2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ne gibi bir sakınca gördünüz? Whatsapp tan anında mesajlara dönüt alıp paylaşmak, daha hızlı etkileşim varken sitede sürekli sayfa sayfa ilerleyip zaman kaybetmek hoşunuza gidiyorsa saygı duyarim:)
Sanırım bu hesap banlanmış djfjfk hakketti bence yanii, ne diye wp geçelim dakika başı bildirm falan burdan gayet zamanımız oldukça takip ediyoruz

Bulantı ilacları fayda etmiyor artık. Bir arkadaşım taze zencefili incecik dilim yap em dedi onu aldırıp deniycem. Tükürüğum cok fazlalaştı o midemi bulandırıyor.

Merhaba güzel anneler,benim de iki düşüğüm var tüp bebekle. Bu 3. Denememiz. Şu an 7+4 görünüyoruz. Ama gebeliğin başından beri inanılmaz parcali kırmızı kanamam vardi şimdi ise kahverengi. Sizce nasıl görünüyor bebiş, tecrübeli anneler yazarsa sevinirim

Eklentiler

• IMG_20210804_155455.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 73
kesinlikle katiliyorum

Canım hayırlı olsun öncelikle. Nasil kocaman gözüküyor bebisin masallah ama tecrübem yok yani ultrasondan anlayamam maalesef benimde ilk gebeliğim

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al kucağına inşallah bende acemi annelerdenim maalesef

Kızlar bu arada çok dikkat edin geçireniniz ölçümü bilmem koronayı aman iliklerime kadar hissediyorum.Canım bişey istemiyorum zorla bişeyler atıyorum ama sanki geri git der gibi çıkardığım biroluyor.
Kalça kemiklerim zonkluyor inşallah bebeğim etkilenmez

Bu arada banlanan arkadas bizim listede bile yok bana mi oyle geldi. Hic yazmamış etmemis birden facebook a gelin whatsaapa gelin falan yazdi,
Evet ben de ilk defa bugün gördüm onun yanında easnrr da banlanmış galiba başka var mı banlanan?
Inşallah galiba bebekler etkilenmiyor pek Allah en kısa zamanda acil şifa versin size de

Ahh canım benim en kısa sürede iyilesirsin umarım. Hamilelerde genelde sorun olmuyomus, bikac oyle yazıya denk gelmistim. Hatta instagramda bi doktorun videosunu gormustum. Annesi korona gecirmis bebis ultrasonda el salliyo ben iyiyim gibisinden yazmis doktorda bol bol meyve yemeye calis. Aşı olmus muydun belki o zaman daha hafif atlatirsin

Kızlar merhaba. Sonunda kendime doktor seçtim. Sabah sehir hastanesinde de tum testlerimi verdim. Biraz d vit dusuk ama haftaya annemlerin yanina gidicem bol guneslenirim. Bugun bıdığı da gördüm tekrar. Kollari bacaklari çıkmıştı. hareket ediyordu inanilmaz bir his geldi görünce içime fotoğrafını da koyuyorum.
Benim yaşım ve kan pihtilasmalarim oldugu icin fetal dna yaptiricam. doktorum ankarada zaten tum 2 li 3 lu taramalar icin tercih edilen doktor kendim yapicam dedi. Folik asiti degistirdi folbiola döndüm tekrar kan ignemi de 13. Hafta gibi keseriz dedi. Kontrol 1 ay sonra. Haberler boyle:)

Eklentiler

• IMG-20210804-WA0000.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 83
Ayyy canım benim boyle ultrason fotograflarinizi gorunce bende duygulaniyrum ya kendi fasulyemmis gibi. En son 6+5 te gitmistik kalp atislarini duymaya ve doktor zoom yapa yapa gostermisti nokta kadardi. Simdi boyle kocaman görünce aglasim geliyo, nasi bi mucize ya

Bizim tarihlerimiz ayni görünüyor. :))))) 1 2 mm oynasa da böyledir :)))

Yok canım olmadım hamilelik düşündüğümden biraz korktum açıkcası hamilelikten sonra falan olurum demiştim.Ama nasipte görüp çekmek varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…