2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benimde görüldü kalp atışları ama sesi duyulmadi 7+5 de dün yani simdi perşembe tekrar gidicem
Benimki görünmedide devlet hastanesinin ultrasonundan olabilir mi acaba karından bakıldı. Yarın belki kendi doktorum vajinal dr bakabilir. İnşallah görünür

Eklentiler

• IMG-20210803-WA0001.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG-20210803-WA0002.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG-20210803-WA0004.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar bende sürekli baş agrısı oluyor hemen hemen her gün ve sürekli uykum geliyor sersem gibiyim sizdede oluyor mu

Cihazla alakalıdır muhtemelen eskiyse görülmemiştir.

Bu ilacı çok rahat şekilde veriyorlar sanırım, benimki de yazıverdi yürünce karnım ağrıyor dedim diye. Bi süre daha içicem bakalım
Progestanı vajinal fitil olarak kullanın hiç yan etkisi yok. Bana hep öyle kullandırdılar, hiç ağızdan almadım. Hem de etkisi daha fazla

Canım Allah hayırlısını versin. Ben de 5. Haftam içinde gitmiştim ilk, bebek görünmüyordu yani gördüm minicik çok küçük falan ddi ama ultrasona not olarak embriyo izlenmedi yazmış sonra gittim 8. Haftada göründü büyümüş normalmiş. Senin de hayırlı sonucu olsun inş

Ay sevindim bu cevaba, ben de biraz daha içip bırakmayı düşünüyorum

Amin canım sağolasın

Bu doktor da aynı şeyi söyledi. 5,5-6 haftada kalmış halbuki 9+5 olmalıydı, 2 3 güne kanaman olur, haftaya gel tekrar kontrol edelim duruma göre de kürtaja alalım ama %95 olumsuz..
Benim de onceki gebeligim 6.haftada durmuştu kurtaj olmustum. Sonra 2 ay korunduk ve 3 ay içinde tekrar hamile kaldim. Simdi kalp atisini duyduk ama hala her an bisi olur tedirginligim var. Uzulmeyin diyemem ama düşügün eli icerde derler. Sebebini araştırın bence bende kan pihtilasmasi çıkmıştı. Cok gecmis olsun. Allah bir daha saglikla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…