar idrarda lökosit çıktı demiştim bayağı biliyorsunuz ayrıca bide sinüzitle uğraşıyorum 3 gündür boğazlar berbat gözler şişti acıyor ağrıyor başım zonkluyor burnum akıyor bide ordan enfeksiyon geçiyor kana valla, geçen haftalarda da besin zehirlenmesi geçirmiştim değerlerim alt üst olmuştu içimdeki melek iyi dayanamıyo bana valla rabbim korusun onu sorum şu doktorun verdiği antibiyotiğin adı enfexia ama eczacı eşime cefaks diye bir ilaç vermiş netten baktım özellikler aynı ama isimler farklı olunca tereddütte kaldım sizce içmelimiyim yoksa doktora mı sormam lazım kullanan varsa beni aydınlatabilir mi

Bunu kullandıktan sonra şikayetiniz duzeldimi acaba
ben bayramdan önce kullandım yarı yarıya düşürmüş değerlerimi ama tam geçmemiş normalde geçiriyomuş benim çok fazlaydı ondan anca bu kadar etki etmiş olabilir bol su tüketmek gerekiyordu onu da yapamadım

Öncesinde şikayetiniz neydi? Benimde idrarın çok koyuydu su icmeme rağmen gittim idrarımda kanama ve vücudumda enfeksiyon çıktı bu ilaçtan tek kullanımlık bitirdim.vucudumdaki enfeksiyon için falanda başka birşey verilmedi sizin sadece idrar yolundami enfeksiyon vardi

evet evet idrar yolundaydı ne yanma ne bişey hiçbir şikayetim yoktu ama şu genel yaptıkları testte baya yoğun çıkmıştı lökositler eritrositler epitel hücreler bol bol vardı

evet evet idrar yolundaydı ne yanma ne bişey hiçbir şikayetim yoktu ama şu genel yaptıkları testte baya yoğun çıkmıştı lökositler eritrositler epitel hücreler bol bol vardı
Çok geçmiş olsun bol su doyorlar ya sudanda tiksindim

Kızlar bugun devlet hastanesine kan testleri için gittim.. Kadın doğumcu ultrasonla baktı, zaten ilgisiz alakasız biriydi. bende sırf kan vermek içim gittim. Ultrasonda kalp atışları görünmüyor haftaya yine gel dedi.. Elime bi resim verdii güya bebeğin.. Ne kese var ne bişey onu bile çekmemiş bomboş onu napıcaksam.. Hiç sevmiyorum böyle doktorları.... Yarın kendi doktoruma randevum var oraya gidicem 7+2 yim bugun görünmesi gerekmez miydi kalp atışlarının

Belki geriden geliyordur, kese kaç mm ?

İki doktor da aynı şeyi söyledi, ultrasonda kanama da görünüyor. Hem karın hem vajinal bakıldı.Umutlu bir noktası kalmadı benim için ne yazık ki

Benimde görüldü kalp atışları ama sesi duyulmadi 7+5 de dün yani simdi perşembe tekrar gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…