2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bu arada banlanan arkadas bizim listede bile yok bana mi oyle geldi. Hic yazmamış etmemis birden facebook a gelin whatsaapa gelin falan yazdi,
Evet evet o kendini anlatmadan direk wp demeye başladı sinir olmuştum bugün tekrar yapmış
Bende dikkat ettim canım erkek bi üyemi acaba demektende kendimi alamadım
O kadar wp dedi ki bende düşündüm gerçekten

miniminikbirkus nasıl geçti kontrolün canıım sanki sabah demiştin 7 gibi randevun vardıı
Anca girebildim Güzel güzel bir sorun yok canım 5 gün gerideydi 3 gün kalmış yetişiyor sıpa 8+0 olmuşuz bir sonraki kontrol 2 hafta sonra

Benimde hemen kesildi canım memleketteyim bol bol dinlendim yarın evime dönücem evimi kendim mi temizlesem bilemedim eşim temizlememi istemiyor bakalım. Bebişler iyi olsunda
Merhaba kızlar bende dünden beri kahverengi lekelenmem var 6+3 günlük hamileyim acile gittim dedi düşük riskin var ve kesen küçük ama geçen gün gititm bana demedi kesen küçük bilmiyorum protesgan verdi

Kizlar iyi akşamlar. İçinizde panik atak ya da anksiyete yaşayan oluyor mu? Olursa eğer kendinizi nasıl rahatlatiyorsunuz? Ne yazık ki benim oluyor ve doktor kontrolüne 1 ay var kendimi rahatlatmam lazım.

Kizlar iyi akşamlar. İçinizde panik atak ya da anksiyete yaşayan oluyor mu? Olursa eğer kendinizi nasıl rahatlatiyorsunuz? Ne yazık ki benim oluyor ve doktor kontrolüne 1 ay var kendimi rahatlatmam lazım.
Benim kaygi bozuklugum cok yüksektir ama bebek haberinden beri aklima kotu bisi geldiği an carpi koyuyorum kafamda. Bir de beni kore dizileri cok rahatlatıyor alt yazi okuyup izliyorum bisi düşünmüyorum. Nefes egzersizi de iyi gelebilir

Ne yazık ki bende de öyle. Üzerine ekstra işyeri ve ailevi sıkıntılar da eklendi. Bir girdapta dönüp duruyor gibiyim. Elimi karnıma koyup konuşarak rahatlatmaya çalışıyorum kendimi.

Bende öfke patlaması oluyor aşırı sinirleniyorum sonrasında da ağlıyorum

Herkese merhaba bugün şok bir şekilde hamile olduğumu yaptığım idrar testiyle öğrendim. Dayanamayıp kan da verdim. Beta HCG 3868 çıktı. Yarına doktoruma randevu aldım. Sanırım aranıza bende katılıyorum gibi hikayem de çok enteresan, onu da yarın doktordan sonra inşallah paylaşırım sizinle

Merhabalar şehir hastenesinde hangi doktora gittiniz memnun kaldınız mı

Hayırlı olsun. Doktorunuzdan da güzel haberler alın inşallah

Kızlar iştahsızlıktan kabız olmuşum, biraz kendimi sıkonca kasığım belim ağrıdı, inşallah bişey olmamıştır değil mi
Ne yapsam da bi çare bulsam

Kızlar iştahsızlıktan kabız olmuşum, biraz kendimi sıkonca kasığım belim ağrıdı, inşallah bişey olmamıştır değil mi
Ne yapsam da bi çare bulsam
Ay canım bende sürekli kabız oluyorum sakın ıkınma ya da sıkma kendini ben böyle baktım karın ağrısı yapmaya başlıyor kayısı yiyorum kuru bagırsaklarımı yumusatmaya başlıyor kolay çıkıyorum lavaboya (çok affedersiniz böyle açık olarak yazdım ama )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…